GMO

Yhdysvalloissa kasvatetaan paljon geenimanipuloitua soijaa (GMO). Eurooppalaiset kuluttajat suhtautuvat varauksellisesti GMO-soijaan. Soijatuotteiden valmistajat usein ilmoittavatkin, millaista raaka-ainetta tuotteisiinsa käyttävät. Luonnonmukaisesti viljellystä soijasta valmistetut tuotteet eivät sisällä GMO-soijaa.

Miten mieleeni tuli GMO-soija?

Sain tekstiviestin Annelilta, 54v: ”No, huh, huh, neljän päivän Isoflavoni-käytön jälkeen ei tietoakaan mummokuumeesta. Alkoi kuukautisetkin kipuineen, nyt jos vielä alkaa tehdä mieli seksiä monen vuoden jälkeen, niin tätä ei usko enää itse Erkkikään.”

Kuulostaa kivalta, vai!

Tasapuolisuuden vuoksi kerron 67 vuotiaan herrasmiehen kokemukset 6 vuoden säännöllisestä soija –Isoflavonin käytöstä. ”Olen viimeisen 6 vuoden aikana todennut FitLine-Isoflavonin olevan erinomainen eturauhasen liikakasvun torjuntaan. Kun yöllä on ilmennyt, ettei pissa oikein tahdo tulla, suihku on huono, niin olen vaan lisännyt Isoflavonia Aamujuomaani, jolloin ongelma on poistunut. On aikoja jolloin olen ollut parikin kuukautta ilman. Näin yksi pullo nestemäistä Isoflavonia kestää pitkään.”

Muistan, kuinka moni nuori nainen on kertonut saaneensa kuukautiset takaisin niiden oltua poissa kuukausia FitLine-Isoflavonin käytöllä. Edelleen siitä on ollut hyötyä hormonitoiminnalle raskauden jälkeen. Edelleen nainen ymmärrettyään hormonikorvaushoidon riskitekijät on halunnut vuosien käytön jälkeen päästä lääkkeistä. Tällöin hän on aluksi käyttänyt rinnan molempia, ja sitten vähentänyt negatiivista estrogeenia (hormoonilääkkeet) positiivisen kasviestrogeenin (Isoflavonin) korvatessa vähitellen kasvavin määrin pois jätetyt lääkkeet viikkojen aikana.

Aasiassa syödään tunnetusti paljon soijaa. Japanissa, Kiinassa ja Malesiassa ei tunneta juuri lainkaan vaihdevuosivaivoja, ja osteoporoosia esiintyy vähemmän kuin länsimaissa. Sama pätee rintasyöpätapauksiin, eturauhassyöpään ja sydän- ja verisuonisairauksiin.

FitLine-Isoflavoni tukee luonnollisella tavalla oman estrogeenivaihtelun ja vanhenemisen mukanaan tuomia elimistön muutoksia. Estogeenin puute lisää myös kalsiumin hävikkiä luustosta. Puutteesta aiheutuu limakalvojen ohenemista, kuivumista, mikä puolestaan edesauttaa sitkeitä tulehduskierteitä, esimerkiksi virtsarakkotulehduksia. Monen kohtalo onkin vanhemmiten estolääkityskierre. Puutteesta ilmenee myös mielialavaihteluita.

FitLine-Isoflavoni sisältää luonnollisessa suhteessa daidseiinia, genisteiiniä ja glysiteiiniä. Nämä arvokkaat isoflavoniyhdisteet kuuluvat kasviestrogeenin luokkaan. Niiden rakenne muistuttaa ihmisen steroidisia estrogeeneja vastaavine vaikutuksineen. Rasvaliukoiset isoflavonit on miselloitu nopeamman ja tehokkaamman imeytymisen aikaansaamiseksi (patentoitu NTC).

Sekä ainesosaset että valmis tuote valmistetaan korkean laadun ja turvallisuuden takaamiseksi kansainvälisten farmasia-GMP-ohjeiden mukaisesti yksinoikeudella PM Internationalin toimesta.

Lopuksi muistutan, että 5 vuotta ennen kuin kuukautiset jäävät pois vaihdevuosissa, suosittelen FitLine-Isoflavonin nauttimista pienissä määrin tukemaan luonnollista estrogeenitason laskua. Ja korostan, että kyllä miehilläkin on vaihdevuotensa. Vaihdevuosissa oman estrogeenitason lasku ei ole mikään ohimenevä ilmiö, vaan pysyvä olotila. Isoflavonipullo kannattaa pitää saatavilla kaiken aikaa.

Miten saada seksihalut takaisin: kannattaa kokeilla NTC-Ubikinonia eli Q10.  Ja poikuus aamuisin kuulemma palaa, kun käyttää reilusti NTC-Restoratea.

Blogiterveisin, Marita Isomäki

(kuvat lainattu)

 

Today’s topic is GMO-soy vs. FitLine-Isoflavon. GMO-products have many well-known negative effects on health. But with the use of natural soy products you can get many health benefits, for example with your hormone levels (menopause gets easier). FitLine-Isoflavon is the product that everyone – both men and women – needs at some point of their lives. More questions? Please ask or look your self up for more details.

 

Idag gäller det GMO-soj vs. FitLine-Isoflavon. GMO-produkter har många negativa påverkningar till hälsan. Men med riktiga soj produkter får du flera fördelar till ditt liv, t.ex. med dina hormonnivån. FitLine-Isoflavon är bra för alla – både män och kvinnor – under vars liv. Frågor? Gärna fråga mer eller ta reda på själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>