Näin tarina kertoo..

Kauan, kauan sitten oli maa, jossa naiseus oli ylistyksen arvoinen ja naiset kaikin puolin kunniassa, kunnioitettuja. He jopa elivät erillään miehistä. He vastasivat itsestään, ryhmään kuuluminen sai terveyden kukoistamaan. Aina kuukautisten aikaan järjestettiin juhlat kuukautisten olemassaololle kiitokseksi yhteydestä kuun kiertoon. Kuukautiset katsottiin merkiksi luovuudesta, korkeasta energiatasosta, käytettiin ilmaisua ”Äiti Jumala”, maan keskipiste ja Elämän antaja. Tämä sai nimityksen TAPUI, mikä merkitsi maagisuutta positiivisessa mielessä. Naiseus oli aina juhlimisen arvoinen. Tässä maassa elivät naiset ryhmänä. Heillä oli kuukautisten kautta yhteys keskenään, minkä katsottiin toimivan heille voiman lähteenä. Nuorelle naiselle aina opetettiin kuukautiskierron yhteys kuun kiertoon. Sanotaan, että naisluostarissa aikaa myöden kaikilla nunnilla on samanaikainen kuukautiskierto.

Tänä päivänä käytetään eri yhteyksissä sanaa TABU, mikä merkitsee asian kieltämistä, asiasta ei enää puhuta. Asia koetaan kiusalliseksi, se halutaan poistaa mielestä, tavallaan tukahduttaa. Kuun kierrolla tiedetään olevan yhteys ovulaatioon. Vuoteen mahtuu 13 kuun kiertoa, ja naisella on 13 vuotoaikaa.

Tänä päivänä on tultu siihen, että miehet luovat uskomuksia asioista, joista heillä ei ole omakohtaisia kokemuksia. Sanelevatko he, miten pitää menetellä? Ei ole enää naisten yhteisöjä. Naiset on erotettu toisistaan, ja kuukautisvuodon katsotaan olevan epäpuhdasta. Kuukautisvuotoja kohtaan asenne on muuttunut lähes vastakkaiseksi, jos verrataan tarinan sanomaan.  Naiset ovat vaihtaneet juhlan aihetta. He ovat ottaneet kuun kierron kontrollitehtävän omiin käsiinsä. Kuukautiset koetaan harmillisiksi, kuukautisvuoto saatetaan hedelmällisyysiässä tyystin sulkea.

Mennäänpä ajassa taaksepäin. Oli aikoja, jolloin köyhät naiset, lähinnä salassa, toimivat parantajina ja kätilöinä saaden käytännön viisautta asiasta kuin asiasta. Samalla he saivat erittäin arvokasta tietoa myös naiseudesta. Kuinka sattuikaan, että näistä naisparantajista uskontojen myötä tuli noitia, jotka joutuivat polttoroviolle. Noitavainoja esiintyi vielä 1600-luvulla. Kun 9 miljoonaa noitaa ympäri maailmaa poltettiin, samalla katosi arvokasta tietoa naisista ja naiseudesta. Sen jälkeen viisaus, joka on jäänyt kiertämään suusta suuhun, luokitellaan ”vanhan naisen höpinäksi”. Naiset alkoivat pikku hiljaa kuulua miehille. Asenne kuukautisvuotoja kohtaan on mennyt päälaelleen. Siunauksesta ei enää voi puhua tässä yhteydessä.

Vuosi 1809 katsotaan olevan alku kirurgialle. Siihen aikaan, jos naisen katsottiin olevan vahva ja voimakas, parannuskeinona oli munasarjojen poisto. Sukupuolinen vallankumous tuli, kun E-pillerit antoivat vallan kontrolloida kuukautiskiertoa. Niin totta on, että tänä päivänä olemme kontrollin alaisia keinotekoisten hormonivalmisteiden kautta.

Kuitenkin Meksikosta vielä tänä päivänä löytyy perheitä, joissa ikionnellinen isä haluaa järjestää isot juhlat tyttären naiseudelle. Juhlimisen arvoista on, kun tytär saavuttaa naiseutensa ja samalla saa yhteyden kuun kiertoon, tulee osaksi rytmistä maailmankaikkeutta. Alkuperäinen naiseuden tarkoitus on toimia luovuuden, voiman ja elämän lähteenä.

Tarinan sanotaan olevan totta. Enkä epäile, sillä viimeisen 10 vuoden aikana olen joutunut antamaan erilaisia neuvoja, myös homeopatian alalta, lapsettomuuteen, kuukautisvaivoihin, endometrioosiin ja vaihevuosivaivoihin paljon enemmän kuin aiemmin.

