Kosmetiikan DREAMTEAM

Oletko koskaan kuullut sanontaa ”Jos tietäisit, mitä minä tiedän, et nukkuisi”!? Minä elän nyt niitä aikoja. Tänäänkin alitajunta kolkutteli jo puoli kuudelta, että nyt se blogi Kosmetiikan DREAMTEAMista pitää saada aikaiseksi. Viime aikoina ei toivoakaan, että saisin herätä kellon pirinään.

IMG_1595

BeautyLine-kosmetiikan Puhdistusjärjestelmä on se, mitä olen kaikki vuodet odottanut, siitä asti kun valmistuin kosmetologikoulusta. Olen ollut vastaan näitä voimallisia kuorintoja, joissa viedään ihon luonnollinen suoja raskailla käsittelyillä. Ihonhoito on hellimistä sen omilla ehdoilla. Puhdistusmaidon/-geelin tehtävä on puhdistaa hellävaraisesti, vapauttaa ihohuokoset meikistä ja ihon eritteistä. Lopputuloksena on puhdas, kirkas ja siisti iho. Itse löydettyäni Puhdistusgeelin, pärjään iltapuhdistuksessa yhdellä tuotteella. Puhdistusgeeli vie myös kirvelemättä kostutetuilla pumpuleilla silmämeikinkin. Päivittäisessä käytössä puhdistusjärjestelmä huolehtii ihon pehmeydestä, sillä sitä mukaa kuin kuolleita soluja ihosta hilseilee, ananasuute poistaa ne hellän perusteellisesti päivittäin. Ananasuutteen ansiosta iholta kuolleet solut poistuvat puhdistuksen yhteydessä aamuin illoin hellävaraisesti raapimatta, ihon suojaa vahingoittamatta. Ihoa rasittavia kuorintoja ei tarvita lainkaan, kasvokuorinnat kuuluvat menneisyyteen. Puhdistava, luonnollisen happovaipan palauttava kasvovesi kosteuttaa ihon puhdistuksen jälkeen valmistellen ihon optimaalisesti seuraavalle hoitotuotteelle. Oikeaoppisesti yhtä puhdistustuotetta kohti tulisi kulua 2 kasvovesituotetta. BeautyLine-Puhdistusjärjestelmä on ehdoton perusta ihonhoidossa. Kasvoveden jälkeen levitän mielelläni 12h-Activ-Seerumin. Seerumin voi levittää myös silmänympärysiholle, mikä tekee tuotteesta yksinkertaisuudessaan kiireisen käyttäjän unelman. Seerumi kyllästää pitkäkestoisesti ihomme kosteudella ja samalla kimmoisuutta ylläpitävät säikeet voimistuvat. Ihon ryhdikkyys, kiinteys on kontrollissa.

Nytkin istun tietokoneen äärellä, niin kuin meistä moni on päivittäin pakotettu istumaan. Tiedämme, että tietokonesäteily vanhentaa ja ärsyttää harmillisesti ihoa. Tarvitsemme suojaa tätä säteilyä vastaan. Mikään tuntemani voide ei korjaa tietokonesäteilyn haittoja yhtä tehokkaasti ja turvallisesti kuin Med Q10 Oxy Repair Face. Pari painallusta iholle kuin iholle, mutta erityisesti stressaantuneelle, herkälle iholle vaikkapa varsinaisen hoitovoiteen alle aktivoimaan ihon omia suojamekanismeja ärsytystä vastaan tarvittaessa. Ihon kutinat, ärtyneet kohdat, roskaruokanypyt ja urheilun seurauksesta syntyneet hikinypyt saavat kyytiä tätä säilöntäaineetonta voidetta käytettäessä, ja voide soveltuu kaiken ikäisille ja erinomaisesti vaikkapa hoitovoiteen alle heti kasvoveden ja seerumin jälkeen. Käyttöönotettaessa pitää voiteen sinetti pumpata rikki, lähes 30 pumppauksella.

Med Q10 Oxy Repair Intensive Seerumi pitää olla joka kodissa. Parhaat tulokset tulevat, kun seerumin käyttö aloitetaan heti, kun tarvetta ilmenee. Pari viikkoa sitten sain huuliherpeksen, joka hävisi parissa päivässä, kun heti rakkulan ilmestyttyä paikallisesti laitoin 4-5 x seerumitipan rakkulan päälle. Intensiiviseerumi tehokkaasti edistää nopeaa ja tehokasta uusiutumista ja elvytystä sekä aktivoi maksimissaan omat suojamekanismit töihin. Intensiiviseerumi ehdottomasti kannattaa olla aina saatavilla, minä kannan sitä käsilaukussa, kun se on pieni kooltaan. Joulupaistotkin ovat edessä, eli turha ottaa mitään paloarpia käsiin tai mikinkään. VINKKI: Näin pikkujouluaikaan se toimii minulla tuhkimoseerumin tapaan.

Kosmetiikan DREAMTEAM oli vasta DREAMTEAM, kun 20 vuoden kehittelytyö saatiin päätökseen. 4ever-24h-kasvohoitovoide aamuin illoin käytettynä tukee ihon säilymistä nuorekkaana keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä. 4ever-24h-kasvohoitovoiteen Anti-Aging-vaikutukset huolehtivat päivä toisensa jälkeen ihon joustavuudesta. Ihoni pysyy terveempänä, ja itse olen huomannut, että kasvonpiirteeni näyttävät uudistuneilta. Jopa asiakkaat ovat kysyneet, mitä voidetta nykyään käytän, kun kuulemma jotenkin olen nuortunut. Ihanaa!! 4ever on ihan ihastuttava, suorastaan tajuton kasvohoitovoide!! Tunnet ja näet eron/tulokset vain kokeilemalla itse. Suosittelen ehdottomasti!

Kosmetiikan DREAMTEAMin yleisvoide on Aprikoosinkiviöljy. Näin talven odotuksessa voidetta ostetaan pareittain. Perheenjäsenillä kaikilla tulee olla oma. Aprikoosinkiviöljy on nektariinia kasvoille saunaan, pakkaseen, rohtumiin (huulivoiteeksi) kuiviin jalkapohjiin, pumpulikäsinekäsihoidoksi yön ajaksi. Tätä yleisvoidetta voi käyttää lapsillekin. Sitä voi lisätä muiden hoitoaineiden joukkoon tuomaan täyteläisyyttä ja suojaa. Hyödyllisten kasviöljyjen ansiosta, aina hämmästelen, rasvaisuutta ei ehdi huomata, kun se on jo imeytynyt täydellisesti. BeautyLine ja kosmetiikan DREAMTEAM (www.polafit.com), tämä hoito-ohjelma on edelläkävijä.

Olemme DREAMTEAMin myötä siirtyneet seuraavalle aikakaudelle kosmetiikassa. Ei tarvita kymmeniä hoitotuotteita huolehtimaan ihon kunnosta. Hoito-ohjelma perustuu siihen, että iho reagoi halutulla tavalla, kun käytetään aineita, jotka se tunnistaa omiensa kaltaisiksi. Soluille tutuilla ainesosilla korjataan kulloinkin ajankohtainen ongelma.

Kosmetiikan DREAMTEAM on TÄYDELLINEN JOULULAHJA niin naiselle kuin miehellekin. Minulle kerrotaan, kuinka kumpikin vuorotellen käy toistensa purkeilla. Ja alta aikayksikön purkin pohja paistaa jälleen.

Blogiterveisin, Marita Isomäki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>