Kosmetiikan aatelia!

”Tänään aamulla ilmeni herpes, laitoin heti korjaavaa keltaista seerumia kihelmöivään tunteeseen. Noin 20 minuutin päästä ei enää kihelmöintiä. Toistin 2 kertaa päivässä, rakkuloita ei tullut. OLEN MYYTY!” -Mari, Vuokatti

”Rakkulaiset, aukinaiset suupielet. Rakkulat lähes huomaamattomiksi muutamassa minuutissa. Olin heti ihmisen näköinen, mikä tärkeää työssäni. Seerumia kasvoille hoitovoiteen alle, huokoseni ovat pienentyneet, ja ihoni näyttää nätiltä.” -Johanna, Hyvinkää

”Leuan pienet tulehtuneet finnit hävisivät, kun sivelin paikallisesti seerumia finnin päälle. Selvä muutos parempaan yhdessä yössä.” -Rami, Vantaa

TEHOHOITO IHOLLE SEERUMIN MUODOSSA.

Sekä kasvoille että keholle, sormenpäitä ja varpaita, jopa päänahkaa myöden. Katso ja tutustu TÄSTÄ.

Mikä on tämä tuote, mitä se pitää sisällään? Kysyin BeautyLine-kosmetiikan koulutuksen ja markkinoinnin asiantuntijalta, Anja Wunderilta, miten tuote sai alkunsa. ”Koska huomasimme, että ihmiset sivelivät Q10-tippoja kasvoille. Ja sehän on tiedossa, että happi on elämän eliksiiri. Eniten haastetta tuotteen kehittelyssä syntyi, kun BeautyLine-tuotteille tunnusomainen patentoitu NTC – tuotteittemme taattu imeytyminen solutasolle iholle levitettynä – piti saada toimivaksi.”

Tämä vallankumouksellinen innovaatiotuote kosmetiikassa edistää nopeata ja tehokasta vahingoittuneen ihon uusiutumista ja korjautumista. Seerumin käytöstä hyötyvät, jos ihossa ilmenee pieniä naarmuja, hiertymiä, haavoja, halkeamia, kutiavaa kuivuutta, pieniä palovammoja, paleltumisia, arpia, atopiaa, pieniä tulehtuneita finnejä, erilaisia ihoärsytyksiä, iän tuomia muutoksia, rakkuloita, ihosientä, tummia silmänaluksia, lemmikin aiheuttamia raapimisjälkiä, iän tuomia ruskeita läiskiä kasvoilla, käsissä…

”Tuhkimoseerumina” normaalin hoitovoiteen alla tuote antaa lisäheleyttä, raikkautta, nuorekkuutta. Teho näkyy välittömästi ja on pitkävaikutteinen.

Asiakashinta on pakko mainita, koska se on vain 54,95 euroa tälle kosmetiikan aatelituotteelle!

Seerumista löytyvät soluille tutut ja omat luonnolliset, tarpeelliset ainesosaset: Ei elämää ilman happea eikä solutoimintaa ilman Q10:ä eli ubikinonia. Ihon kannalta Q10:n merkitys on aktivoida ihon omia suojamekanismeja ja solujen uusiutumista. Hapen tehtävä on edistää puolestaan ihon aineenvaihduntaa ja kiihdyttää solujen uusiutumista. Ihon palautuminen entiselleen kiihtyy.

Mehän tiedämme, että ihovaurioita voi sattua töissä, kotona, peleissä, leikeissä. Kun iholle tulee pintanaarmuja, ihon ylin kerros ei enää toimi. Sen luonnollinen suojamekanismi kärsii, joten vieraat taudinaiheuttajat, bakteerit pääsevät vaivatta vahingoittuneeseen ihoon. Ihon haasteeksi muodostuu tarve uusille terveille ihosoluille. Vahingoittuneet solut pitää korjata ja tuhoutunut kudos saattaa entiselleen. Tarvitaan toimiva puolustusjärjestelmä. Ikä myös ennen pitkää hidastaa  haavojen paranemista.

Ainutlaatuista: Totuus on, että epidermis eli ihon uloin kerros ei sisällä omia verisuonia, jotka tuovat happea ja ravinteita mm. ihon palautumisprosesseihin. Näin tehoseerumi levitettynä puhtaalle iholle, sisältämänsä patentoidun NTC-ominaisuuden perusteella, turvaa ihon uudistumisen ja palautumisen luonnollisella tavalla. Tehoseerumi mahdollistaa energian saannin soluaineenvaihduntaan, tehostaa soluhengitystä, edistää uusien, terveempien solujen muodostumista.

Muista ottaessasi seerumin käyttöön aktivoida se painamalla pohjasta – saat näin NTC:n toimimaan. VALKEA VÄRI MUUTTUU KELTAISEKSI, mikä on aktiivisen seerumin merkki. Ravista tuote homogeeniseksi. Painamalla pohjasta uudelleen, saat seerumia iholle korkkia kiertämällä. Säilytä tuote aina omassa rasiassaan valolta ja auringonvalolta suojattuna.

Tämä on kokeilemisen arvoinen vaihtoehto kortisonivoiteille, ilman sivuvaikutuksia.

Blogiterveisin, Marita Isomäki

 

(kuva lainattu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>