Usein kysyttyä

FitLine-Info-ilta toisensa jälkeen nostaa esille kysymykset yleisesti ottaen FitLine-tuotteista ja valmistuksesta ja raaka-aineista. Tietenkin herättää ulkopuolisten huomion, miten joku henkilö on uskollisesti pysynyt tuotteiden käyttäjänä yli kymmenenkin vuotta.

FitLine-tuotteet valmistetaan Saksassa Nutrichem lääketehtaalla, missä valmistetaan mm. letkuruokaa sairaaloille ympäri maailmaa. Laatuvaatimuksena on, ei yhtään enempää eikä vähempää kuin, farmasia GMP-standardi, vaikka onkin kyse elintarvikkeenomaisista, koko perheen perusruokavaliota terveellisesti täydentävistä ravinnon lisistä.

Kaikkiin FitLine-tuotteisiin pätee samat perusperiaatteet:

  •          ilman lisäaineita
  •          ilman säilöntäaineita
  •          ilman eläinkunnan raaka-aineita
  •          ei geenimanipuloituja raaka-aineita
  •          suurimman osan raaka-aineista Nutrichem tuottaa itse
  •          raaka-ainetuotanto pääosin biodynaamista
  •          aineosaset vesiliukoisessa muodossa, rasvaliukoiset miselloituina
  •          ei yliannostus vaaraa
  •          miellyttävän makuisia ja helppo annostella

 

FitLine-tuotteiden kehitys on PM Internationalin ja Nutrichemin tutkijoiden yhteistyön tulos – yhteensä yli 60 jäsentä.

FitLine-tuotteet ovat saavuttaneet tuotehyväksynnät yli 30 maassa ja Euroopassa yli 20 maassa.

Mitä hyötyä on yleisesti ottaen erilaisten tuotevalmisteiden korkeista vitamiini- ja kivennäisainepitoisuuksista, jos niiden ainesosaset saavuttavat vaikutusalueensa vain osittain tai eivät ollenkaan – eli soluvitaaliaineet (vitamiinit, kivennäisaineet, hivenaineet) ovat tarkoitettuja 70 biljoonaa soluamme varten! Synergisesti  (=oikea yhdistelmä vaikuttavia ainesosia) vaikuttava ravintoaineryhmä toimii nopeammin ja täsmällisemmin, mikä optimoi ainesosien biosaatavuuden. Etenkin kun huolehditaan siitä, että arvokkaat ravinteet ja tehoaineet kulkeutuvat parhaalla mahdollisella tavalla ja ”pikana” sinne, missä elimistö niitä tarvitsee. FitLine-tuotteiden valmistuksessa juuri nämä seikat on asetettu etusijalle: NGP = oikea yhdistelmä vaikuttavia ainesosasia ja NTC= ravinteiden kulkeutumiskonsepti. Huolehdimme tasapainon luomisesta kaikkien ravinteiden, vitamiinien ja kivennäisaineiden optimaaliselle imeytymiselle – olkoon sitten peräisin elintarvikkeista tai PM Internationalin tuotteista.

Yksinkertaistettuna sanoisin, kuten kuulin muutama viikko sitten: Valitsemme joko 95, 98 tai Dieseliä tankkiin. Pistooli työnnetään tankkiin eikä suunnata konepellille päin. Samalla  tavoin jos oikeasti haluamme täyden hyödyn nauttimistamme  soluvitaaliaineista, ne on saatava tankkiin eli soluihin, eikä riitä että laitamme ne suusta alas, vähän sinne päin. Patentoitu NTC takaa, että FitLine-tuotteiden vitamiinit, kivennäisaineet ja hivenaineet pääsevät ”tankkiin”, soluihin 90-98 %:sesti.

Siksi olenkin tyytyväisenä ollut uskollinen FitLine-tuotteille jo kohta 15 vuotta.

Blogiterveisin, Marita Isomäki

 

If You are interested in hearing why I have been happily using FitLine-products for 15 years, please contact me for further questions! I’m here to help!

 

Om Du vill veta mera om varför jag har använt FitLine-produkter för 15 år, var god och kontakta mig med flera frågor. Jag svarar och förklarar gärna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>