Me PM:ssä toteutamme omia unelmiamme!

Aurinkoiset terveiset Ibizalta!

Cala d'Hort beach, Ibiza, Balearen, Spanien

(kuva lainattu)

Viikko Ibizalla selkeytti omiakin ajatuksia työntäyteisen kevään jälkeen. Ihanaa!

Suurin oivallus, jonka matkan jälkeen osaan pukea sanoiksi, liittyy totisesti unelmien toteuttamiseen. Jo 17 vuotta on siitä, kun rekisteröidyin PM International AB-yhtiön Teampartneriksi. Eli aloitin TP:nä PM-perheessä. Olen monesti aamuisin saanut pakottaa ja ravistella itseni päivän tehtäviin, kun edellinen ilta on venynyt Fitline-ravintoilloissa tavalla tai toisella liian myöhään.  Mutta nyt ymmärrän, että sen olen tehnyt omien unelmieni mahdollistamiseksi, en työnantajan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tärkeimmäksi koen henkisen vapauden, jonka saavuttaminen on mahdollista jokaiselle.  Unelmat on saavutettavissa, kun vaan oikeasti haluat.  Yhteistyössä PM:n kanssa unelmat toteutuvat, kun 3-5 vuotta fokusoidusti jaksaa puhua ja puhua yhteistyöstään yhtiön kanssa, puhua PM-perheen filosofiasta. Laittaa hyvä kiertämään, tehdä samalla hyväntekeväisyyttä World Vision-lapsien hyväksi.  Yhtiöllä on kohta 600 World Vision-kummilasta.  Yhdessä huolehdimme, että voimme sitten vanhuuden päivinä olla terveitä ja asua loppuun asti kotona. Terveydestä huolehtiminen on elämän mittainen miellyttävä projekti.  Eikä ole koskaan liian myöhäistä aloittaa.

PM:n paras tuote on business, liiketoimintamuoto. Ei kysytä ikää, ei sukupuolta, ei koulutusta, ei väriä, eli olet oma itsesi ja teet asiat tavalla, joka sinulle sopii. Ja saat koulutuksenkin. Teet silloin, kun sinulle sopii, joko kotimaassa tai ulkomailla. Tuotteitahan on jo saatavissa yli 40 maassa.

Ainoastaan oma innostus ja palo on onnistumisen tae.

Tulomatkalla Ibizalta lentokoneessa sain istua 36 vuotiaan yksinhuoltajaäidin vieressä. Meillä oli tunteja yhteistä aikaa vierekkäin, ja hän oli puhelias. Hän kertoi minulle oman tarinansa.  Hän oli lähtöisin rikkinäisestä, epäkypsästä kodista, yksi 5 sisaruksesta. Jo 16-vuotiaana tultuaan koulusta hän aloitti päivittäisen alkoholin käytön. Pikkuhiljaa hän alkoholisoitui, hänestä tuli huumeiden käyttäjä. Sen seurauksesta hänen ystävä-tuttavapiirinsä oli myös samanlaista.  Vahingon seurauksesta hän tuli yllättäen raskaaksi. Lapsen isä on narkomaani. Näin lapsi sai huonot lähtökohdat, jos mietimme terveyttäkin.  Äitikään ei ollut parhaassa fyysisessä kunnossa hoitamaan lasta, ja motiivikin puuttui lapsenhoitoon. Äiti yritti itsemurhaakin, ja kuin ihmeen kautta koira olemassaolollaan pelasti hänen henkensä. Lapsi alusta pitäen sairasteli kaiken aikaa, oli tulehduksia, kramppeja, oksenteluja, ruoansulatus –ja  suolisto-oireita, sairaalakäyntejä tiputuksessa, lääkkeitä jne.. Oli enemmän sairaita kuin terveitä päiviä ensimmäisen vuoden aikana.  Lopputulos: lapsi sairastui yksivuotiaana autismiin. Silloin äidissä heräsivät äidin suojeluvaistot. Lähipiiristä samoihin aikoihin tuttava antoi äidille muutaman päivän annokset optimaalisetin (TÄMÄN) ravinteita. Kolmessa päivässä äiti tunsi erilaista vahvistumista.  Hän alkoi myös antaa tuotteita lapselleen. Samanaikaisesti äidillä alkoi jo riittää energiaa ruoan laadun ja muunkin hoidon tarkkailuun.

3,5-vuotiaana lapsi alkoi puhua, ja nyt syksyllä lapsi (7v.) menee tavalliseen kouluun. Ihan tajutonta! Niin, tärkeänä osana kehon korjaamiseen, kehitykseen, rakentumiseen, huoltoon me jokainen tarvitsemme kaikki oikeat ravintoaineet.

Äiti kertoi, kuinka hän nyt elokuussa muuttaa ensimmäistä kertaa omaan taloon, saa lapselleen oman pihan, ja kuinka hänellä nyt on myös oma auto. Hänhän iloisesti vielä naurahti, kuinka hän oli juuri ilmaisella Ibizan lomaviikolla.  Omien sanojensa mukaan hän elää parasta aikaa unelmaansa. Positiivisena toteamuksena hän vielä lisäsi, kuinka hänelle on kaikki mahdollista kuuluessaan tähän PM-perheeseen.

Totta, siihen minäkin kuulun.  Ihan mieletöntä!

Blogiterveisin, Marita Isomäki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>