Tiistainen Business Akatemia (BA)

Tiistai-iltanaa pidettiin pääkaupunkiseudulla BusinessAkatemia (BA). Kello oli vartin yli viiden, kun saavuin klo 18 alkavaan BA:han Arcadan luentohuoneeseen, ja ulkona oli jo pimeätä.

Odottaessani alkamista, katselin seinätaululla esitettävää videota: onnistuneeseen liiketoimintaan tarvitaan 4 peruspilaria. 1) Vakavarainen yritys, 2) luotettava, innovatiivinen johtaja, 3) ainutlaatuiset, erottuvat tuotteet ja 4) jokaisen oma panos, mikä ratkaisevasti sulkee ympyrän. Akatemian kulku on yleensä sama, tietyn konseptin mukainen jokaisella paikkakunnalla  ympäri maailmaa. Alussa esitellään PM-International Ab yrityksenä.

Yhteistyö yrityksen kanssa on monessakin mielessä ideaalista. Lisäansiomielessä tulot kasvaa suhteessa omaan panokseen eli tehtyyn työhön, eikä katto tule vastaan. Tavallisessa palkkatyössä ei voi mennä pomolle kertomaan suunnitelmistaan ja kysellä, miten on mahdollista saada esim. 1000 euroa/kk lisää palkkaa, koska suunnitelmat sitä vaativat.

Saksassa Speyerissä on PM:n Logistiikkakeskus, ja tällä hetkellä laajennusvaiheessa hallintorakennusten osalta, varastotilat ja logistiikka toimivat ensiluokkaisesti. Jopa on tehty toimenpiteet vieressä virtaavan Rhein-joen tulvimisen varalta. Vaaran uhatessa nousevat rakennukset kellumaan veden päälle. Onhan kysymyksessä vesiliukoiset ravintolisät!

PM yrityksenä on vahva ja menestynyt: se kuuluu 50 parhaan yrityksen joukkoon koko maailmassa. Ihan huikeata, sehän on ollut markkinoilla vasta 18 vuotta.

Esimerkkinä PM:n innovatiivisuudesta haluan mainita luonnolliseksi luokiteltavan ja turvallisen Stevia-makeutusaineen. Stevia  laillistetaan 2.12.2011. Yhtiössä on jo nyt kaikki valmiina etikettejä myöden toimituksia varten!

Tuotteet ovat patentoidut, ei kopioitavissa, eli ei tule toista Basicsia tai Activizea tai Restoratea vastaan. Muistellaanpa miten monta versiota siitä ainoasta oikeasta piikkimatosta on myynnissä, kun se vuosia sitten tuli kaupan.

Tieteellisiä tutkimuksia voi tarkastella esimerkiksi uudesta, upeasta Sporttikatalogista. Suomessa on selvästi herätty: FitLine-tuotteet halutaan kuntosaleille, tulevaisuutta ajatellen tuotteilla on valtava potentiaali liikuntapuolella.

Osaaminen lähtee huippuasiantuntijatiimistä, jonka johtaja Rolf Sorg on kerännyt ympärilleen. Monipuolisesta ja edustavasta, uudesta Tuotekatalogista voit nähdä myös asiantuntijatiimin jäsenet.

BA:ssa tuotteiden esittely on oma osionsa. Mikä puoltaa sitä, että tuotteet on hyvä selittää ensikertalaiselle kasvotusten. Patentoitu NTC-Ravinteiden Kuljetuskonsepti erottaa tuotteemme muista ravintolisistä tai kosmetiikkatuotteista. NTC antaa tuotteille suojan sekä sisäisesti että ulkoisesti, kohtaaminen tapahtuu verenkierrossa.

Tuoteperhe on vauvasta vaariin, eli samat tuotteet sopii kaikille.

Syksyn kynnyksellä saimme myös Suomeen voimaan 3 kuukauden kestotilauksen. Se todella on liputtamisen arvoinen uudistus! 3 kuukauden kestotilaus merkitsee 30%  etua asiakashinnasta, ja ilman postikuluja! Tuotteet lähetetään joka 3. kuukausi, ja maksu tapahtuu osissa kuukausittain.

