Terveiset Aurinkoisesta (25 astetta) Wiesbadenista, Saksan Kongressimatkalta!

Mitä päällimmäisenä jäi mieleen, sen voi sisällyttää tositapahtumaan, joka tässä muistuu mieleeni:

Pikkutyttäreni oli isoisänsä kanssa leikkimässä rantasaunan kuistilla. Kesken leikkien isoisä sanoi, ”että nyt on tästä lähdettävä muihin hommiin”. Tyttäreni oli eri mieltä ja tokaisi katsoen tiiviisti saunapolkua: Isoisä, et sinä voi mennä, koska polulla palaa ”Punainen Valo”.  Ja tyttö sai tahtonsa perille.

Onhan se niin, että asiassa kuin asiassa me saamme tahtomme läpi, kun pohjalta löytyy SE PALAVA HALU.

Kongressissa yhtenä puhujana oli asiantuntijaläääkäri Tobias Kuhne. Hän huomautti puhuessaan silmän toimintaa vahvistavasta ravintolisästä, että vaikka meillä on patentoitu nestemäinen NTC-tuote, ravintolisätippoja ei laiteta suoraan silmään. Tätäkin tapahtuu.  Talvellahan on vaikeuksia saada marketista tuoretta pinaattia, ruusukaalia, parsakaalia tai lehtikaalia, joista löytyy hyödyllisiä ainesosia silmien hyvinvointiin. Vaan asia korjautuu tuotetta käyttämällä, sillä silmää vahvistavien ravintolisätippojen raaka-aineet on nimenomaan saatu kyseisistä vihanneksista.   DR. Kuhne meillä on mahdollisuus tavata ensimmäistä kertaa SUOMEN KANSALLISESSA KONGRESSISSA sunnuntaina 16.10. Arcadassa Helsingissä.

Kongressissa tapasin myös mieshenkilön, joka 3 kuukauden säännöllisen, lihashuoltoon tähtäävän tuotteen  käytön jälkeen kertoi, että lihasmassaa oli tullut 8 kiloa. Siis kolmessa kuukaudessa. Hän huomautti, että eihän lihasmassa kasva, jos ei tunnollisesti ja päivittäin huolehdi lihaksen rakennusaineiden nauttimisesta.

Kongressiyleisöä oli tuhatpäisesti. Yhteistä heille oli iloinen ja onnellinen hymy kasvoilla. Se kiinnitti huomioni, koska meitä siellä oli niin lukuisasti. Olinko tullut ”Onnelaan”!?!

Viimeisenä päivänä puhujakorokkeen piti hallussaan mies, joka seikkaperäisesti kertoi, miten alkutaipaleen ohdakkeiset vaikeudet vievät voittoon. Hän otti vertailun urheilijasta, joka sitkeästi harjoittelee ja harjoittelee, koska koko ajan näkee itsensä voittajana maalissa. Ja vaikeudet tulee käsittää ”lahjoina”, jotka kasvattavat ja kouluttavat meidät päämääräämme. Tähän yhdyn täysin. Mies Teksasista, Larry Thompson, on tänä päivänä alansa ainoa elävä legenda.

Ajoin kotimatkalla lentokentältä taksilla suoraan töihin. Taksinkuljettaja yski kuivaa virusyskää kaiken aikaa ja pyyteli anteeksi. Yskä oli jo kuulemma kestänyt pitkään, eikä hän päässyt salille eikä lenkille, ja ”pinna oli kireällä” pienestäkin vastoinkäymisestä. Huomasin sen, kun kanssa-autoilijat saivat neuvoja autolla ajonsa suhteen kaiken matkaa. Kaivoin laukustani vihreitä kapseleita, jotka olivat jäljellä omassa kapselilevyssäni. Kerroin kuljettajalle, että puhun paljon ammatikseni. Toisinaan kurkkua kuivaa, pelkästään tilan ilmastoinnista, kokolattiamatoista johtuen, tai jostain muusta syystä alkaa yskittää. Kokeilepa näitä, jospa pääsisit pikemmin salille. Itse olen pärjännyt näillä kiperissä yskätilanteissa. Hän ihmetellen ja kummastellen otti loppulevyni, kiitteli moneen kertaan  ja saman tien pani yhden kapselin suuhunsa. Kapselit voi myös huudella vedellä alas, kerroin. Taksi pysähtyi, kuljettaja ystävällisesti avasi oven, antoi matkalaukkuni, jopa nosti valmiiksi vetokahvan ylös. Käveltyäni viitisen metriä kuulin hänen moikkaavan, että ”mitähän se rouva mahtoi minulle antaa, mutta olo tuntuu paremmalta”.

