RAVINTO-AKATEMIASSA OPITTUA

Viime lauantain Ravinto-Akatemia Helsingissä oli menestys.

Sain kunnian istua Dr. Marcus Ikenin, luennoitsijan, vieressä. Hänkin oli otettu 130 henkilön kuulijamäärästä. Hän jopa totesi, että Saksassa, joka on paljon suurempi maa, 100 henkilöä paikalla on saavutus.

Paljon päivän aikana tuli tietoa. Jotkut asiat ovat mielestäni toistamisen arvoisia:

FitLine-ravintolisiä kehitetään koko ajan, patentoitu NTC eli ravinteiden kuljetus 90-98 prosenttisesti solutasolle on aina ensimmäinen kriteeri. Kolmen perusta: 1) Tuotteet nautitaan nesteenä. 2) Tuote aina tehdään tuoreena. 3) Imeytyminen mahalaukusta pohjukaissuoleen 5-10 minuutissa. Näkyvintä se on Activizen “flash”-ilmiön kohdalla.

Tuotteiden Synergiassa on huomioitu ainesosasten paras mahdollinen yhdistely. Mutta myös huomioitu, mitä ainesosasia ei voi yhdistellä.

Mikromisellointi rasvaliukoisille ainesosasille saa aikaan, että rasvaliukoisista komponenteista saadaan vesiliukioisia. Rasvaliukoiset komponentit luonnollisella tavalla ympäröidään vesiliukoisella kalvolla.

Pätevät ja oikeaoppisesti toteutetut ja suunnitellut tutkimukset ovat osoittaneet, että 3-6 kuukautta päivittäin nautittuna antavat parhaan mahdollisen terveyttä edistävän tuloksen. Ravintolisät toimivat kokonaisvaltaisuuden pohjalta. Eli ei puhuta yksittäisitä tuotteista, vaan tuoteryhmävaikutuksista.

Kun 2.12. 2012 STEVIAN käyttö tuli luvalliseksi EU:n toimesta, valmiit tuotteet saatettiin käyttäjille. Riski oli siinä, kun kukaan ei oikeasti tiennyt, tuleeko ja koska laki astuu voimaan.

PM-ravintolisät sisältävät korkeimmat mahdolliset laatuvaatimukset. Jatkuva kontrolli tapahtuu kolmelta suunnalta, joista yksi on täysin ulkopuolinen. PM vapaaehtoisesti ylläpitää tarkkaa valvontaa ja kontrollia.
Doping-vapaat omaavat tuotteet ovat ehdottoman tärkeitä esimerkiksi olympiatason urheilijoille. Tarkistuksen voi tehdä: www.koelnerliste.com

Elämän erilaiset tilanteet vaikuttavat tietysti terveyteemme ja terveyshäiriöidemme määrään:

 • Hektisyys ja kiire
 • Pikaruoka
 • Teollisesti tuotetut elintarvikkeet
 • Liiallisen rasvan käyttö / totaalinen rasvan eliminointi ja liikaa makeisia, suolaa, nikotiinia, alkoholia
 • Liian vähän vitamiineja, kuituja, mineraaleja, hivenaineita, entsyymejä, vettä

Dr. Iken teroitti joka päiväistä D3-vitamiinin tarvetta ravintolisien muodossa.

Pohja terveydelle on suoliston oikea toiminta. Terveestä suolistosta välittyy enemmän tietoa aivoille kuin päinvastoin.

Tuotteistamme löytyvät patenttisuojat merkitsevät, että vastaavia tuotteita muut eivät saa markkinoille.

Activizen sisältämistä B-vitamiineista on hyötyä kaikkiin kehossa tapahtuviin, terveyttä edistäviin reaktioihin. Esimerkiksi B12-vitamiinin tärkeys korostuu iän myötä, koska sen imeytyminen vaikeutuu meidän vanhetessamme.
B-vitamiineista saatava energia takaa, että kaikki toimii, minkä pitääkin toimia. Ja jo yhdelläkin vitamiinilla on suuri vaikutus kehon toiminnan kannalta.

Illalla on hyvä nauttia mineraalit, Restorate, sillä yön aikana keho keskittyy mineraalitasapainon uusimiseen. Yöllä parhaiten tapahtuu palautumista ja puutteiden täyttämistä. Mineraaleista kromi vahvistaa insuliinin vaikutusta ja sinkki tukee aivotoimintaa
sekä hedelmällisyyttä ja lisääntymistä. 1700-luvulla elänyt Casanovakin sen tiesi varsin hyvin, kun aina ennen valloituksiaan täytti sinkkivarastonsa syömällä paljon ostereita.
Kehon oikea happo-emäs-tasapaino on kaiken A ja O. Veren pH:n tulee olla 7,35 – 7,45. Kehon tulee huolehtia ja varmistaa kaiken aikaa oikea pH puskurointisysteemillään, sillä jos vaikka veren pH laskee alle 7,35, niin siitä aiheutuu vakavat munuais- ja maksavauriot.

Oikeilla, solutasolle imeytyvillä ravintolisillä me autamme kehoa auttamaan itse itseään.

Lisää Ravinto-Akatemiassa opittua kertailen aina eri luento- ja infotilaisuuksissa tulevaisuudessa.

Blogiterveisin, Marita isomäki

One thought on “RAVINTO-AKATEMIASSA OPITTUA

 1. Hei Marita!

  Oli ihana lukea nyt tätä juttua, kun en päässyt tulemaan sinne 14.4…KIITOS!

  Olen nytkin tässä jalka ylhäällä, kun pohkeessani on tulppa, mutta aion koko ajan ottaa näitä huipputuotteita, vaikka minulla loitettiin Marevan.
  Olen itse nyt koekaniinina, kun minulla on asiakkaita, jotka eivät ota tuotteita, kun on Marevan -lääkitys.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>