Ihon ikääntyminen

Biologista kelloamme emme voi pysäyttää, mutta hidastaa voimme.

Pitkällä tähtäimellä myös elämäntavoilla on ratkaiseva merkitys ihon hyvinvointiin. Positiivinen vaikutus saadaan säännöllisellä ihonhoidolla, stressin välttämisellä, tasapainoisella ruokavaliolla ja riittävällä unen määrällä. Negatiivinen vaikutus syntyy liiallisesta auringosta, valon vaikutus on vanhentava, stressistä, tupakoinnista, ympäristön haittavaikutuksista , elämmehän toksiinien maailmassa. Tuotteita on massoittain, niin ravintolisissä kuin ihonhoitotuotteiden parissa. Helpotus minulle on tässä viidakossa, jos löydän tuotteen kyljestä kirjainyhdistelmän: NTC. Tämä kansainvälinen patenttimerkintä takaa minulle, että tuotteiden ainesosaset pääsevät sinne, mihin on tarkoitus, ja vaikuttavat siellä tarpeen mukaan. Sisäisesti soluihin FitLine-Ravintolisien avustuksella ja ulkoisesti ihosolukerrokseen BeatyLine- kosmetiikkatuotteiden myötävaikutuksella.

Arvokas, ihailtava 35+ikä merkitsee, että nuoruuden ihon sileys, pehmeys, kauneus alkaa kärsiä solujen uusiutumisnopeuden hidastumisesta. 4 viikon sykli hidastuukin 6-8 viikon uusiutumisnopeuteen. Se saattaa näkyä ihon kuivumisena, lipidiköyhyytenä, kimmoisuuden menetyksenä, ryppyjen ilmestymisenä – ihon vanhenemisena. Tällöin elinvoima on saatava syvemmälle. Ei riitä, että ihon pinta tuntuu hyvältä. Normalisoivien ainesosien on päästävä uudistumiskerrokseen asti – tämän tekee NTC – Nutrient Transport Concept – Ravinnonsiirtokonsepti. Ainesosien, jotka tulevat kyseeseen, on oltava biologisesti käyttökelpoisia aineita. Mahdollisuuksien mukaan jäljitellään ihon omia aineita, ja näin luontoa jäljittelemällä päästään luonnollisiin tuloksiin.

Iholle pitää sekä sisäisesti että ulkoisesti taata suoja vapaita radikaaleja vastaan, joita syntyy kaikkialla ja kaiken aikaa. Mainitsen vain stressin, alkoholin ja auringon säteilyn. Vapaat radikaalit vahingoittavat soluja. Suojakilpi – ”Solunsuoja” (TÄMÄ) neutraloi vapaat radikaalit sisäisesti ja suojaavat DNA:ta, ja BeautyLine-kosmetiikkatuotteet ulkoisesti. Yhdistävänä ydinkilpenä on NTC. Tarkoituksena on kaiken aikaa optimoida uusien solujen terveys ja aktiivisuus. BeautyLine-kosmetiikkasarjan raaka-aineet ovat mahdollisuuksien mukaan luonnollisia aineita ja luonnollisen kaltaisia ainesosia. Hyalyronihappo on ihon oma aine, ihon kosteuden ja täyteläisyyden kyllästäjä, ylläpitäjä. BeautyLine- DuoLift Finish-seerumi iholle levitettynä antaa ihon hyödyntää tämän ihon oman aineen mitä ihanteellisimmin (TÄMÄ). Parafiinivapaina BeautyLine-kosmetiikkatuotteet eivät tuki/sulje ihoa ”elmukelmun” tavoin. Ihon tulee hengittää, luovuttaa kosteutta.

Pidetään mielessä, että iho on kehon käärinpaperi, jota vahingoittavat koko ajan raapiminen, erilaiset voimakkaat nesteet, hankaus ja hinkkaus. Eli kun me kohtelemme ihoa liian kovakouraisesti, liian kovilla menetelmillä, se ei enää palaudu. Rypistynyttä paperia ei sileäksi enää saa. Ihon hoito on vaalimista mitä suurimmassa määrin. Kutina, kuivuus, hilseily ovat merkkejä siitä, että iho ei ole kunnossa. Iän myötä ihon kosteustasapaino laskee. Iho on taipuvaisempi juontumaan, muodostamaan ryppyjä. Näin ollen ravinnon eli sisäinen vaikutus ihon kuntoon kasvaa.

FitLine-Ravintolisien rooli (NÄIDEN) ruoan aukkojen täydentäjänä oikealla tavalla, ollen valmistettu elintarvikkeista, on ensiarvoisen tärkeä: – Optimaalisetti, omega-3, Q10, Shake-Täysravinto, Proshape Amino-kapselit ja jugurttinaamio.

Nuoriso hyötyy parhaiten sisäisesti Optimaalisetistä ja BeautyLine-Face med-pumppupullosta. Tarpeellista on neutraloida elämäntapakokeilujen tuomat toksiinit. Ihon laatu kohenee huomattavasti. Paras antioksidantti iholle, ja arvo vaan kasvaa iän karttuessa, on ehdottomasti Q10. Tutkimukset puhuvat Omega-3-rasvahapon kyvystä lisätä ihon kosteustasapainoa ja vähentää tulehdusalttiutta.

Silloin tällöin pikkunälkään ja välipalaksi on suositeltavaa nauttia Täysravinto-Shakea. Makuja on useita, ja käyvät kaikenikäisille.

Välttämättömien aminohappojen taattu lähde on ProShapeAmino-kapselit. Lihaskunto, niin pienissä kasvolihaksissa kuin kehossa yleensäkin, ylläpidetään parhaiten nauttimalla 6 kpl Amino-kapseleita päivässä. 50-vuotiaana lihaskunto katoaa 10% kymmenessä vuodessa. Taistellaan sitä vastaan.

BeautyLine ulkoisesti iholle levitettynä ja Fitline sisäisesti nestemäisenä nautittuna – tuotteiden ainesosaset kohtaavat soluissa. Tämä konsepti poikkeaa perinteisestä kauneudenhoidosta. Mainittakoon, että BeautyLine-tuotteet ovat lääkkeenomaisia tuotteita, tuotteet sisältävät ainutlaatuisia, ihon omiksi tunnistettavia ainesosia. Konseptin mukainen ihonhoito-ohjelma saa ihon toimimaan, voimaannuttaa ihoa, kun iholle tarjotaan sen omien luonnollisten aineiden kaltaisia aineita ulkoisesti ja sisäisesti.

Tämä ihon ylläpitomenetelmä on ihon uudistamisen edelläkävijä. Menetelmä neutraloi ongelmat ja vanhentavat ainesosaset, solutoimintaa optimoimalla korjaa, jälleenrakentaa, suojaa, ja ylläpitää ihon kimmosäikeet –elastiinin ja kollageenin – toimivina mahdollisimman pitkään.

Luontoa jäljittelemällä säilytetään ja pyritään palauttamaan ihon toiminta normaaliksi.

Terve iho on aina kaunis.

Blogiterveisin, Marita Isomäki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>