Kilisee, Kilisee…

Olin aamulla sauvakävelyllä. Ja mitä kuulinkaan: kolme alakoululaispoikaa kuorossa lauloivat joululauluja mennessään reput selässä kouluun. Polku meni ruskan värittämässä koivikkomaastossa. Pojat taputtivat käsiään ja hurrasivat, että kohta on joulu. Selvästi heillä oli hyvä hetki aamua.

Minulle oli hyvä päivä viime sunnuntain Kansallinen Kongressipäivä. Innostuneet puhujat täyttivät näyttämökorokkeen toisensa jälkeen, mikä sulatti suomalaisyleisön jäykkyyden.

Kirjoittelin muistiinpanoihini erilaisia totuuksia:

 • Oikean vastauksen saamme vain itse kokeilemalla.
 • Se että tietää tuotteista mahdollisimman paljon ja yksityiskohtaisesti, ei silti aikaansaa meissä tuotteiden parempaa tehoa ja vaikutusta.
 • Tekosyy on aina tekosyy, joten parempi on unohtaa se.
 • Jos itse ei ole valmis tekemään päätöksiä, joku muu päättää puolestasi.

Ravintolisät ovat verrattavissa autolle tehtävään säännölliseen huoltotarkastukseen. Autollehan huoltotarkastus tehdään, jotta se kestää tulevat kilometrit. Ravintolisät ruoan täydennyksenä toimivat meissä takaamalla elämää edessä oleviin vuosiin.

Tällä hetkellä maailman menestynein tennispelaaja N. Djokovic innostui patentoiduista NTC-ravintolisistä, kun hän sai toistuvat tulehdukset hallintaan ja sen kautta sai lisää voimaa nousta numero ykköseksi. Jos haluat nähdä, kun hän itse kertoo asiasta, TÄSTÄ   pääset katsomaan videota.

Kenties eniten huomiota herätti kansallisessa kongressissa uusi trendituote eli maailman terveellisin glögi. Tätä glögiä on kehitelty kymmenisen vuotta. Parempaa julkistamisajankohtaa ei ole kuin nyt juuri ennen joulua ja talven kylmiä iltoja.

Asiantuntijaneuvoston johtaja Dr. T. Kuhne painotti erityisesti päivittäistä korkealaatuisten valkuaisaineiden saantia, etenkin koululaisille, kasvaville, toipilaille, kestokuntoilijoille, urheilijoille ja senioreille. Lihasten rakennehuollon tärkeys kasvaa ikääntymisen myötä. Talvikin tässä on edessä, ja lihaksista kaivataan tukea, että pysytään pystyssä eikä tapahdu turhia murtumia.

Kansallisessa kongressissa oli yleisöä lähes 300. Se huokui päivän päättyessä tyytyväisyyttä. Ala-aulassa kuului moneen otteeseen: Paras Kansallinen kongressi, mitä Suomessa on koettu.

Maanantaina ensimmäinen asiakas oli nainen, joka on uskollisesti käynyt luonani jo vuosia ja lähinnä kasvohoidoissa. Hän oli edellisellä kerralla ottanut kaikki välttämättömät aminohapot sisältävän ravintolisän. Nyt hän hehkutti, kuinka jo kuukauden käytön jälkeen oli huomannut itsessään tarmokkuutta ja mielen keveyttä. Niin mistäpä ne endorfiinit muusta rakentuvat kuin oikeista aminohapoista. Lisäksi hän kertasi, miten korvaamatonta on ollut hoidoissa se, että joka kerta on huomioitu ihon sen hetkinen kunto eikä rutiininomaisesti hoidettu aina samalla kaavalla.  Kerroin Kosmetologipäiviltä viime perjantaina löytäneeni ihon kuntoa rekisteröivän analyysilaitteen. Sen avulla voin vielä paremmin palvella asiakkaan ihon tarpeita.

Vaikka kuinka kiirettä pitää, eilinen musikaali oli ihanan rentouttava ja tarpeen. Suosittelen.

Blogiterveisin, Marita Isomäki

 

Last Sunday was a good day: Finlad’s National Congress.  There were many enthusiastic speakers. This is what I wrote into my notes:

 • We can get the right answers only by trying ourselves
 • We won’t see better results in us even though we’d know everything there is to know about the products
 • An excuse is always an excuse so just forget about it
 • If  you won’t decide yourself, someone will do it for you

N. Djokovic, one of the world’s best tennis players, used the NTC-nutrition supplements and got his inflammations under control and got strength to become number one. Pretty great, right? If You want to see yourself how he tells about the products, clic HERE and watch.

A new product was also lounged: world’s healthiest mulled wine.

There were almost 300 people! Everyone seemed satisfied after the day. “The best National Congress in Finland yet!”

 

 

Förra söndagen var en väldigt bra dag: Finlands National Kongress. Flera entusiastiska talare och en spännande stämning! Jag skrev några saker ner:

 • Det rätta svaret får vi bara med att prova själva
 • Det räcker inte att man vet så mycket som möjligt om saker
 • Ett svepskäl är alltid ett svepskäl, alltså glöm det
 • Om du fattar inte beslut, gör någon annan det för dig

N. Djokovic, en av världens bästa tennis spelare, använder NTC- patenterade kosttillskott och med hjälp av de har han fått bättre resultaten och styrka att bli världens nummer etta. Ganska cool, vad? Om du vill se när han berättar om produkterna, klicka HÄR

En ny produkt presenterades också: världens hälsosammaste glögg!

Det var nästan 300 lyssnare i Arcada på söndagen. Alla var nöjda efter dagen. ”Den bästa Nationala Kongress Finland har haft!”

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>