Oletko onnellinen?

Viime lauantaina BA-Akatemiassa sain kuulla, mitä tulee tehdä onnellisuuden saavuttamiseksi. Tunnin onnellisuuden saa, kun menee nukkumaan. Päivän onnellisuus toteutuu, kun menee kävelemään metsään, luontoon. Jos tavoitteena on kuukauden onnellisuus, mene naimisiin. Koko elämän pituisen onnellisuuden saa auttamalla muita ihmisiä.

Jo 11 vuotta olen tuntenut pohjoisesta kotoisin olevan naishenkilön, joka sanojen täydessä merkityksessä on puhjennut näiden vuosien aikana ns. täyteen kukkaan. Nyt hän on yli 30-vuotias. Puhuttaessa painonhallinnasta hän kertoi oman kokemuksensa, mitä väärät pikadieettilaihdutukset voivat saada aikaan. Omien sanojensa mukaan 16-vuotiaana hän teki elämänsä virheen, kun aloitti E-pillereiden popsimisen. Sen myötä hän sai lahjaksi 15 kiloa ylipainoa. Toisen virheen hän kuulemma teki, kun hän lähti pudottamaan painoa väärällä tavalla. Rasvat pois totaalisesti, vain rasvattomat tuotteet olivat sallittuja. Se mitä hän suuhunsa pani, oli yksipuolista ja vailla mitään ravinteita. Hän kuihtui kaikin tavoin, elimistö meni epätasapainoon, stressi omasta olotilasta lisääntyi. Hän aloitti ylenpalttisen juoksemisen jo valmiiksi kuihtuneella, tyhjällä kropalla. Seurauksena oli, että vuonna 1998 hänelle puhkesi atooppinen ihottuma, ja Apteekista tuli hänelle ”Ruokakauppa” aina vuoteen 2003. Siinä suolistokin oli jo tehnyt yhteistyösopimuksensa irti.

Tänä päivänä hänen ihonsa on täysin normaali ja kunnossa. Paino on kohdallaan. Tämän kokemuksen myötä hänelle on kasvanut ymmärrys pikadieettien haitoista, elämän säännöllisyyden sekä järkevän liikunnan merkityksestä. Iho heijastaa suoliston hyvinvoinnin – olemmehan kokonaisuus. Hänen kohdallaan sairaanhoitajan työ on vaihtunut kokopäiväiseksi työksi hyvinvoinnin parissa toisella tavalla. Edelleenkin hän haluaa auttaa muita ihmisiä, vaan ei enää ensimmäiseksi Apteekin kautta. Hän suorastaan säteilee onnellisuutta.

Omassa työssäni, joka on myös ollut lähes 25 vuotta tätä auttamistyötä, olen saanut jatkuvasti kysyä itseltäni, miksi me heräämme pitämään huolta terveydestämme vasta, kun jotain kohtalokasta tapahtuu. Kuitenkin autoamme, veneitämme me vuosihuollamme pidentämään käyttöikää, ja kotieläimiämme hoidamme ennaltaehkäisevässä mielessä kaiken aikaa, kaikkien  ravinteiden on oltava kohdallaan. Tilastokyselyissä suurin osa ihmisiä vastaa TERVEYS, kun kysytään elämän tärkeintä asiaa. Terveydenhoito on päivittäistä huoltamista, sitä ei voi tehdä, kun se on menetetty. Silloin puhutaan sairaudenhoidosta, mikä on eri asia.

Painonhallinnassa tullaan tavalla tai toisella kaloreihin. Pidetään vaan mielessä, että vanha totuus edelleen pätee: laihdutettaessa on se kalorimäärä kulutettava päivittäin, minkä suuhunsa laittaa, vähintään. Mieluiten kulutetaan niitä kehon omia rasvavarastoja. Kehossa rasvan palamiseen tarvitaan L-karnitiinia. Näin kannattaa pitää mielessä FitLine-täysravintoShaket. Ne sisältämänsä L-karnitiinin ansiosta polttavat tehokkaasti rasvaa. EU lupaa, että ruoan voi korvata nauttimalla pelkästään FitLine-Gourmet Shake-täysravintovalmisteita kolmen viikon ajan. FitLine-CC-Cel-kapselit, jotka myös sisältävät L-karnitiinia, toimivat apuna paikallisten selluliittikertymien hajottamisessa. Ulkoapäin hajottamista tukee ja terästää samaa ainetta sisältävä CC-Cel-Lotion. Ja kun on FitLine-tuotteista kysymys, ainesosaset menevät sinne, missä vaikutusta tarvitaan (patentoitu NTC, ravinteiden kulkeutimiskonsepti takaa sen).

