Näillä keleillä tulee mieleen nivelten kunto

Viime viikon torstai-illan kuulijat olivat erityisen kiinnostuneita FitLine-Nivelkunto-tuotteesta. Yritin puhua paljon muustakin, vaan aina jotenkin päädyimme keskustelemaan aiheesta Nivelkunto. Kokemuskertomukset tuotteesta olivat niin puhuttavia, että mielenkiinto tuotetta kohtaan oli korkealla.

Tässä parhaita tuotekokemuksia:

60-vuotias rouva kertoi saaneensa vuonna 2007 rajun nivelrikon varpaaseensa. Kipujen sekainen kuukausien tuumailu johti jopa pienen jalkateräluun väärään asentoon. Ehdotukset jalkaterän leikkauksesta hirvittivät. Hän kieltäytyi kahdesti toivoen Nivelkuntojuoman tekevän ihmeitä. 3. ortopedi vuonna 2010 keväällä vilkaisi tuoreita röntgenkuvia ennen sovittua leikkausta ja totesi: ” Tätä jalkaa ei leikata, nyt on tullut tarpeeksi paljon nivelnestettä, ja liikkuvuus on hyvä”. Niin onhan leikattu jalka aina leikattu. Rouvalla ei edelleenkään ole kipuja jalkaterässä.

71-vuotiaalla henkilöllä toinen polvi leikattiin jo 90-luvulla. Hänellä oli todettu selässä kulumia ja polvissa 3.asteen kulumat. Pari vuotta sitten hän käytti 3x Nivelkuntoa/ päivässä purkillisen verran. Lääkäri oli kirjoittanut kylläkin Artryl-reseptin samanaikaisesti. Lääkkeet jäivät hakematta, kun polvet eivät erityisesti Nivelkuntojuomaa käyttämällä vaivanneet. Edelleen Nivelkunto yhdessä Powercocktailin ja Restoraten ja All-in-1000- jugurtin kanssa kuuluu päivittäiseen ohjelmaan. Eli aamuin illoin Nivelkuntojuoma pitää kivut poissa kuukausia. Jos kipuja ilmenee, hän ottaa yhden lisäannoksen, ja jo seuraava päivä on kivuton.

Anulla todettiin 1.5 vuotta sitten välilevypullistuma. Hän käytti yhdessä muiden FitLine-tuotteiden kanssa aamuin illoin Nivelkuntoa kuukauden ajan. Selkä on nyt kunnossa.

Itselläni 12-vuotiaana loukattu vasen polvi ja nilkka ovat aina rasituksesta kipeytyneet ja rutisivat epämiellyttävästi. Jouduin jopa luopumaan parikymppisenä Jazz-tanssista leikkausuhan vuoksi. En halunnut vaan leikkausta. Nivelkunto aamuin illoin on tehnyt sen, että polvi ei enää naksu rasituksesta eikä muitakaan kipuja jalassa ilmene. Siksi käytän päivittäin Nivelkuntoa edelleen.

Onko tuttua:

 • Rasitus aiheuttaa kipuja nykyään, vaikka on vuosikymmeniä ollut ”säryttömiä” ajan jaksoja.
 • Nivelissä on naksumista, narinaa tai kolotusta.
 • Ylösnoustessa aamuisin on liikkeellelähtö-kipua.
 • Kuormituskipuja ilmenee.
 • Nivelet turpoavat ja tulehtuvat helposti.
 • Kipuja ilmenee tietyllä säällä.
 • Portaita noustessa tai alas mennessä on ongelmia.

Kannattaa miettiä, ovatko kotikonstit käytössä, ennen kuin kääntyy lääkärin puoleen:

 • Tasapainoinen perusravinto takaa huollon mineraalien ja hivenaineiden suhteen, mielellään yhdessä emäsjauhe-Restoraten kanssa. Elimistön happamuus voi edesauttaa tulehduksia.
 • omega-3- rasvahappohuolto
 • antioksidanttihuolto
 • glukosamiini, kondroitiini ja oikeat yrtit tukevat nivelten kuntoa, huolehtivat nivelnesteen määrästä.

FitLine-Nivekunto (LedFit, JointFit) sisältää synergisesti vaikuttavat ravinteet nivelille. Glukosamiinisulfaatti ja kondroitiinisulfaatti ovat tärkeitä ruston ja nivelnesteen muodostumiselle, nivelten elastisuudelle. Luonnolliset yrtit ja C-vitamiini puolestaan turvaavat hapensaantia ja vahvistavat puolustuskykyä – vaikuttavat ehkäisevästi tulehdustaipumukseen.

