Suomen KickOff Espoossa 21.01.2012

Sali oli täynnä, kun linkkasin nimetylle paikalleni eturiviin. Olin nyrjäyttänyt harmikseni oikean nilkkani edellisenä päivänä, kun kevyt lumi oli naamioinut tien jääpeitteen.

Vuosi alkaa aina täysipainoisesti Suomen PM-maailmassa tästä vuoden toiseksi tärkeimmästä tapahtumasta ja rytinällä.

Aluksi suoraan Saksasta pohjoismaista vastaava markkinointijohtaja Lutz Bläcker kertasi vuoden 2011 High Light-tapahtumat.

Hän muistutti, että jopa elefanttikin syödään pala palalta. Tämä on myös se tapa, jolla liikevaihdon tuplaus on saavutettavissa vuonna 2012. Olemme taas vuoden vanhempia, ja uusi vuosi on tasattavissa tarkistamalla Q10- ja omega-3-määriä ”Aamujuomissamme”.  Positiivinen asenne, eli tehdään töitä vähän enemmän kuin ennen. Ihan tähtiasiana pidän PM:n Markkinointijärjestelmän laillista hyväksyntää tuomioistuimen toimesta viime keväänä. Hyväntekeväisyyteen lahjoitettiin kokonaista 330 000 euroa, kummilapsia on nyt 500.

Novak Djokovicin, tennismaailman ykköstähden, terveiset tulivat videon välityksellä.

Hän yksityiskohtaisesti esitteli päivittäin käyttämänsä FitLine-tuotteet ja miksi hän niitä käyttää. Todella upeaa.

Dr. Marcus Iken myös suoraan Saksasta toi mukanaan Infot Steviasta, ProShape2Fit- painonhallintakonseptista ja ProShape(Amino)-kapseleista.


Elämän viimeinen painonhallintadieetti mahdollistuu uudella ProShape2Fit-konseptilla, fokusryhmän (18 henkilöä) keskiarvo neljässä viikossa Saksassa oli 4,3 kg.  Suomessa henkilöt olivat ehtineet kokeilla vasta viikon ajan: rasvansulamista oli tapahtunut jopa 2 kg, ei nälkää, ei väsymystä, farkkukoko pienentynyt 2 numeroa. NTC-Ravinteiden Kulkeutumiskonsepti näissä uusissa, kuten kaikissa FitLine- ja BeautyLine-tuotteissa, takaa ainesosien imeytymisen lähes 95%:sesti solutasolle. Eli tämä pätee myös uuteen ProShape2Fit-painonhallintamenetelmään. Halutessa mukaan mahtuu ravitsemusvalmennusta, yksilöllistä ravintoneuvontaa ja liikuntaohjausta; toistaiseksi saksan lisäksi englanniksi. ”Sohvaperunakin voi katsella laihdutusvideoita ja laihtua sitä kautta”. Dr.Iken teroitti ProShape(Amino)-kapseleiden tärkeyttä aktiivisenioreille, harraste- ja kilpaurheilijoille, painonpudottajille. Immuunijärjestelmä ja lihasmassa ja sen huolto hyötyvät meillä kaikilla ProShape-kapseleista, unohtamatta erityisesti vegaaneja.

Tilaisuus päättyi kiitoksiin, ja ”Never Give up”-toteamuksiin.

Ilolla voin kertoa, että nilkka ei enää ole turvonnut ja kestää astumista eikä särje. 3 yötä ja homeopatia on tehnyt tehtävänsä. Kiitos.

Blogiterveisin, Marita Isomäki

 

Finland’s KickOff 21.01.2012

The house was full when I entered my place. The event started with Lutz Bläcker who reviewed the high lights of 2011. Positive attitude is the key to bigger success in year 2012!

Novak Djokovic, the number one tennis player, told through a video all the products he uses and why.

Dr Marcus Iken brought the news about Stevia, ProShape2Fit-consept and ProShape(Amino)-capsules. The consept was tried in Germany for 4 weeks and the results were aproximately -4,3 kg. In Finland the products have been used for only one week and the results: -2 kg, no hunger, no feeling of tiredness, jeans 2 sizes smaller. AMAZING!

 

Finlands KickOff den 21.01.2012

Rummet var helt full när jag kom på min plats. Allt började med Lutz Bläcker som berättade förra årets high lights. Positiv attityd är den medlen som hjälper oss till bättre resultat under året 2012!

Novak Djokovic, världens nummer ett tennisspelare, berättade via video om de produkterna han använder och varför.

Dr. Marcus Iken pratade om nyheterna: Stevia, ProShape2Fit-konspten och ProShame(Amino)-kapslar. Konsepten har provats i Tyskland under 4 veckor och resultaterna är ung. 4,3 kg. I Finland har man hunnit testa produkterna för bara en vecka nu men resutaterna låter bra: -2kg, ingen hunger, ingen trötthet, jeans 2 storlekar mindre. FANTASTISKT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>