Haluamme olla aina terveitä

Olin Jyväskylässä kuuntelemassa, kun Osmo Räihä, Suomen menestynein PM International Ab:n yhteistyökumppani, keskittyi häntä viimeisten 16 vuoden aikana motivoiviin seikkoihin omalla työsarallaan.

Alkusanat kuuluivat: ”Yhteistyö PM International Ab:n kanssa on pelastanut terveyteni ja siinä sivutuotteena olen saanut mahtavan toimeentulolähteen”

Kehotus kuului: Tee elämästäsi sellainen, mistä olet unelmoinut. Oikeasti, mahdollisuus parempaan terveyteen, taloudelliseen vapauteen ja onneen on olemassa.

Tämä on tarjolla kenelle tahansa, eli maailman parhaat terveystuotteet ja taloudellinen riippumattomuus. Lisäksi riskittömästi.

Mahdollisuus on tavallisille ihmisille, jotka osaavat sekoittaa terveysdrinkin ja suositella tuotteita eteenpäin. Kysymys ei ole myymisestä.

Tarvitsemme rahaa jokapäiväiseen elämiseen, ja toisaalta merkille pantavaa on, että työt karkaavat Suomesta kaiken aikaa ulkomaille. Meidän on opittava uusi tapa tehdä töitä.

Elämä perustuu pitkälti myyntiin, ihmiset myyvät ja ostavat. Vaihtotalous ei tule kysymykseen.

Osmo Räihä puhui tämän eurooppalaisen liiketoiminnan mahdollisuuksista – ei kysytä koulutusta, sukupuolta; mahdollisuus on sama kaikille. Työpaikat häviävät, tarvitsemme näin ollen uusia valmiuksia.

Rolf Sorgin, PM International Ab:n omistajan ja toimitusjohtajan, visio on olla korkealaatuisten terveys-, hyvinvointi- ja kauneustuotteiden markkinajohtaja maailmassa.

Wellness tänä päivänä merkitsee lähestulkoon rajatonta kasvupotentiaalia. Kauneustuotteet ovat aina haluttuja ja tapetilla, niihin löytyy aina rahaa.

Jos elämme kuten naapurustossa, 80 % meistä sairastuu kansansairauksiin, 55 % kuolee sydäninfarktiin, tilastojen mukaan. Terveyden mallia on lähdettävä hakemaan muualta.

Optimaalinen terveys vaatii ravintolisiä täydentämään ravinnon puutteet soluvitaaliaineiden osalta, koska ravinto on keskimäärin tänä päivänä tyhjää. Jo 13-vuotialla tavataan osteoporoosia ja vanhemmilla henkilöillä rintakehän luut saattavat murtua kovan yskimisen seurauksesta.

Oirehtimista pidetään normaalina, ikään ja vanhenemiseen kuuluvana. Oireet itse asiassa toimivat ”varoitussignaaleina”. Ne tulee ottaa vakavasti.

Mitä me tänä päivänä syömme: jalostettua, prosessoitua ”roskaruokaa”. Eli jos syömme roskaa, olemme roskaa.

Saksassa on todettu, että ruokintaan tarkoitettu vilja on vitaaliainepitoisuudeltaan alhaista, liian alhaista eläimille. Vilja tulee rikastaa ja tehdä siitä elämille kelpaavaa. Kuitenkin se käy ihmisille. Tuotantomäärä on tänä päivänä tärkeä, ei laatu.

Lopputuloksena tästä kaikesta on monesti stressaantunut ruoansulatuskanava ja vähäravinteinen ruoka.

Kuitenkin kukapa meistä ei haluaisi olla elämänsä loppuun asti terve. Vastaamme jokainen omasta terveydestämme, siitä mitä teemme sen eteen, ja myös siitä, mitä jätämme tekemättä.

Blogiterveisin, Marita Isomäki

Maaginen dietti

Haluatko karistaa kilosi terveellisesti ja lopullisesti? Ilman suurempia ponnisteluja, yksinkertaisesti ja tehokkaasti!