Blogiterveisin, Marita Isomäki

 

(kuvat lainattu)

Oletko onnellinen?

Viime lauantaina BA-Akatemiassa sain kuulla, mitä tulee tehdä onnellisuuden saavuttamiseksi. Tunnin onnellisuuden saa, kun menee nukkumaan. Päivän onnellisuus toteutuu, kun menee kävelemään metsään, luontoon. Jos tavoitteena on kuukauden onnellisuus, mene naimisiin. Koko elämän pituisen onnellisuuden saa auttamalla muita ihmisiä.

Jo 11 vuotta olen tuntenut pohjoisesta kotoisin olevan naishenkilön, joka sanojen täydessä merkityksessä on puhjennut näiden vuosien aikana ns. täyteen kukkaan. Nyt hän on yli 30-vuotias. Puhuttaessa painonhallinnasta hän kertoi oman kokemuksensa, mitä väärät pikadieettilaihdutukset voivat saada aikaan. Omien sanojensa mukaan 16-vuotiaana hän teki elämänsä virheen, kun aloitti E-pillereiden popsimisen. Sen myötä hän sai lahjaksi 15 kiloa ylipainoa. Toisen virheen hän kuulemma teki, kun hän lähti pudottamaan painoa väärällä tavalla. Rasvat pois totaalisesti, vain rasvattomat tuotteet olivat sallittuja. Se mitä hän suuhunsa pani, oli yksipuolista ja vailla mitään ravinteita. Hän kuihtui kaikin tavoin, elimistö meni epätasapainoon, stressi omasta olotilasta lisääntyi. Hän aloitti ylenpalttisen juoksemisen jo valmiiksi kuihtuneella, tyhjällä kropalla. Seurauksena oli, että vuonna 1998 hänelle puhkesi atooppinen ihottuma, ja Apteekista tuli hänelle ”Ruokakauppa” aina vuoteen 2003. Siinä suolistokin oli jo tehnyt yhteistyösopimuksensa irti.

Tänä päivänä hänen ihonsa on täysin normaali ja kunnossa. Paino on kohdallaan. Tämän kokemuksen myötä hänelle on kasvanut ymmärrys pikadieettien haitoista, elämän säännöllisyyden sekä järkevän liikunnan merkityksestä. Iho heijastaa suoliston hyvinvoinnin – olemmehan kokonaisuus. Hänen kohdallaan sairaanhoitajan työ on vaihtunut kokopäiväiseksi työksi hyvinvoinnin parissa toisella tavalla. Edelleenkin hän haluaa auttaa muita ihmisiä, vaan ei enää ensimmäiseksi Apteekin kautta. Hän suorastaan säteilee onnellisuutta.

Omassa työssäni, joka on myös ollut lähes 25 vuotta tätä auttamistyötä, olen saanut jatkuvasti kysyä itseltäni, miksi me heräämme pitämään huolta terveydestämme vasta, kun jotain kohtalokasta tapahtuu. Kuitenkin autoamme, veneitämme me vuosihuollamme pidentämään käyttöikää, ja kotieläimiämme hoidamme ennaltaehkäisevässä mielessä kaiken aikaa, kaikkien  ravinteiden on oltava kohdallaan. Tilastokyselyissä suurin osa ihmisiä vastaa TERVEYS, kun kysytään elämän tärkeintä asiaa. Terveydenhoito on päivittäistä huoltamista, sitä ei voi tehdä, kun se on menetetty. Silloin puhutaan sairaudenhoidosta, mikä on eri asia.

Painonhallinnassa tullaan tavalla tai toisella kaloreihin. Pidetään vaan mielessä, että vanha totuus edelleen pätee: laihdutettaessa on se kalorimäärä kulutettava päivittäin, minkä suuhunsa laittaa, vähintään. Mieluiten kulutetaan niitä kehon omia rasvavarastoja. Kehossa rasvan palamiseen tarvitaan L-karnitiinia. Näin kannattaa pitää mielessä FitLine-täysravintoShaket. Ne sisältämänsä L-karnitiinin ansiosta polttavat tehokkaasti rasvaa. EU lupaa, että ruoan voi korvata nauttimalla pelkästään FitLine-Gourmet Shake-täysravintovalmisteita kolmen viikon ajan. FitLine-CC-Cel-kapselit, jotka myös sisältävät L-karnitiinia, toimivat apuna paikallisten selluliittikertymien hajottamisessa. Ulkoapäin hajottamista tukee ja terästää samaa ainetta sisältävä CC-Cel-Lotion. Ja kun on FitLine-tuotteista kysymys, ainesosaset menevät sinne, missä vaikutusta tarvitaan (patentoitu NTC, ravinteiden kulkeutimiskonsepti takaa sen).

