Kosmetiikan aatelia!

”Tänään aamulla ilmeni herpes, laitoin heti korjaavaa keltaista seerumia kihelmöivään tunteeseen. Noin 20 minuutin päästä ei enää kihelmöintiä. Toistin 2 kertaa päivässä, rakkuloita ei tullut. OLEN MYYTY!” -Mari, Vuokatti

”Rakkulaiset, aukinaiset suupielet. Rakkulat lähes huomaamattomiksi muutamassa minuutissa. Olin heti ihmisen näköinen, mikä tärkeää työssäni. Seerumia kasvoille hoitovoiteen alle, huokoseni ovat pienentyneet, ja ihoni näyttää nätiltä.” -Johanna, Hyvinkää

”Leuan pienet tulehtuneet finnit hävisivät, kun sivelin paikallisesti seerumia finnin päälle. Selvä muutos parempaan yhdessä yössä.” -Rami, Vantaa

TEHOHOITO IHOLLE SEERUMIN MUODOSSA.

Sekä kasvoille että keholle, sormenpäitä ja varpaita, jopa päänahkaa myöden. Katso ja tutustu TÄSTÄ.

Mikä on tämä tuote, mitä se pitää sisällään? Kysyin BeautyLine-kosmetiikan koulutuksen ja markkinoinnin asiantuntijalta, Anja Wunderilta, miten tuote sai alkunsa. ”Koska huomasimme, että ihmiset sivelivät Q10-tippoja kasvoille. Ja sehän on tiedossa, että happi on elämän eliksiiri. Eniten haastetta tuotteen kehittelyssä syntyi, kun BeautyLine-tuotteille tunnusomainen patentoitu NTC – tuotteittemme taattu imeytyminen solutasolle iholle levitettynä – piti saada toimivaksi.”

Tämä vallankumouksellinen innovaatiotuote kosmetiikassa edistää nopeata ja tehokasta vahingoittuneen ihon uusiutumista ja korjautumista. Seerumin käytöstä hyötyvät, jos ihossa ilmenee pieniä naarmuja, hiertymiä, haavoja, halkeamia, kutiavaa kuivuutta, pieniä palovammoja, paleltumisia, arpia, atopiaa, pieniä tulehtuneita finnejä, erilaisia ihoärsytyksiä, iän tuomia muutoksia, rakkuloita, ihosientä, tummia silmänaluksia, lemmikin aiheuttamia raapimisjälkiä, iän tuomia ruskeita läiskiä kasvoilla, käsissä…

”Tuhkimoseerumina” normaalin hoitovoiteen alla tuote antaa lisäheleyttä, raikkautta, nuorekkuutta. Teho näkyy välittömästi ja on pitkävaikutteinen.

Asiakashinta on pakko mainita, koska se on vain 54,95 euroa tälle kosmetiikan aatelituotteelle!

Seerumista löytyvät soluille tutut ja omat luonnolliset, tarpeelliset ainesosaset: Ei elämää ilman happea eikä solutoimintaa ilman Q10:ä eli ubikinonia. Ihon kannalta Q10:n merkitys on aktivoida ihon omia suojamekanismeja ja solujen uusiutumista. Hapen tehtävä on edistää puolestaan ihon aineenvaihduntaa ja kiihdyttää solujen uusiutumista. Ihon palautuminen entiselleen kiihtyy.

Mehän tiedämme, että ihovaurioita voi sattua töissä, kotona, peleissä, leikeissä. Kun iholle tulee pintanaarmuja, ihon ylin kerros ei enää toimi. Sen luonnollinen suojamekanismi kärsii, joten vieraat taudinaiheuttajat, bakteerit pääsevät vaivatta vahingoittuneeseen ihoon. Ihon haasteeksi muodostuu tarve uusille terveille ihosoluille. Vahingoittuneet solut pitää korjata ja tuhoutunut kudos saattaa entiselleen. Tarvitaan toimiva puolustusjärjestelmä. Ikä myös ennen pitkää hidastaa  haavojen paranemista.

