ELÄMÄNI TOISEKSI PARAS ASIA!

Siitä on yli 17 vuotta, kun allekirjoitin yhteistyösopimuksen PM International Ab -yhtiön kanssa.  Silloin mielessä kukkui toive saada kiusallinen hiustenlähtö loppumaan ja saada siihen helpotusta ravintolisistä.  Ja hankkia ne mahdollisimman edullisesti. Toiveet toteutuivat. Huomasin, että sen lisäksi olin päivisin positiivisempi, keskittyneempi, energisempi, sillä nukuin levollisemmin ja syvällisempää unta. Kaiken kukkuraksi en tiennyt yksinhuoltajana ja yksityisyrittäjänä stressistä enää yhtään mitään. Elämä hymyili ja hymyilee edelleenkin.

Mitä oikein tapahtui!? Jaksoin sekä henkisesti että fyysisesti paremmin. Aloin innokkaasti kertoa muille moisista ravintolisistä, jotka saivat hiustenlähtöni loppumaan. Alkukuukausina en edes ollut tietoinen, että suositellessani muille näitä mahtavia elintarvikkeita kerrytin lisäansioitani  joka kuukausi. Hyvänen aika, alkuvuosina 200 euroa/kk teki jo 2400 euroa/vuosi, mikä antoi minulle ja tyttärelleni mahdollisuuden pitää oikea kesäloma. Kaikkihan perustuu siihen, että ilman täyspainoista ruokaa, tarve on jokapäiväinen, me emme kauan pysy terveinä ja kunnossa.

Nämä 17 vuotta ovat osoittaneet kasvavalla suosiollaan, ei ainoastaan minun kohdallani, vaan tuhansille ja taas tuhansille ihmisille Pohjoismaissa, Euroopassa, Amerikassa, Australiassa, Aasiassa jne…, yli 40 maassa, että nämä ravintolisät (kurkkaa TÄNNE) ollessaan elintarvikkeita pystyvät hyödyttämään meitä jokaista jollakin tavalla.  Päivittäisessä käytössä ne nykyravinnon rinnalla täydentävät sen mahdolliset vitaaliaine- ja suoja-ainepuutokset imeytymällä sinne missä ne vaikuttavat ja silloin kun niitä tarvitaan. Mutta positiivinen hyöty tulee vain käyttämällä päivittäin.

Huh, huh, uskaltaako enää lehteä selata, televisiota avata, radiota kuunnella välttyäkseen ikäviltä uutisilta koskien työpaikan menetyksiä tai henkilöstövähennyksiä jopa ns. vakavaraisina pidetyissä yhtiöissä. Lisäksi energiset, työkokemusta omaavat, yli 50-vuotiaat työntekijät ovat jo liian vanhoja työelämään. Toisaalta taas halutaan työeläkeikää nostaa.  Puhutaan nuorisotyöttömyydestä, mikä on surullista kuultavaa.

Kokemuksesta voin kertoa, että jos on halu ja innostus tehdä  töitä, auttaa ihmisiä, ottaa vastuuta omasta terveydestään, niin 2000-luku on antanut meille ikään kuin lahjana mahtavan itsenäisen työkalun suosittelumarkkinoinnin muodossa. Kukapa meistä ei suosittelisi jotain hyväksi kokemaansa joka päivä jollekin. Siitä vaan ei yleensä makseta.  Yhteistyö PM International Ab:n kanssa perustuu ennen kaikkea tämän päivän tarpeeseen. Kerran saatuamme henkilö vakuuttuneeksi ravintolisien toimivuudesta ja ainutlaatuisuudesta, voimme jatkaa eteenpäin. Olemmehan kaikki riippuvaisia täyspainoisesta ruoasta.  Haluamme olla energisiä, nukkua hyvin ja ylläpitää kehon oman puolustusjärjestelmän toimivana.

Tänä päivänä yhteistyö on minulle pääasiallinen toimeentulolähde. Tämä sama voi tapahtua kenelle tahansa, en ole mikään poikkeus. Tulee mieleeni 25-vuotias nuori mies, jonka lähtöasetelma oli verrattavissa katukerjäläiseen ja seitsemänkymmenen ikävuoden ylittäneet eläkeläiset, pariskunta. Parissa, kolmessa vuodessa kuukausiansiot nousivat 5000 euroon. Totta. Jos on halu ja innostus, tässä on työ, jota voi tehdä missä vaan, koska vaan, kuka vaan, kenen kanssa haluaa eikä vaadi suuria alkupääomia. www.510287.pm-quickstart.com on nettiosoite, mistä kaikki alkaa. Tämä on tiimityötä, ja tässä työtä tekemällä kasvaa ja kehittyy , sillä koulutusta on tarjolla niin paljon kuin vaan janoaa.

Muuten paras asiani elämässäni on tyttäreni.

Blogiterveisin, Marita Isomäki

 

One thought on “ELÄMÄNI TOISEKSI PARAS ASIA!

  1. Kysyisin FitLinen tuotteista – että onko niillä vaikutusta yleisesti (yleiskuntoon) tai johonkin erityisesti. Ja miten esim. Nivelkunto vaikuttaa (voiko se esim. edistää nivelruston ongelmiin – jos niitä jo on syntynyt).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>