Puolustusjärjestelmästä, kenties kehon mutkikkaimmasta systeemistä

Syksyn huomaa siitä, kun yhä useampi asiakas ihmettelee:
- Miksi flunssat ei tahdo hävitä
- Miksi flunssat vaan pitkittyvät vuosien vieriessä
- Mitä voin tehdä stressinsietokynnyksen parantamiseksi; jo lasten tavanomaiset, toistuvat kysymykset ovat liikaa
- Miksi ihmeessä mieli on apea, vaikka ei ole mitään todellista syytä tai miksi tunnen oloni  lähinnä masentuneeksi
- Miksi huomaan tarvitsevani yhä useammin särkylääkkeitä
- Miksi allergiaoireet alkavat kiusata, etenkin sitkeätä pahenemista tiettyjä ruoka-aineita kohtaan
- Miksi taas alkaa tämä iänikuinen antibioottikuurien napsiminen
- Miksi aamuisin yhä useammin herään kurkku karheana ja kipeänä
- Miksi minun päätäni jomottaa, särkee entistä useammin
- Miksi alkoholin kulutuskäyrä on nousussa
Mitä muuta kun istutaan alas ja keskustellaan ruokailutottumuksista, ulkoliikunnan määrästä ja tavoista purkaa stressiä. Jos tämän tyyppisiä kysymyksiä nousee huulille, on parasta tukea puolustusjärjestelmää normaalin ruoan lisäksi oikeilla ravintolisillä. Kokemuksen kautta uskallan suositella NTC-patentoituja, nestemäisiä ravintolisiä, jolloin ravintolisien sisältämien vitaaliaineiden ja suojaravinteiden biosaatavuus on mahdollisimman optimaalinen. Tarvitsemme C-vitamiinia, A-vitamiinia, B6-vitamiinia, magnesiumia, kalsiumia, sinkkiä, seleeniä, mangaania, eläviä maitohappobakteereja riittämiin tukemaan omaa puolustusjärjestelmäämme. Ruoasta on hyvä löytyä kananmunaa, kalaa, lihaa. Ja vihreitä vihanneksia, kaalia, pinaattia, porkkanaa, sipulia. Ja marjoja, hedelmiä. Ja pähkinöitä, manteleita, siemeniä, kokojyvätuotteita…

Pidin viime lauantaina BusinessAkatemian Espoossa. Päivä oli ihanan aurinkoinen, vaan kaikki tuolit olivat kuulijoiden käytössä. Siellä nuori nainen rauhallisena ja onnellisena halusi kertoa, että oli vuoden aikana laihtunut 25 kiloa ilman nälkää tai voimattomuutta tai unettomuutta. Toinen keski-iän saavuttanut, aurinkoinen nainen yhtyi kertomaan pudottaneensa niin ikään 7 kiloa kolmessa viikossa. Molemmat daamit nauttivat painonpudotuksen aikana NTC-patentoituja tuotteita normaalin ruoan lisäksi.
Puolustusjärjestelmä myös virkistyy teholtaan painon pudotessa, kun se tapahtuu syömällä oikeita asioita laihdutuksen tukena, suojaravinne- ja vitaaliainevarastot eivät saa ehtyä sinä aikana.
Ensi viikonloppu kuluu Saksassa, jälleen yksi mielenkiintoinen kongressimatka on edessäpäin.
Auraterveisin, Marita Isomäki
Autumn is here again! I notice it because many of my customers wonder:
-why won’t my flue go away and why does it last longer than before
-how could I tolerate stress better
-why am I feeling down although there is no real reason for it
-I find myself needing painkillers more often
-why am I getting allergic symptoms
-why am I in the need for antibiothics once again
-why do I wake up in the mornings with a sore throat more often
-why does my head hurt
-why am I using more alcohol than before
Lets just sit down and talk about eating habbits, the amount of outdoor exercise and the ways to release stress. If you find yourself wondering about these themes you should support your defence system, besides with normal food, with real nutrition supplements. Through experince I dare to recommend NTC-proprietaried liqued nutrition supplements. We need vitamin C, A and B6, magnesium, calsium, zink, selenium, manganese and living lactic acid bacterias to support our own defence system. Now looking at the food, it’s important that it consists of eggs, fish, meat. And of green vegetables, cabbages, spinach, carrots, onions. And of berries, fruits. And of nuts, almonds, seeds, whole grain products…

Last saturday I had BusinessAcademy in Espoo. The day was sunny and all of the seats were taken. There was this one young women who was so happy and she wanted to share with everybody that she had lost weight 25 kg in one year without hunger or sleeplessness. After this started another middle-aged women to tell that she had lost weight 7 kg in three weeks. Both ladies enjoyed during their weight loosing period next to normal food these NTC-products. Defence system feels better when you loose weight if it happens eating right.
This weekend goes in Germany, once again an interesting konference trip is a head!
Hösten är här igen! Jag ser det eftersom så flera av mina klienter undrar på:
-varför är jag förkyld igen och varför tar det längre tid att bli frisk
-hur kan jag förbättra min stresstolerans
-varför känner jag mig deprimerad utan orsak
-varför känns det att jag skulle behöva mera värkmediciner
-varför stör allergiska symtomer mig
-varför börjar det här igen med antibioter
-varför har jag ont i halsen på morginen
-varför har jag huvudvärk
-varför använder jag mera alkohol än tidigare
Ska vi sitta ner och diskutera om matvanor, hur mycket du sporttar utomhus och hur avreagerar du din stress? Om du undrar på sådana frågor, är det bäst att stöda försvarssystemet, utöver med vanlig mat, med NTC-patenterade vätskeartade kosttillskotten. Vi behöver C-, A- och B6-vitaminer, magnesium, kalsium, zink, selen, mangan, levande mjölksyrebakterier. Sen när det gäller maten, borde det finnas ägg, fisk, kött. Och grönsaker, kål, morötter, lök. Och bär, frukter. Och nötter, mandlar, frön…
I lördags hade jag BusinessAkademi i Espoo/Esbo. Dagen var solig men alla stolar var upptagna. En ung och glad kvinna berättade att hon hade minskat i vikt 25 kg på ett år utan hunger eller sömnlöshet. En annan lite äldre kvinna berättade att hon hade minskat i vikt 7 kg på tre veckor. Båda damerna tog NTC-produkter utöver vanlig mat. Försvarssystemet mår bättre när man bantar om man äter rätta saker. Det här veckoslutet åker jag till Tyskland, igen har jag en intressant kongressresa framför mig!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>