Pietariin laivalla Länsisatamasta

Viime perjantaina uhmasimme talvea ja jäälauttoja lähtemällä laivaristeilylle Pietariin. Innostus FitLine-tuotteisiin oli se kokoava voima. Huomasin, että laivaan astuminen edelleen ikuistetaan valokuvaamalla.

Mikko ja Tommi mm. osallistuivat koulutus- ja virkistysristeilyllemme. Heitä myös ensikertalaisina kiinnosti kokea omakohtaisesti Pietarin kaupunki.

Perjantai-iltapäivän koulutustunnit loppuivat kesken, asiaa olisi ollut, vaan aikaa ei. Illallisen ajankohta tuli aivan liian nopeasti.

Jatkoimme FitLine-keskusteluja illallisella ja sen jälkeenkin koko risteilyn ajan yleisissä oleskelutiloissa.

Lauantaiaamupäivällä meitä odotti opastettu kiertoajelu Pietarissa. Naisopas hyvällä suomenkielellä kertoi kaupungin historiasta. Saimme hyvän yleiskuvan kaupungista, joka on rakennettu kymmenien saarten päälle, sen silloista, kirkoista,

puistoista,

museoista, kattavasta yliostokulttuurista, palatseista, hotelleista (mm. 3 Sokos-hotellia), tavarataloista ja tavoista yleisesti ottaen. Todella mielenkiintoinen kaupunki, ja niin lähellä Helsinkiä. Kiertoajelun päätteeksi oli mahdollisuus jäädä kaupungille ja palata sopivasti Shuttlebussilla laivaterminaaliin. Bussi liikennöi aikataulutetusti terminaalin ja tiettyjen kohteiden välillä.

Osallistujat saivat kuin saivatkin kipinän palata Pietariin paremmalla ajalla ja tarkemmin tutustua kaupungin nähtävyyksiin. Itse olen aina valmis mahdollisuuksien mukaan lähtemään Pietariin. Luen parasta aikaa Katariina Suuren muistelmia, mikä totisesti on elävöittänyt mielikuvitukseni Pietarin suhteen. Monelle oli yllätys, miten upea kaupunki on niin lähellä Helsinkiä.

Sunnuntaiaamuna saavuimme Helsinkiin. Risteilyn tarkoitus syventää tuntemusta FitLine-tuotteiden erottuvuudesta muista vastaavista ravintolisistä onnistui. Myös luotiin uusia tuttavuuksia ja ystävyyssuhteita saman, yhteisen mielenkiinnon ympärillä.

Kuulin jo, että kun seuraavan kerran lähdetään… Uskon, että tämä kerta oli se harjoituskerta. Seuraava on aina parempi.

Blogiterveisin, Marita Isomäki

 

Last weekend we spent in St.Pietersburg. We took a cruise from Helsinki, spent one day on land and came back. We had many very vivid conversations about FitLine-products, which actually were the reason we went there. The trip was a success in every way! Just waiting for my next trip there…

 

Förra veckoslutet vi åkte med båt till St.Pietersburg från Helsingfors. Vi hade flera intressanta konversationer om FitLine-produkter, vilka var orsaken för vår resa. Allt gick bra, resan var toppen! Nu väntar jag bara nästa gången…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>