Munalla kouluun ja kuorilla kotiin!

Tällä viikolla Hämeenlinnassa oli oikein mukavia ja aktiivisia ihmisiä kuulemassa ratkaisuja puolustusjärjestelmän vahvistamiseksi. Miten jaksaa tässä syyspimeässä. Mikä tuo helpotusta, kun väsyttää vaan ei pysty nukkumaan. Miten parhaiten karistaa kiloja pysyvästi. Totesin, että sekä puolustusjärjestelmälle että rasvanpoltolle on ensiarvoisen tärkeää syödä täyspainoista valkuaista. Silloin keskirivistä iloisen oloinen herra halusi kertoa, että jo koulussa opettaja sanoi: ”Munalla kouluun ja kuorilla kotiin”. Tottahan on, että juuri lihakset polttavat rasvaa eivätkä ne synny jauhoista tai ruohoista.

Kerroin Nummelassa viime sunnuntain tilaisuudessa, kuinka itse jo 14 vuoden ajan olen huolehtinut kehoni happo-emäs-tasapainosta nestemäisenä nautittavana emäspuskurijauheella. Silloin eräs naishenkilö halusi tietää, mitä sairauksia olen voittanut, kun olen näin toiminut. Hän oletti, että minulla on täytynyt olla terveysongelmia, kun olen systemaattisesti jo vuosia täydentänyt perusravintoani nestemäisesti nautittavilla jauhemaisilla ravintolisillä. Vastasin, että hiusten kunto on kampaajani mukaan selvästi vahvistunut. Kenties kasvu voisi olla hivenen hitaampaa, kun saan yhtenään käydä lyhentämässä. Mutta muuten nautin ravintolisiä, jotta pysyn terveenä, lääkkeettömänä, mahdollisimman vanhaksi.

Siltamäessä painonhallintaillassa totesin, kuinka paljon helpompaa on ymmärtää asiat, kun ne piirretään. Kerroin, kuinka vuodessa kehon läpi kulkee litroja torjunta-aineita, kiloja kemiallisia lisäaineita. Kun näiden kuona-aineiden määrä ylittää elimistön kompensaatiokyvyn, ne alkavat ns. betonisoida esim. rasvasoluja paikalleen kerääntymällä niihin. Kun piirsin soikeanmuotoisen solun ja ympäröin sen epämääräisesti solun ääriviivatkin mukaan lukien, hetkessä kuulijat ymmärsivät, mitä tulee tehdä. Hapan betonikerros rasvasolun ympäriltä pitää purkaa emäspuskurilla, jotta rasvasolu pääsee lihaksiin poltettavaksi. Eli nestemäinen emäspuskurijuoma on painonhallinnassa kaiken A ja O.

Maanantaipäivän viimeinen asiakas oli kolmekymppinen sinkkunainen. 2 kuukautta sitten hänen kasvojen ihonsa oli hilseilevän kuiva, suurihuokoinen, punakka ja helposti rasvoittuva. Hän tuli luokseni ihon herkkyyden takia, lähinnä mielessä kasvohoito. Kyselin ensimmäisellä kerralla ruokailutottumuksista, lääkkeistä, oliko kuukautiset säännölliset ja muutenkin elämäntavoistaan. Päädyin, että suoliston kunto oli alkusyy ihon sen hetkiselle kunnolle. Ihohan on erityselin, joten se on yksi tie kehon eritteiden tulla ulos. Tuomitsin liian sokerin syönnin, mikä oli asiakkaani heikkous ollut jo vuosia. Liiallinen makean syönti sotkee suoliston tasapainon täysin. Asiakas oli nyt käyttänyt pari kuukautta sisäisesti ja ulkoisesti hoitoaineita. Hän oli tyytyväinen ihoonsa. Sovimme, että hän jatkaa myös sisäistä ylläpitävää huolenpitoa, jotta iho myös säilyy toimivana. Ilman sisäisiä hoitoaineita, varsinkin eläviä maitohappobakteereita sisältävää jogurttia, hoitotulos ei olisi ollut yhtä hyvä.

Tiistaina luokseni tuli epäsäännöllistä vuorotyötä vuosia tehnyt 30-vuotias yksinhuoltaja isä. Hän tekee raskasta työtä, vaan ei ole nukkunut kunnolla pariin vuoteen. Parin vuoden takainen läheisen poismeno oli myös vielä pinnalla. Tämä oli viides jalkapohjavyöhyketerapiakerta. Sen lisäksi hän oli hoitojakson aikana nauttinut synergisesti toimivia vitaaliaineita päivittäin. Unen määrä oli tasaisesti lisääntynyt yötuntien aikana. Työssä oli edessä matkustusvaihe, joten pidämme paussia hoitokäynneissä. Hän lupasi jatkaa kumminkin nestemäisten ravintolisien juomista. Oikein.

Blogiterveisin, Marita Isomäki

 

This week I held a lecture in Hämeenlinna, the subject was: how to strengthen your defense system. My audience was filled with nice and active people. I explained that to the defense system as well as to fat burning it is vital to eat proteins. Your muscles burn fat and they won’t just appear from thin air.

Last Sunday I was in Nummela. I told to my audience that for 14 years I have taken care of my acid-base balance by taking liquid nutrient supplements. There was one female listener who wanted to know which illnesses I had overcome over the years. She assumed that I had to have some health issues because I had taken the supplement for years.  I told her that my hair had become stronger, according to my hairdresser, but the main reason is that I stay healthy and medicine-free to as old as possible.

My patients are living proof that these supplements can cure many different problems. With one woman in her 30s we fixed her skin problems; with another single-dad we cured his sleeplessness. Everything with just adjusting the right nutrient supplements into their diet!

 

Denna vecka var jag I Tavastehus. Temat var försvarssystemets förstärkande. Det är viktigt både till försvarssystemet och till fett brännig att man äter proteiner. Det är ju musklerna som bränner fett och de behöver proteiner, inte mjöl.

Förra söndagen var jag i Nummela. Jag berättade att för 14 år har jag tagit kosttillskott. Då frågade en kvinna att vilka sjukdomar har jag överkommit. Hon avgjorde att jag måste ha haft några hälsoproblem eftersom jag hade använt produkterna så länge. Jag berättade att mitt hår har blivit starkare, enligt min frisör, men överallt använder jag kosttillskotten för att stanna frisk så länge som möjligt.

Under denna vecka har mina patienter också visat att de här produkterna faktiskt kan hjälpa med olika slags problem: en kvinna med hy problem, en ung ensamstående far med sömnlöshet. Der räcker nästan med att man fixar kosten med rätta kosttillskotten!

4 thoughts on “Munalla kouluun ja kuorilla kotiin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>