Joulu on lahjakorttien aikaa!

Lähdinpä maanantaina Tukholmassa käymään muutamaksi päiväksi. Hämmästyksekseni havaitsin, että ilmassa oli paljon enemmän joulun tuntua kuin meillä täällä Suomessa, vaikka maassa ei ollutkaan vielä lunta. Koko kaupunki oli koristeltu hehkuvin jouluvalaistuksin, ja koska pimeä tuli jo kolmen jälkeen iltapäivällä, sai valoja ihastella pitkin alkavaa iltaa. Kauppojen jouluikkunat kutsuivat luokseen niin lapsia kuin aikuisiakin. Kävimme jopa tiistaiaamun joulumarkkinoillakin. Ihanaa, ihanaa!

Huomasin myös, että ihmiset pukeutuvat siellä paljon talvisemmin kuin täällä. Karvahupullisia toppatakkeja ja turkiksia vilisi silmissä kaikkialla. Ilmapiiri oli erittäin kansainvälinen, tosin suomea kuuli puhuttavan vähän joka nurkalla. Emme siis todellakaan olleet ne ainoat suomalaiset, jotka olivat keksineet lähteä nauttimaan Tukholman antimista näin ennen joulua.

Tukholman jouluisesta tunnelmasta inspiroituneena haluan tarjota asiakkailleni seuraavanlaisen jouluisen tarjouksen – joka tosin jatkuu vielä joulunkin jälkeen: tehdessäsi yli 200 euron kertaostoksen (hoito, tuoteostos, lahjakortti jne.) Terapiahuone Marita – kauneushoitolassa, saat 40 euron arvoisen lahjakortin, jonka voit käyttää seuraavan hoitokerran yhteydessä.

Tukholma tarjosi minulle pientä piristystä arkeen. Jos ei ole mahdollisuutta lähteä hakemaan vaihtelua ulkomailta, voi tätä tarjousta hyödyntämällä saada vähän luksusta omaan arkeen ihan koti-Suomestakin!

Tunnelmallista joulunodotusta kaikille ja tervetuloa tutustumaan kauneushoitolani valikoimiin!

Blogiterveisin, Marita Isomäki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>