Niin kalormääriä kysellään jatkuvasti FitLine-tuotteiden kohdalla. Löysin taulukon:

Shake-päiväannos, 42 g, 200 ml:aan 1,5%:sta maitoa sekoitettuna antaa keskimäärin 250 kcal, veteen sekoitettuna 200 kcal, Restorate (6,7g) 20 kcal, Powercocktail-pussi (22g) 73 kcal, Activize Oxyplus (5g) 17 kcal, Basics Plus(20g) 66 kcal ja Basen Plus (6g) 13 kcal ja tietysti veteen sekoitettuina.

BA-Akatemiassa sain kuulla mielenkiintoisen käyttäjäkokemuksen:

ProShapeAmino-kapselit ristittiin ”tykkikapseleiksi”. 6 kapselia aamuisin huoltamaan kehon valkuaisainetarve, eli lihakset, puolustusjärjestelmä, entsyymit, hormoonit, aivotoiminta, palautuminen… Sen sijaan 9 kapselia (6 aamuisin ja 3 iltaisin) päivittäin tarvitaan mielen kohentamiseksi. Kokeilu ei ainakaan ole haitaksi. FitLine-ProShapeAmino-kapselit sisältävät tarpeelliset aminohapot, joita oma kehomme ei pysty itse valmistamaan, Siis ne on saatava suun kautta.

Viime lauantai BA-Akatemia toi elävästi mieleen sen kerran, kun kuuntelin Shaolin-munkkia Saksassa vuosia sitten. Shaolin-munkeilla on omat vuosituhantiset perinteet mitata energioita –niin kehon kuin ruoankin. Heidän mukaansa puhdas ruoka samaistuu kehon energiaan täysin ja voimistaa sitä oikealla tavalla. Munkit ovat todenneet ruoan köyhtymisen ja samalla sen kyvyttömyyden entiseen malliin palvella heidän tarkoituksiaan kehon energian kanavoimisessa. He ovat joutuneet etsimään puhtaat ravintolisät täydentämään tämän päivän ravinnon aukot. FitLine-ruokahan on puhtainta (GMP) elintarviketta, mitä ajatella saattaa. Sen totesivat myös munkit, kun testasivat valitsemansa 20 eri valmistajan ravintolisiä. Shaolin-munkit valitsivat FitLine-tuotteet, koska niiden antama energia soveltui parhaiten heille ja heidän elämäntapojensa täydentämiseksi. Heidän mukaansa FitLine-energia yhtyy täysin kehon omaan energiaan.

Luin tyttäreni kouluaineesta kerran: ”Äitini on onnellinen”.

Blogiterveisin, Marita Isomäki

PS. Lisää mietteitä viikolla 13.

 

If you are interested in weight-loss with help of FitLine-products here are some numbers: Shake 42g, 200ml with 1,5% milk 250 kcal or with water 200 kcal, Restorate 6,7g 20 kcal, Powercocktail-bag 22g 73 kcal, Activize Oxyplus 5g 17 kcal, Basics Plus 20g 66 kcal and Basen Plus 6g 13 kcal.

 

Om du är intresserad av viktminskning med hjälp av FitLine-produkter, finns här några hjälpsamma nummer: Shake 42g, 200ml med 1,5% mjölk 250 kcal eller med vatten 200 kcal, Restorate 6,7g 20 kcal, Powercocktail-bag 22g 73 kcal, Activize Oxyplus 5g 17 kcal, Basics Plus 20g 66 kcal och Basen Plus 6g 13 kcal.

GMO

Yhdysvalloissa kasvatetaan paljon geenimanipuloitua soijaa (GMO). Eurooppalaiset kuluttajat suhtautuvat varauksellisesti GMO-soijaan. Soijatuotteiden valmistajat usein ilmoittavatkin, millaista raaka-ainetta tuotteisiinsa käyttävät. Luonnonmukaisesti viljellystä soijasta valmistetut tuotteet eivät sisällä GMO-soijaa.

Miten mieleeni tuli GMO-soija?

Sain tekstiviestin Annelilta, 54v: ”No, huh, huh, neljän päivän Isoflavoni-käytön jälkeen ei tietoakaan mummokuumeesta. Alkoi kuukautisetkin kipuineen, nyt jos vielä alkaa tehdä mieli seksiä monen vuoden jälkeen, niin tätä ei usko enää itse Erkkikään.”