PM:n Koulutuskonsepti on ihan omaa luokkaansa maailmanlaajuisesti. On itsestä kiinni, miten nopeasti haluaa kasvaa ja kehittyä tuotetuntemuksessa ja asiakkaasta johtajatasolle eläke- ja auto- ja vuosilomaetuineen. Pyörää ei tarvitse keksiä uudelleen. PM on rakentanut valmiin loistavasti toimivan konseptin.

BA on koko systeemin kivijalka, jonka ympärille aktiviteetti rakentuu. Siksi niitä järjestetään kuukausittain lukuisia ympäri Suomea. Tavoitteeksi on hyvä asettaa läsnäolo ainakin yhdessä BA:ssa kuukaudessa. Näin asiat pysyvät päivitettyinä, eikä jää mistään vahingossa ulkopuolelle, sillä tässä liiketoiminnassa jokainen on oma toimitusjohtajansa ja koko ajan tapahtuu uutta.

Illan innostavimman uutuuden BA:ssa esitteli Osmo Räihä, Suomen PM-Ykkösmies ja Alkuunpanija. Hän on kehittänyt mullistavan toimintamallin, PRESIDENTTITEHDAS, helpottamaan arkipäivän työtä PM:n parissa. Noudattamalla sääntöä: (500 + 50 + 5) x 3 puhumme ihmisiä oikeasti kiinnostavista asioista. Taustalla, koulutuksella ei ole mitään merkitystä.  ”Jokainen opetetaan kalastamaan, eikä suoraan anneta niitä kaloja”, kuten Osmo Räihä asian kiteytti. Tuotteemme ovat satavarmasti kulutustuotteita, joita kaikki tarvitsevat. Presidenttitehdas on malli ansaita 500 euroa tai enemmän lisäansioita/kk 5 tunnin viikkotyöllä osa-aikaisesti. Tunnetko ketään, joka saattaisi olla kiinnostunut?

Blogiterveisin, Marita Isomäki

PS. Jokohan ensi viikolla voin kirjoitella uudesta Ihon Analyysilaitteesta! Se merkitsee, että adapteri analysoi ensin, mitä iho oikeasti janoaa. Olen ihan ”täpinöissä”, kun enää ei tarvitse arvailla.

 

Business Academi (BA) was held in Helsinki on Tuesday. The academies have a certain patterns or a concept and it starts with an introduction on the company. Co-operation with the company is idealistic in many ways. You can get as big incomes as you are willing to work. In a regular job you can’t go to your boss and tell him about your plans and ask how you could earn some extra 1000 € a month.

As a company PM is strong and successful: it is one of the 50 most successful companies in the world! That is awesome considering that it has only been in the market for 18 years.

Nature’s own safe sweetener Stevia will be legalized in 2.12.2011. The company has already everything ready -starting with labels- for shipping!

The products are patented which mean that there won’t be another similar product.

Finland has finally awoken: FitLine-products are wanted in gyms. Thinking about the future, these products have a huge potential in sports field and exercise.

And the greatest thing is: these products suit for everyone: children, adults, elderly…

 

 

Jag var på Business Akademin I Helsingfors på tisdagen. Akademis har ett särskilt koncept när det gäller BAs och det börjar med en introduktion på företaget. Samarbetning med företaget är idealistiskt på flera sätt. Du kan själv påverka dina inkomster: du får så mycket som du är färdig att jobba för.

Som ett företag är PM starkt och framgångsrikt: det är ett av världens 50 mest framgångsrika företag. Det är fantastiskt eftersom det har varit endast 18 år på marknaden.

Naturens eget tryggt sötningsmedel Stevia blir legaliserad den 2.12.2011. Företaget har allting färdigt för leveranser!

Produkterna har patent alltså det kan inte finnas en annan Restorate eller Activize.

Finland har äntligen vaknat: gymmen vill ha FitLine-produkter. När man tänker på framtiden, har de här produkterna stort potential just i idrott och sport.

Och det bästa är att de här produkterna passar alla: barn, vuxna, de äldre…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>