Vastakysymyksellä pelastat kiperät tilanteet

 

Istuin bussissa matkalla Espoosta Helsinkiin. Äiti alle kouluikäisten tyttärensä ja poikansa kanssa muistelivat kesän kivoja uintireissuja viereisellä penkillä. Enkä voinut olla kuulematta, kun poika kysyi äidiltä ihmetellen, minkä takia hänellä siskon tapaan ei ole uimapukua, vaan aina uimahousut. Jaa, mietin, mitähän äiti mahtaa vastata. ”Oletko koskaan nähnyt muiden poikien käyttävän uimapukua?” Hm… kun et tiedä mitä vastata, esitä vastakysymys. Hyvä.

Karvanpoistolaser on miellyttävä laite haitallisten ihokarvojen poistoon, etenkin kun haluat pysyvämpiä tuloksia. Töissä näin pimeään aikaan olen saanut kiitettävästi käyttää tätä hoitolaitetta. Parikymmentä vuotta sitten häiritsevät ihokarvat poltettiin pysyvästi siten, että työnnettiin kultaneula karvatuppeen ja poltettiin karvan kasvuaihe. Nyt siis kerran kuukaudessa tehdään Laserkäsittely käsiteltävälle alueelle, mm. säärille, kainaloille, kasvoille, käsivarsille, puolen vuoden ajan. Karvat tulee aina laseroida niiden kasvuvaiheessa, mistä johtuu useat hoitokerrat. Nykyinen menetelmä on ehdottomasti hellävaraisempi täysin kivuttomana.

Viime lauantaina oli Helsingissä tunnelmallinen Joulu-Akatemia. Kerrassaan ihanaa, kun ihmiset olivat jaksaneet tulla pitkienkin matkojen takaa juhlistamaan päivää. Aikainen aamuherääminen mm. Lappeenrannassa tässä pimeydessä ja vielä autolla-ajo kello yhdeksitoista Helsinkiin on kunnioitettava saavutus. Pitää muistaa, että juhlatunnelma ei synny ilman juhlaihmisiä.

Tilaisuudessa todettiin, kuinka Saksan emoyritys, PM International Ab, on tänään 18 vuotta vanha eli täysi-ikäinen. Tänä päivänä ei yksi ammatti enää riitä , tarvitaan monia ammatteja, jotta selvitään kunniallisesti. PM tarjoaa huikeat ammatilliset mahdollisuudet, jossa kaikki ovat samanarvoisia. Ei tarvita mitään alkupääomia, vaan palava halu ja 5 tuntia viikossa osa-aikaisesti riittävät. Ansiot kasvavat tekemisen kautta, samoin taito. Tämä lienee huomion arvoista tänä päivänä, jolloin työmarkkinoilla kaikki ajetaan alas. Wellness-teollisuus tänä päivänä on rajussa kasvussa, samoin kosmetiikkateollisuudessa liikkuu suuret rahat.

PM:ssä tuotteiden hinnat ovat pysyneet jo vuosia samoina. Todettiin, miten Saksassa esim. lihan hinta on noussut 30%, voin 52%, hygienian 80%, öljyn 100%, kaasun 94%, sähkön 92%. Tässä kuussa FitLine-tuotteet saa vielä vanhaan hintaan, vaan 1.1.2012  jälkeen hinnan korotus on 3-5%.

Joulu-Akatemian puheosuuksien päätyttyä sisääntuloaulassa punaisilla samettiliinoilla kuulijoita odotti herkullinen noutopöytä ruokajuomineen. Kahvitarjoilu sen sijaan oli koko päivän käytettävissä. Päivä päättyi klo 18 iloiseen ja innostuneeseen puheensorinaan.

Maanantaina lensin Ouluun pitämään Kosmetiikka-Akatemiaa. Oulussa on lunta, kuten meillä vuosi sitten täällä etelässä. Kyllä oli kaunista, kunpa saataisiin tänne eteläänkin lunta maahan, edes 10 cm. Lumi ja jouluvalot mielestäni kuuluvat yhteen.

Vaikka oli maanantai-ilta ja joulukiireitten aika, akatemiapaikan tuolit juuri ja juuri riittivät.  Myös Oulussa luentoni lomassa osallistujille tarjottiin erilaisia herkkuja. Luennon jälkeen BeautyLine-kosmetiikkatuotteista ensimmäisinä hyllyistä taisivat loppua Aprikoosinkiviöljyvoide ja Soft Peeling-kevytkuorinta. Sain kuulijat ymmärtämään naamioiden merkityksen suomalaiselle iholle tähän vuoden aikaan. Tarpeen mukaan täyteläisyyttä voi lisätä esim. sekoittamalla juuri tätä  aprikoosinkiviöljyvoidetta joukkoon, samoin eri voitteitten joukkoon. Menekkiä oli rypyntappajalle, Duo Lift Finish-tuotteelle, samoin ihon korsettituotteelle, 12-h:n seerumille.

Voi että, BeautyLine-tuotteet ulkoisesti ja FitLine-tuotteet sisäisesti aikaansaavat sen, mitä me kaikki haluamme: ihosta tulee heleä ja hyvinvoiva, ihon nuorekkuus säilyy.

Blogiterveisin, Marita Isomäki

 

Last Saturday we had Christmas Academy right here in Helsinki.There were many people who had come from far-away places. The celebration won’t be the same without party people! We celebrated PM International Ab’s 18th birthday. PM offers many opportunities for people from different professions. This is very good considering the economical situation in Europe.

For years the prices have been practically the same. At the same time as an example meat’s prices have risen 30 %. But note: starting 1.1.2012 the prices will raise 3-5 %.

 On Monday I flew to Oulu to have a Cosmetic Academy. The chairs were barely enough even though it’s Christmas time. It’s important to remember that the skin is to be taken care of both from the inside as well as from the outside.

 

Förra lördagen hade vi Jul Akademin här i Helsingfors. Folk hade kommit från flera olika ställen, några lite närmare än de andra. Festatmosfären behöver mycket folk för att lyckas. Vi firade PM International Ab:s 18:e födelsedag. PM behöver och ger möjligheter till arbetare från flera olika professioner. Med tanke på Europas ekonomiska läge nu är detta väldigt viktigt.

Priserna har varit på samma nivå flera år. Samtidigt har t.ex. köttets pris höjts 30 %. MEN från 1.1.2012 ska priserna stiga 3-5 %.

På måndagen flög jag till Uleåborg för att hålla Kosmetik Akademin. Platserna nästan inte räckte trots att det är jul tid. Det är viktigt att komma ihåg att när man tar hand om hyn, behövs det skötande på både inre och yttre sidan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>