Niin kalormääriä kysellään jatkuvasti FitLine-tuotteiden kohdalla. Löysin taulukon:

Shake-päiväannos, 42 g, 200 ml:aan 1,5%:sta maitoa sekoitettuna antaa keskimäärin 250 kcal, veteen sekoitettuna 200 kcal, Restorate (6,7g) 20 kcal, Powercocktail-pussi (22g) 73 kcal, Activize Oxyplus (5g) 17 kcal, Basics Plus(20g) 66 kcal ja Basen Plus (6g) 13 kcal ja tietysti veteen sekoitettuina.

BA-Akatemiassa sain kuulla mielenkiintoisen käyttäjäkokemuksen:

ProShapeAmino-kapselit ristittiin ”tykkikapseleiksi”. 6 kapselia aamuisin huoltamaan kehon valkuaisainetarve, eli lihakset, puolustusjärjestelmä, entsyymit, hormoonit, aivotoiminta, palautuminen… Sen sijaan 9 kapselia (6 aamuisin ja 3 iltaisin) päivittäin tarvitaan mielen kohentamiseksi. Kokeilu ei ainakaan ole haitaksi. FitLine-ProShapeAmino-kapselit sisältävät tarpeelliset aminohapot, joita oma kehomme ei pysty itse valmistamaan, Siis ne on saatava suun kautta.

Viime lauantai BA-Akatemia toi elävästi mieleen sen kerran, kun kuuntelin Shaolin-munkkia Saksassa vuosia sitten. Shaolin-munkeilla on omat vuosituhantiset perinteet mitata energioita –niin kehon kuin ruoankin. Heidän mukaansa puhdas ruoka samaistuu kehon energiaan täysin ja voimistaa sitä oikealla tavalla. Munkit ovat todenneet ruoan köyhtymisen ja samalla sen kyvyttömyyden entiseen malliin palvella heidän tarkoituksiaan kehon energian kanavoimisessa. He ovat joutuneet etsimään puhtaat ravintolisät täydentämään tämän päivän ravinnon aukot. FitLine-ruokahan on puhtainta (GMP) elintarviketta, mitä ajatella saattaa. Sen totesivat myös munkit, kun testasivat valitsemansa 20 eri valmistajan ravintolisiä. Shaolin-munkit valitsivat FitLine-tuotteet, koska niiden antama energia soveltui parhaiten heille ja heidän elämäntapojensa täydentämiseksi. Heidän mukaansa FitLine-energia yhtyy täysin kehon omaan energiaan.

Luin tyttäreni kouluaineesta kerran: ”Äitini on onnellinen”.

Blogiterveisin, Marita Isomäki

PS. Lisää mietteitä viikolla 13.

 

If you are interested in weight-loss with help of FitLine-products here are some numbers: Shake 42g, 200ml with 1,5% milk 250 kcal or with water 200 kcal, Restorate 6,7g 20 kcal, Powercocktail-bag 22g 73 kcal, Activize Oxyplus 5g 17 kcal, Basics Plus 20g 66 kcal and Basen Plus 6g 13 kcal.

 

Om du är intresserad av viktminskning med hjälp av FitLine-produkter, finns här några hjälpsamma nummer: Shake 42g, 200ml med 1,5% mjölk 250 kcal eller med vatten 200 kcal, Restorate 6,7g 20 kcal, Powercocktail-bag 22g 73 kcal, Activize Oxyplus 5g 17 kcal, Basics Plus 20g 66 kcal och Basen Plus 6g 13 kcal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>