Ratkaisu on jo olemassa! Painonhallinta yksinkertaisella ja tehokkaalla tavalla: FitLine ProShape2fit-painonhallintamenetelmä on holistinen, kokonaisvaltainen konsepti, joka ohjaa askel askeleelta päämäärään, ja saavutettu tulos myös säilyy.

ProShape2fit-painonhallintakonseptin on kehittänyt ehdottoman pätevä tiimi. Sen vahvat asiantuntijat ovat toimineet vuosikymmeniä tuloksekkaasti ravintotieteen, lääketieteen ja urheilulääketieteen parissa.

Painonhallintamenetelmän toimivuus on taattu, koska asiantuntijatiimin edustajilla kaikilla on myös käytännön kokemusta alaltaan, mikä aina on se ”piste i:n päälle”. Saavutettuasi haluamasi tavoitepainon tulet tuntemaan olosi kevyemmäksi, onnellisemmaksi ja liikkuvammaksi.

Emäksiset pulverit, FitLine Restorate Sensitive ja Basen Plus-emästehoste, edistävät hiilihydraatti- ja rasva-aineenvaihduntaa. Seurauksena on nopea painonlasku.

FitLine Herbaslim-tee tukee munuaisten eritystyötä ja auttaa kehoa vapautumaan kuona-aineista.

Maistuvat ja ravintoarvoltaan korkealaatuiset FitLine Gourmet Shaket korvaavat aterian, jotta helposti ja vaivatta voimme toteuttaa alhaista, rajoitettua, päivittäistä kalorimäärää. Vanha sääntö pätee yhä, että laihtuaksemme meidän tulee kuluttaa päivässä vähintään syödyt kalorimäärät.

Emme näe nälkää, ja tyytyväisyys olemukseemme kasvaa. Gourmet Shake-täysravinnot tekevät päivistämme positiivisia sisältämiensä valkuaisaineiden ja kuitujen ansiosta. Näin hillitsemme helposti nälkää ja saamme joka päivä kaikki tarvittavat ravintoaineet. Huolehdimme, että sinä päivänä, kun tavoitteet on saavutettu, kehomme on täynnä elinvoimaa ja energiaa. Kukin Gourmet Shake -täysravinto takaa keholle kaikki tärkeät ravinteet ylläpitäen suorituskykyä, jopa parantaen. Niiden sisältämät B-vitamiinit huolehtivat keskittymiskyvystämme. Lihasmassan huolto on taattu korkealaatuisilla välttämättömillä aminohapoilla.

Innovatiivinen FitLine ProShape easy osaltaan tukee painonhallintaa helpottaen rajoitetun ateriakalorimäärän noudattamista. ProShape easy tukee immuunipuolustusta ja vähentää näläntunnetta ennen aterioimista nautittuna, annoskoot automaattisesti pienentyvät.

Kun olet saavuttanut tavoitepainosi, paino on helppo säilyttää energisenä ja ylläpitää keho fit-kunnossa FitLine Soluenergia setin avulla. Soluenergia Setin sisältämät tuotteet omaavat jopa useita patentteja samankin tuotteen sisällä!

Nyt päätös, ProShape2fit huolehtii kalorimäärän hallinnasta, takuulla pitkäkestoisesti, pursumme energiaa nälkää näkemättä. Tämän helpommaksi kilojen karistamista ei voi tehdä. Lähipiirin saavutukset 2 kuukauden aikana pyörivät 10kg-15kg.

Maaginen Dieetti tekee sen helposti!

Blogiterveisin, Marita Isomäki

 

You feel like losing weight? The answer is FitLine ProShape2Fit –consept! Interested? Ask and I’ll tell more

 

Vill du tappa vikt? Svaret är FitLine ProShape2Fit –konsepten! Blev du intresserad? Fråga mig, jag berättar gärna mera