Ainutlaatuista: Totuus on, että epidermis eli ihon uloin kerros ei sisällä omia verisuonia, jotka tuovat happea ja ravinteita mm. ihon palautumisprosesseihin. Näin tehoseerumi levitettynä puhtaalle iholle, sisältämänsä patentoidun NTC-ominaisuuden perusteella, turvaa ihon uudistumisen ja palautumisen luonnollisella tavalla. Tehoseerumi mahdollistaa energian saannin soluaineenvaihduntaan, tehostaa soluhengitystä, edistää uusien, terveempien solujen muodostumista.

Muista ottaessasi seerumin käyttöön aktivoida se painamalla pohjasta – saat näin NTC:n toimimaan. VALKEA VÄRI MUUTTUU KELTAISEKSI, mikä on aktiivisen seerumin merkki. Ravista tuote homogeeniseksi. Painamalla pohjasta uudelleen, saat seerumia iholle korkkia kiertämällä. Säilytä tuote aina omassa rasiassaan valolta ja auringonvalolta suojattuna.

Tämä on kokeilemisen arvoinen vaihtoehto kortisonivoiteille, ilman sivuvaikutuksia.

Blogiterveisin, Marita Isomäki

 

(kuva lainattu)

Entsyymien taikaa!

“Elämä ilman entsyymejä on mahdotonta. Tämä merkitsee, että kun hengitämme, nukumme, syömme, työskentelemme, jopa ajatellessamme olemme riippuvaisia entsyymien olemassaolosta.”

-Edward Howell

 

Entsyymit ovat suuria valkuaisainemolekyylejä, jotka pilkkovat ja paloittelevat molekyylejä tai liimaavat molekyylien osia toisiinsa. Ne jopa pystyvät tuhoamaan soluun tunkeutuneita vieraita eliöitä.

Valkuaisaineet puolestaan koostuvat aminohapoista, joita saamme päivittäisestä valkuaisainepitoisesta ateriasta. Ruoan pilkkominen ruoansulatuskanavassa tapahtuu ruoansulatusentsyymien toimesta (peräisin sylkirauhasista, mahalaukusta,  haimasta, sapesta). Entsyymit pilkkovat ruoan niin pieniksi palasiksi, että ne imeytyvät ongelmitta suolen seinämän läpi verenkiertoon ja sitä kautta elimistön polttoaineeksi. Näin ravinnon imeytyminen ja sen hyväksikäyttö elimistön tarpeisiin mahdollistuu.

Kehä sulkeutuu, kun ruoansulatusentsyymit ensin pilkkovat ruokavalkuaisen aminohapoiksi ja sitten samoista aminohapoista kehon rakennussolut rakentavat uusia ruoansulatusentsyymejä pilkkomaan ravintomme imeytymiskelpoiseksi.

Mitä jos emme syö tarpeeksi monipuolisesti ravintovalkuaista? Mistä saamme tarpeeksi uusia aminohappoja entsyymitoimintaa varten? Tässä tilanteessa hyödymme parhaiten, kun täydennämme päivittäin ravinnon puutteet ja turvaamme rakennusaineet ravintolisillä (katso TÄMÄ ja esim. TÄMÄ, TÄMÄ tai TÄMÄ).

Ruoansulatusentsyymeistä amylaasi pilkkoo hiilihydraattia, proteaasi valkuaisainetta ja lipaasi rasvaa. Amylaasi ja proteaasi ovat kaksi mahtavinta ruoansulatusentsyymiä, joita kehomme erittää. Lipaasia, rasvan pilkkojaa, on suhteellisesti pienempiä pitoisuuksia kehossamme.

Tärkeää ruoan oikean pilkkoutumisen kannalta on ruoassa itsessään esiintyvät ruoansulatusentsyymit. Niitä ei suinkaan pidä väheksyä lopputuloksen aikaansaamiseksi. Ne tekevät hiljaista työtään päivin ja öin rakentaakseen ja pilkkoakseen miljoonia kasvi- ja eläinsoluja. Erilaiset fermentoidut ruoat ovat esipilkottuja juuri niiden sisältämien entsyymien toimesta; eikä unohdeta tässä yhteydessä hapatettua leipää, jugurttia, juustoja.

