Maaginen dietti

Haluatko karistaa kilosi terveellisesti ja lopullisesti? Ilman suurempia ponnisteluja, yksinkertaisesti ja tehokkaasti!

Ratkaisu on jo olemassa! Painonhallinta yksinkertaisella ja tehokkaalla tavalla: FitLine ProShape2fit-painonhallintamenetelmä on holistinen, kokonaisvaltainen konsepti, joka ohjaa askel askeleelta päämäärään, ja saavutettu tulos myös säilyy.

ProShape2fit-painonhallintakonseptin on kehittänyt ehdottoman pätevä tiimi. Sen vahvat asiantuntijat ovat toimineet vuosikymmeniä tuloksekkaasti ravintotieteen, lääketieteen ja urheilulääketieteen parissa.

Painonhallintamenetelmän toimivuus on taattu, koska asiantuntijatiimin edustajilla kaikilla on myös käytännön kokemusta alaltaan, mikä aina on se ”piste i:n päälle”. Saavutettuasi haluamasi tavoitepainon tulet tuntemaan olosi kevyemmäksi, onnellisemmaksi ja liikkuvammaksi.

Emäksiset pulverit, FitLine Restorate Sensitive ja Basen Plus-emästehoste, edistävät hiilihydraatti- ja rasva-aineenvaihduntaa. Seurauksena on nopea painonlasku.

FitLine Herbaslim-tee tukee munuaisten eritystyötä ja auttaa kehoa vapautumaan kuona-aineista.

Maistuvat ja ravintoarvoltaan korkealaatuiset FitLine Gourmet Shaket korvaavat aterian, jotta helposti ja vaivatta voimme toteuttaa alhaista, rajoitettua, päivittäistä kalorimäärää. Vanha sääntö pätee yhä, että laihtuaksemme meidän tulee kuluttaa päivässä vähintään syödyt kalorimäärät.

Emme näe nälkää, ja tyytyväisyys olemukseemme kasvaa. Gourmet Shake-täysravinnot tekevät päivistämme positiivisia sisältämiensä valkuaisaineiden ja kuitujen ansiosta. Näin hillitsemme helposti nälkää ja saamme joka päivä kaikki tarvittavat ravintoaineet. Huolehdimme, että sinä päivänä, kun tavoitteet on saavutettu, kehomme on täynnä elinvoimaa ja energiaa. Kukin Gourmet Shake -täysravinto takaa keholle kaikki tärkeät ravinteet ylläpitäen suorituskykyä, jopa parantaen. Niiden sisältämät B-vitamiinit huolehtivat keskittymiskyvystämme. Lihasmassan huolto on taattu korkealaatuisilla välttämättömillä aminohapoilla.

Innovatiivinen FitLine ProShape easy osaltaan tukee painonhallintaa helpottaen rajoitetun ateriakalorimäärän noudattamista. ProShape easy tukee immuunipuolustusta ja vähentää näläntunnetta ennen aterioimista nautittuna, annoskoot automaattisesti pienentyvät.

Kun olet saavuttanut tavoitepainosi, paino on helppo säilyttää energisenä ja ylläpitää keho fit-kunnossa FitLine Soluenergia setin avulla. Soluenergia Setin sisältämät tuotteet omaavat jopa useita patentteja samankin tuotteen sisällä!

Nyt päätös, ProShape2fit huolehtii kalorimäärän hallinnasta, takuulla pitkäkestoisesti, pursumme energiaa nälkää näkemättä. Tämän helpommaksi kilojen karistamista ei voi tehdä. Lähipiirin saavutukset 2 kuukauden aikana pyörivät 10kg-15kg.

Maaginen Dieetti tekee sen helposti!

Blogiterveisin, Marita Isomäki

 

You feel like losing weight? The answer is FitLine ProShape2Fit –consept! Interested? Ask and I’ll tell more

 

Vill du tappa vikt? Svaret är FitLine ProShape2Fit –konsepten! Blev du intresserad? Fråga mig, jag berättar gärna mera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>