Kuulostaa kivalta, vai!

Tasapuolisuuden vuoksi kerron 67 vuotiaan herrasmiehen kokemukset 6 vuoden säännöllisestä soija –Isoflavonin käytöstä. ”Olen viimeisen 6 vuoden aikana todennut FitLine-Isoflavonin olevan erinomainen eturauhasen liikakasvun torjuntaan. Kun yöllä on ilmennyt, ettei pissa oikein tahdo tulla, suihku on huono, niin olen vaan lisännyt Isoflavonia Aamujuomaani, jolloin ongelma on poistunut. On aikoja jolloin olen ollut parikin kuukautta ilman. Näin yksi pullo nestemäistä Isoflavonia kestää pitkään.”

Muistan, kuinka moni nuori nainen on kertonut saaneensa kuukautiset takaisin niiden oltua poissa kuukausia FitLine-Isoflavonin käytöllä. Edelleen siitä on ollut hyötyä hormonitoiminnalle raskauden jälkeen. Edelleen nainen ymmärrettyään hormonikorvaushoidon riskitekijät on halunnut vuosien käytön jälkeen päästä lääkkeistä. Tällöin hän on aluksi käyttänyt rinnan molempia, ja sitten vähentänyt negatiivista estrogeenia (hormoonilääkkeet) positiivisen kasviestrogeenin (Isoflavonin) korvatessa vähitellen kasvavin määrin pois jätetyt lääkkeet viikkojen aikana.

Aasiassa syödään tunnetusti paljon soijaa. Japanissa, Kiinassa ja Malesiassa ei tunneta juuri lainkaan vaihdevuosivaivoja, ja osteoporoosia esiintyy vähemmän kuin länsimaissa. Sama pätee rintasyöpätapauksiin, eturauhassyöpään ja sydän- ja verisuonisairauksiin.

FitLine-Isoflavoni tukee luonnollisella tavalla oman estrogeenivaihtelun ja vanhenemisen mukanaan tuomia elimistön muutoksia. Estogeenin puute lisää myös kalsiumin hävikkiä luustosta. Puutteesta aiheutuu limakalvojen ohenemista, kuivumista, mikä puolestaan edesauttaa sitkeitä tulehduskierteitä, esimerkiksi virtsarakkotulehduksia. Monen kohtalo onkin vanhemmiten estolääkityskierre. Puutteesta ilmenee myös mielialavaihteluita.

FitLine-Isoflavoni sisältää luonnollisessa suhteessa daidseiinia, genisteiiniä ja glysiteiiniä. Nämä arvokkaat isoflavoniyhdisteet kuuluvat kasviestrogeenin luokkaan. Niiden rakenne muistuttaa ihmisen steroidisia estrogeeneja vastaavine vaikutuksineen. Rasvaliukoiset isoflavonit on miselloitu nopeamman ja tehokkaamman imeytymisen aikaansaamiseksi (patentoitu NTC).

Sekä ainesosaset että valmis tuote valmistetaan korkean laadun ja turvallisuuden takaamiseksi kansainvälisten farmasia-GMP-ohjeiden mukaisesti yksinoikeudella PM Internationalin toimesta.

Lopuksi muistutan, että 5 vuotta ennen kuin kuukautiset jäävät pois vaihdevuosissa, suosittelen FitLine-Isoflavonin nauttimista pienissä määrin tukemaan luonnollista estrogeenitason laskua. Ja korostan, että kyllä miehilläkin on vaihdevuotensa. Vaihdevuosissa oman estrogeenitason lasku ei ole mikään ohimenevä ilmiö, vaan pysyvä olotila. Isoflavonipullo kannattaa pitää saatavilla kaiken aikaa.

Miten saada seksihalut takaisin: kannattaa kokeilla NTC-Ubikinonia eli Q10.  Ja poikuus aamuisin kuulemma palaa, kun käyttää reilusti NTC-Restoratea.

Blogiterveisin, Marita Isomäki

(kuvat lainattu)

 

Today’s topic is GMO-soy vs. FitLine-Isoflavon. GMO-products have many well-known negative effects on health. But with the use of natural soy products you can get many health benefits, for example with your hormone levels (menopause gets easier). FitLine-Isoflavon is the product that everyone – both men and women – needs at some point of their lives. More questions? Please ask or look your self up for more details.