Kaikessa keittämättömässä ruoassa piilee runsaasti ruokaentsyymejä, jotka ovat vastuussa ruoan ravinnollisista argumenteista. Esimerkiksi erilaiset maitotaloustuotteet, öljyt, siemenet, pähkinät pitävät sisällään suhteellisen paljon rasvaa. Niistä löytyy itsessään myös suhteellisen paljon lipaasientsyymiä.

Lipaasi edesauttaa rasvojen esisulatuksessa.

Hiilihydraatit, kuten kokojyvätuotteet, sisältävät suuressa määrin amylaasia, vähemmän lipaasia ja proteaasia.

Hedelmät ja vihannekset sisältävät luonnostaan jossain määrin proteiinia ja tärkkelystä pilkkovia entsyymejä. Niitä tarvitaan kasvisainesten esipilkkomiseen.

Listaa voi jatkaa. Vaan pointtina tässä on, että Luonto on sisällyttänyt nerokkuudessaan kaikkeen raakaruokaan oikeita ja tasapainoisia määriä ruokaentsyymejä joko ihmiskehon käyttötarkoituksiin tai toisaalta ihmiskehon ulkopuolella tapahtuviin hajottamistarkoituksiin.

Itse vastaanotollani päivittäin tapaan henkilöitä, jotka valittavat erilaisista ruoansulatusvaivoista. Milloin turvottaa aterian jälkeen, milloin on turhan kiusallisia ilmavaivoja, milloin valkuasainepitoinen ateria  tai rasvainen ruoka aiheuttavat ummetusta/ ripulia. Tällaisen suolityhjennyksen jälkeen vaistomaisesti huolehtii tuuletuksesta, jotta seuraava voi mennä sisään. Yksinkertaisesti syöty leipä, peruna (hiilihydraattia), voi, öljy (rasva) tai liha, kala (proteiini) ei pilkkoudu ruoansulatusentsyymien avustuksella suolistossa, vaan jää suolistoon käymään, mädäntymään tai härskiintymään päivien ajoiksi. Ruoansulatusentsyymien määrä suolistossa ei ole riittävä syödyn ruoan pilkkoutumiseksi imeytyvään muotoon.

Ongelma helpottuu huomattavasti, kun aamu aloitetaan lasillisella raakaravinnosta pakastekuivausmenetelmällä valmistetulla veteen sekoitetulla jauhejuomalla (katso TÄMÄ). Tämä ainutlaatuinen, useita patentteja saanut tuote on nimenomaan valmistettu hedelmistä, vihanneksista, marjoista ja kokojyvätuotteista.

Sen sisältämät luonnolliset ruokaentsyymit helpottavat ruoansulatuskanavan tasapainottumisessa. Oman arvokkaan lisänsä suoliston hyvinvointiin tuovat jauhejuoman sisältämät elävät maitohappobakteerikannat.

Jauhejuoma on suositeltava siinäkin mielessä, kun suolisto voi hyvin, se heijastuu kaikkeen, jopa ihoon. Jauhejuoma onkin varsinainen ”Kotikosmetologi”!

Suoliston terveys ja riittävä B-vitamiinien saanti kuuluvat yhteen. Aamuisin 1 tl B-vitamiinijauhetta (TÄTÄ) yhdessä edellisen jauheen kanssa nautittuna ylläpitää riittävää suolistoeliöstöä. Jos ei ole aikaa lusikoida purkeista, käytä valmiiksi annosteltua kerta-annospussia (TÄTÄ), pussi päivässä riittää. Päiväsi tulvii energiaa ja virtaa.

Oikea happo-emästasapaino on tärkeä myös oikealle suolistoeliöstölle. Emäsjauhetta (TÄTÄ) ennen nukkumaanmenoa, 1 tl vesilasilliseen sekoitettuna, on enemmän kuin suositeltavaa jokaiselle tänä päivänä.

Ilokseni olen huomannut, että Suomessa on tapahtunut positiivista vastuunottoa omasta terveydestä. Viime vuonna 900 henkilöä oli 3 kuukauden kestotilauksen piirissä, vuoden aikana luku on noussut yli 2000 henkilöön. Tämä on mahtavaa, kerrassaan upeata!

TERVEYS ON LUKSUSTA!

Blogiterveisin, Marita Isomäki