Meikit kokeilussa!

Viime viikonloppuna hain postista kauan odottamani uuden kosmetiikkasarjan, Mirabella-mineraalimeikit! Kyseessä on siis yhdysvaltalainen mineraaleihin perustuva meikkisarja. Mirabella Beauty perustettiin vuonna 2002 perustajanaan Christy Thurston, jolla on pitkä työkokemus alalta (hän on työskennellyt mm. Estee Lauderilla). Yritys lupaa tarjota jatkuvasti uusia, nykyaikaisia, viimeisimpien trendien mukaisia, laadukkaita ja turvallisia tuotteita, joiden testaamiseen ei ole käytetty eläinkokeita. Tuotteiden koostumukset ovat hoitavia; ne sisältävät mm. A-, E- ja C-vitamiineja, allantoiinia, aloe veraa, jojoban siemenöljyä sekä muita kasviöljyjä.

Mineraalit ovat maaperäisiä aineita, kyseessä on siis luonnontuotteita. Ne ovat hienojakoisia ja molekyylirakenteeltaan pieniä, mutta ne eivät kuitenkaan pysty imeytymään ihoon tai tunkeutumaan soluihin. Tämän hienojakoisuusominaisuuden ansiosta iho reagoi ja hengittää normaalisti meikistä huolimatta eikä siis kuivata ihoa. Mineraalimeikit soveltuvat kaikille ihotyypeille, siis myös kuivalle ja allergiselle iholle.

Tällä hetkellä ne kiiltävät uutuuttaan laajassa väriskaalassa hoitolassani, ja ajattelinkin esitellä hieman tuotteita, kokeilla muutamaa niistä ja kirjoittaa lopputuloksesta tänne.

Ihon pohjustusta ja meikkipohjaa varten sarjassa on tarjota joka tarpeeseen vaihtoehto. Tarjolla on meikinpohjustustuote, peiteväri, meikkivoide ja useaan erilaiseen lopputulokseen tähtääviä puutereita (irto, puriste, heleyttävä, matta jne.). Näitä kaikkia on saatavilla useissa eri sävyissä (esim. meikkivoidetta on 14 eri sävyssä), joten jokaiselle pitäisi löytyä sopiva. Poskipunat tulevat kahden toisiinsa sointuvan sävyn pakkauksissa. Toinen on heleyttävä highlight-sävy ja toinen muotoileva contour-sävy. Niitä voi käyttää yhdessä, erikseen tai sekoittamalla sävyt keskenään. Tarjolla on neljä erilaista sävyparia.

Luomiväreissä tarjolla on useita kymmeniä sävyjä, osa on kokonaan mattavärisiä ja osa jättää kauniin hohdon. Tähän mennessä kokemusta on vasta pienen hohteen antavista väreistä. Tulos on positiivinen: väripigmenttiä tuli sopivasti, tulos oli pitkäkestoinen ja kaunis.

Kokeilin myös Magic Marker –tussieyelineria. Tussilla saa tehtyä kapean tai leveän rajauksen, tulos on pitkäkestoinen ja tarkka, ei sutannut. Jos haluat intensiivisen ja mustan rajauksen, suosittelen tätä! Sarjaan kuuluu myös useita eri sävyisiä silmänrajauskyniä.

Kuvassa neljän luomivärin paletti ja Magic Marker

Seuraavaksi ripset. Sarjaan kuuluu varsinaisesti vain yksi ripsiväri, ja ainakin tyttäreni suhteutui siihen aluksi skeptisesti. Ripsiväri kuitenkin lupaa eritellä ja antaa volyymiä. Kokeiltuani voin todeta, että tämä tuote todella tekee sen, mitä lupaa. Sen alle voi halutessaan laittaa Lash Definition –ripsivärin pohjustustuotetta, joka antaa ripsille volyymiä. Aine on valkoista eikä tee ripsistä klimppejä, niin kuin monet muut samantapaiset pohustustuotteet. Kun varsinaista ripsiväriä sitten laitetaan tämän päälle, tulos on mahtava!

Lopuksi vielä huulimeikit. Sarjaan kuuluu kahdenlaisia huulipunia: toiset antavat enemmän pigmenttiä ja toiset puolestaan kuultoa. Sävyjä on useita. Huulikiiltoja on myöskin kahdenlaisia: Colour Shineissa on kosteuttava ja hoitava koostumus ja neonpigmenttejä, Outshineissa puolestaan paljon pigmenttejä ja houkutteleva vaniljan tuoksu. Molemmat näyttävät (ja maistuvat) huulissa herkullisilta, Colour Shine lisäksi viilentää huulilla, joka tuo ihanan raikkaan tunteen.

Sarjasta löytyy tietysti useita huulten rajaukseen tarkoitettuja tuotteita. Kynien jälkiä kokeillessani (koskee myös silmien rajaukseen käytettäviä kyniä) huomasin heti, että kynät ovat laadukkaita.

Tässä pieni alkupala uudesta meikkisarjastani.Jotta näkisitte kunnolla koko tarjonnan loiston ja vaihtoehtojen runsauden, tervetuloa hoitolaani tutustumaan lähemmin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>