 

Idag gäller det GMO-soj vs. FitLine-Isoflavon. GMO-produkter har många negativa påverkningar till hälsan. Men med riktiga soj produkter får du flera fördelar till ditt liv, t.ex. med dina hormonnivån. FitLine-Isoflavon är bra för alla – både män och kvinnor – under vars liv. Frågor? Gärna fråga mer eller ta reda på själv.

Usein kysyttyä

FitLine-Info-ilta toisensa jälkeen nostaa esille kysymykset yleisesti ottaen FitLine-tuotteista ja valmistuksesta ja raaka-aineista. Tietenkin herättää ulkopuolisten huomion, miten joku henkilö on uskollisesti pysynyt tuotteiden käyttäjänä yli kymmenenkin vuotta.

FitLine-tuotteet valmistetaan Saksassa Nutrichem lääketehtaalla, missä valmistetaan mm. letkuruokaa sairaaloille ympäri maailmaa. Laatuvaatimuksena on, ei yhtään enempää eikä vähempää kuin, farmasia GMP-standardi, vaikka onkin kyse elintarvikkeenomaisista, koko perheen perusruokavaliota terveellisesti täydentävistä ravinnon lisistä.

Kaikkiin FitLine-tuotteisiin pätee samat perusperiaatteet:

  •          ilman lisäaineita
  •          ilman säilöntäaineita
  •          ilman eläinkunnan raaka-aineita
  •          ei geenimanipuloituja raaka-aineita
  •          suurimman osan raaka-aineista Nutrichem tuottaa itse
  •          raaka-ainetuotanto pääosin biodynaamista
  •          aineosaset vesiliukoisessa muodossa, rasvaliukoiset miselloituina
  •          ei yliannostus vaaraa
  •          miellyttävän makuisia ja helppo annostella

 

FitLine-tuotteiden kehitys on PM Internationalin ja Nutrichemin tutkijoiden yhteistyön tulos – yhteensä yli 60 jäsentä.

FitLine-tuotteet ovat saavuttaneet tuotehyväksynnät yli 30 maassa ja Euroopassa yli 20 maassa.

Mitä hyötyä on yleisesti ottaen erilaisten tuotevalmisteiden korkeista vitamiini- ja kivennäisainepitoisuuksista, jos niiden ainesosaset saavuttavat vaikutusalueensa vain osittain tai eivät ollenkaan – eli soluvitaaliaineet (vitamiinit, kivennäisaineet, hivenaineet) ovat tarkoitettuja 70 biljoonaa soluamme varten! Synergisesti  (=oikea yhdistelmä vaikuttavia ainesosia) vaikuttava ravintoaineryhmä toimii nopeammin ja täsmällisemmin, mikä optimoi ainesosien biosaatavuuden. Etenkin kun huolehditaan siitä, että arvokkaat ravinteet ja tehoaineet kulkeutuvat parhaalla mahdollisella tavalla ja ”pikana” sinne, missä elimistö niitä tarvitsee. FitLine-tuotteiden valmistuksessa juuri nämä seikat on asetettu etusijalle: NGP = oikea yhdistelmä vaikuttavia ainesosasia ja NTC= ravinteiden kulkeutumiskonsepti. Huolehdimme tasapainon luomisesta kaikkien ravinteiden, vitamiinien ja kivennäisaineiden optimaaliselle imeytymiselle – olkoon sitten peräisin elintarvikkeista tai PM Internationalin tuotteista.

Yksinkertaistettuna sanoisin, kuten kuulin muutama viikko sitten: Valitsemme joko 95, 98 tai Dieseliä tankkiin. Pistooli työnnetään tankkiin eikä suunnata konepellille päin. Samalla  tavoin jos oikeasti haluamme täyden hyödyn nauttimistamme  soluvitaaliaineista, ne on saatava tankkiin eli soluihin, eikä riitä että laitamme ne suusta alas, vähän sinne päin. Patentoitu NTC takaa, että FitLine-tuotteiden vitamiinit, kivennäisaineet ja hivenaineet pääsevät ”tankkiin”, soluihin 90-98 %:sesti.

Siksi olenkin tyytyväisenä ollut uskollinen FitLine-tuotteille jo kohta 15 vuotta.

Blogiterveisin, Marita Isomäki

 

If You are interested in hearing why I have been happily using FitLine-products for 15 years, please contact me for further questions! I’m here to help!

 

Om Du vill veta mera om varför jag har använt FitLine-produkter för 15 år, var god och kontakta mig med flera frågor. Jag svarar och förklarar gärna!