Painonhallintaillat henkilöille, jotka ovat jo kaiken kokeilleet

Jo kuukausia olen Hämeenlinnassa pitänyt säännöllisesti kokoontuvia painonhallintailtoja. Keskimäärin joka toinen viikko uudet henkilöt ja aiemmin painonpudotuksensa aloittaneet saavat minulta ohjausta painonsa suhteen. Osallistujalukumäärä vaihtelee kerta kerralta 5-15 henkilöön.

Aloitan illan kertomalla painonhallinnan merkityksestä terveyteemme, mitkä asiat ovat tärkeitä, jotta rasva alkaa palaa ja aineenvaihdunta vilkastua. Kerron, mitä tulee syödä, juoda. Ei tarvitse tuntea jatkuvaa väsymystä, nälkää, unettomuutta, toivottomuutta. Pidämme huolta samalla suojaravinnevarastoista, kuona-aineiden poistumisesta, hyvästä mielestä, rasvan palamisesta ja oikeasta ruoka-annoskoosta.

Päivittäiset kalorimäärät ovat rajoitetut, mutta siitä huolimatta elimistön pitää saada kaikki tarpeelliset pääravintoaineet ja tärkeät suojaravinteet. Oikein valituilla ja yksilöllisesti suunnatuilla ravintolisillä huolehdimme, että emme ole erilaisten ruokahimojen vallassa saavutettuamme tavoitteemme. Että ei käy niin, että muutamassa viikossa syömme itsemme takaisin alkuperäisiin lukemiin. Sen sijaan olemme täynnä energiaa ja oppineet syömään oikein ja ylläpitämään saavutetut tulokset.

Jokaisella on oma kirjanen, jota kerta kerralta täytämme uusilla mittanauha-, vaaka-, rasva%-muutoksilla. Seuraamme kehitystä hoikempaan vartaloon. Uudet henkilöt heti voivat konkreettisesti nähdä, mitä kanssaihmiset ovat saaneet aikaan viikkojen vieriessä. Jokainen voi pudottaa omaan tahtiin, ikään ja elämäntyyliin sopivalla tavalla. Opimme koko ajan toinen toisiltamme.

Eläkeläinen, 67-vuotias nainen, kesän aikana lähti 10 kiloa, vaikka oli uskonsa täysin menettänyt, kun oli jo kaiken kokeillut.

Kolmen lapsen äiti, 34-vuotias, koki kilojensa vaan lisääntyvän lasten synnyttyä, ja vielä stressaava työ: 7 kiloa viidessä viikossa.

Viisikymppinen nainen oli jo vuosia taistellut niiden 5 ylimääräisen kilon kanssa. Kesä vei kilot mennessään.

Tunnelma on painonhallintailloissa kerrassaan iloinen ja mukaansa tempaava. Siellä toinen kannustaa toistaan, etenkin heikkoina hetkinä. Tuloksia tulee varmasti, pitää vaan tehdä päätös laihtua.

Olen aloittanut vastaavat painonhallintaillat myös hoitolassani Pietarinkadulla joka toinen keskiviikkoilta. Ennakkoilmoittautuminen on rajoitetusta osallistujamäärästa johtuen pakollinen.

Blogiterveisin, Marita Isomäki

 

Weight control to those who have already tried everything!

I have had for months now every other week this weight control evening where new beginners and those who have already started their process get together and I give them advice how to continue. Depending on the week, there are 5-15 participants.

The evenings start by me telling the meaning of weight control to our health; what things are important to start the fat-burning. I tell what you should eat or drink. You don’t need to feel tired, hungry or hopeless. Although you can’t eat as much as you want, you still need to get all the essential nutrition. By using the right nutrition supplements we make sure that we won’t be starving and craving for food. Instead of that we are filled with energy and we have learned to eat right and to maintain the results that we gained.  

Everyone has his/her own booklet that we fill with new measurements. We follow the way to a thinner body. All of the new ones can see immediately what other people have accomplished during the weeks.

67 year old women lost 10 kilos during the summer. 34 year old mother of three lost 7 kilos in five weeks.

The atmosphere is glad and supportive. The results will come; you just have to make the decision to lose weight.

 

Viktskontroll för dem som har prövat allt!

Redan för länge har jag haft viktskontroll kvällar. Varannan vecka kommer de nya och de som redan har börjat sin process till evenemanget och de får information till fortsättningen. Antal medlemmar varierar mellan 5 och 15 personer.

Jag börjar kvällen med att berätta om viktskontrollets mening till vår hälsa; vilka saker är viktiga att fet börjar brinna. Jag berättar vad man borde äta och dricka. Man behöver inte känna sig trött, hungrig eller hopplös.

Man får inte äta vad som helst men ändå behöver vi alla huvudnäringsämnena.  När vi använder de rätta kost tillskottarna, tar vi hand om att vi inte är hungriga. I stället för det är vi fyllda med energi och vi lär oss hur vi kan upprätthålla de resultaten vi har nått.

Var och en har sin egen bok dit vi skriver ner alla nya resultaten. Vi följer hela tiden processen till smalare figur. Nya personer kan genast se vad de andra har gjort under de förra veckorna.

Kvinna, 67 år, tappade 10 kg under sommaren. Mamma av tre, 34 år, tappade 7 kg i fem veckor.

Atmosfären i de här kvällarna är glad och uppmuntrande. Alla får resultat; man måste bara först fatta ett beslut att man vill tappa vikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>