FitLine-Nivelkunto on valmistettu ja on edelleen Sveitsin Vitamiini-Instituutin (Lausanne) kontrollin alaisena. Nestemäisenä tuotteen imeytyvyys on taattu (patentoitu NTC), tuotteen laadun ja puhtauden takaa GMP-farmasiastandardin mukainen valmistus.

Toimivia niveliä me tarvitsemme kaikki, mutta erityisesti urheilijat, ylipainoiset, ikääntyneet. Paras FitLine-Nivetiimihän on Restorate ja Nivelkunto yhdessä.

Ei kannata kipristellä niveloireiden kanssa, vaan tarttua tähän toimivaan mahdollisuuteen ja kokeilla ensiapuna. Pahempaan suuntaan tuskin on mahdollista mennä kokeilun aikana.

Blogiterveisin, Marita Isomäki

4 thoughts on “Näillä keleillä tulee mieleen nivelten kunto

 1. olen jo jonkun aikaa syönyt Bodyflex Combi ‘a kun huomasin juuri polvissani narskumista ja rappusten alas menossa tunsin aika ajoin polvieni “pettävän” samoihin aikoihin loukkasin itseni, ja kaaduin pahasti olkapääni päälle… käsi oli pitkään voimaton ja sen liikuttaminen oli kivuliasta. kun viimein kävin asiasta lääkerillä ei rontgen kuvissa näkynyt mitään erikoista, lukuunottamatta pientä kulumaa. särkyyn lääkeri määräsi vain särkylääkkeitä. Kieltäydyin hoidosta ja ostin luontaistuotekaupasta Bodyflex Combi’a, joka on nokkos-kalkki-inkivääri-vihersimpukka valmiste ja sisältää magnesiumia, D-vitamiinia ja MSM. valmiste on tarkoitettu nivelille lihaksille ja luustolle.
  huomasin pian että polvien narina loppui ja kipu olkapäässä helpotti. Parin kuukauden kuluttua huomasin että voimat olivat palautuneet käteeni ja olkapään liikkuvuus oli parantunut oleellisesti. nyt jo 4 kuukauden kuurin aloittamisen jälkeen en edes muista milloin viimeksi olisin tuntenut arkuutta olkapäässäni. Jatkan tuotteen käyttämistä edelleen, sillä tästä on ollut huomattavaa apua, ikää tulee, eivätkä nivelet tästä ainakaan nuorennu… :)

  • Nivelien merkityksen huomaa, kun ne eivät toimikaan moitteettomasti. Itse käytän päivittäin sisäisesti vasemman polven voitelemiseen FitLine- Nivelkuntoa, sillä loukkasin sen jo ollessani 12-vuotias. Ja hyvin menee, jopa rasituksenkin jälkeen. Minäkin olen tosi tyytyväinen käyttämääni huoltoon. Itse olen luopunut luontaistuotteiden käytöstä jo 15 vuotta sitten, sillä haluan, että käyttämäni lisäravinne omaa patentoidun NTC:n (Nutrient transport concept) eli takaa, että ainesosaset oikeasti pääsevät 90%-98%:sesti solutasolle. Sinnehän niiden on tarkoitus päästä eli lisäravinteen biosaatavuus on taattu. Nestemäinen on se muoto, jota haluan käyttää. Näin vältyn turhilta pillereiden/kapseleiden täyte- ja sidosaineilta vuosien käytön myötä. Jos olet halukas kokeilemaan Nivelkuntoa, voit tilata: http://www.polafit.com.
   Kevätterveisin, Marita Isomäki

 2. Hei!
  Mitä suosittelisit seronegatiivisen nivelreuman hoitoon? Reumahoidot vasta alkavat kolmen viikon kuluttua, tällä hetkellä kehossa tulehdustila.
  yst.terv. Pirjo

  • Pirjo, varmasti paras reumatulehdustilan hoitoon lienee Asiantuntijatiimin jäsenen, Markus Ikenin, neuvo: 35 tippaa omega-3:a, 1 tl nivelkuntoa ja 1 tl restoa kolmasti päivässä. Vielä korostan Fitline-tuotteet ovat tukemassa terveyttä, ei sairauksien hoitoon. Homeopatiasta saattaisi myös olla hyötyä.
   Ystävällisin terveisin, Marita Isomäki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>