Töissä ensimmäisenä tapasin onnellisen naisasiakkaan. Hänen ongelmansa oli, että kesä oli jättänyt  kasvojen ihoon läikikkyyttä, esimerkiksi rusketuksen jäänteitä ja pigmenttimuutoksia. Olimme tehneet jo kolme hoitokertaa, ja nyt oli se viimeinen tätä sarjaa. Hoidon jälkeen asiakas peilin kanssa tarkkaan tarkasteli sentti sentiltä lopputulosta. Hänen mielestään iho oli raikkaan sekä puhtaan oloinen ja tasaisen kuulas, tasavärinen. Tuloksen tietysti varmistivat oikeat kotihoitotuotteet hoitokuurin aikana. Minusta iho näytti heleältä ja säteilevältä, ihanaa!

Matkan jälkeen vie aina vähintään päivän ennen kuin saa kiinni rutiineista.

Jään innolla odottamaan, mitä loppuviikko taas tuo tullessaan!

Blogiterveisin, Marita Isomäki

 

Greatings from the sunny (+25C) Germany!

My little daughter was playing with her grandfather on the porch. In the middle of a game said grandfather that he has “to go to do some other things”. My daughter disagreed and said: “You can’t go because there is “a red light” on the road!”. And so grandfather staid and played with her. -This was a true story and the lesson  -now and then- is: no matter what, we are able to do anything we want if we put our minds into it!

Tobias Kuhne, an expert doctor, was speaking on my conference trip.  He was talking about the liquid NTC-product that strengthens eye’s activity. With that product the meaning is not to put it straight into the eye (which also happens). Some vegetables (fresh spinach, broccoli) strengthen the eyes but in the winter times it is pretty difficult to find these products from the store. But no need to worry, you’ll find these ingredients from our product. For the first time ever you’ll have a chance to meet Dr. Kuhne in Finland at the FINLAND’S NATIONAL KONGRESS sun 16.10. in Arcada, Helsinki.

I heard many inspirational stories that were told by people who had used the products and made a difference in their life! When I was looking at the public I saw thousands of happy and enthusiastic smiles all around. The conference was certainly a success!

Coming back from the airport, my taxi driver was suffering from a dry cough. It had been bothering him for a long time and it stopped him from exercising and he was agitated all the time. I told the driver that I talked for living and that sometimes also my throat gets dry from the air conditioning or the carpets and I start coughing. I had some green capsules with me, I gave him some and told him that they helped me in many situations. He took them, tasted one and was really grateful. After he had dropped me off he turned around and said: “I don’t know what you gave me, lady, but I feel better already!”

After this was my first client also another success story. I’m anxiously waiting for the rest of the week!

 

Hälsningar från det soliga (+25C) Tyskland!

Jag var på förra veckoslutet i Tyskland på en kongressresa. Helt otroligt var det! Tusentals folk satt där och lyssnade med en stor glädje. Tobias Kuhne, en expert läkare, var en av talarna. Han berättade om våra NTC-ögondroppar. Det har hänt att någon användare har satt det direkt till ögonen men det är inte meningen. Några färska grönsaker (t.ex. spenat, broccoli) innehåller ingredienser som är bra för ögonens funktion, de här samma grönsakerna är tillsätta i vår produkt. Vi har en möjlighet att träffa Dr. Kuhne för första gången i Finland på FINLANDS NATIONALA KONGRESS sön 16.10. i Arcada, Helsingfors.

Jag tog en taxi från flygplatsen på vägen till jobbet. Taxiföraren hade en hosta som han berättade att hade pågått för flera veckor och den hindrade honom från motionen o.s.v. Jag berättade åt honom att jag pratar mycket när jag arbetar och det kan hända att halsen torkar och jag börjar hosta på grund av luftkonditionering eller mattan. Jag hade till lycka med mig gröna kapslar, jag gav resten av dem åt honom och berättade att de hjälper mig när jag börjar få de där symptomen. Han tog dem emot, smakade på en och tackade. Efter när han hade lämnat mig vid jobbet vände han ännu sig och sade: ”Jag vet inte vad frun gav mig men det känns redan bättre!”

Dagens första patient var också en annan succésaga! Jag kan bara vänta vad veckan har ännu att bjuda!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>