Näillä keleillä tulee mieleen nivelten kunto

Viime viikon torstai-illan kuulijat olivat erityisen kiinnostuneita FitLine-Nivelkunto-tuotteesta. Yritin puhua paljon muustakin, vaan aina jotenkin päädyimme keskustelemaan aiheesta Nivelkunto. Kokemuskertomukset tuotteesta olivat niin puhuttavia, että mielenkiinto tuotetta kohtaan oli korkealla.

Tässä parhaita tuotekokemuksia:

60-vuotias rouva kertoi saaneensa vuonna 2007 rajun nivelrikon varpaaseensa. Kipujen sekainen kuukausien tuumailu johti jopa pienen jalkateräluun väärään asentoon. Ehdotukset jalkaterän leikkauksesta hirvittivät. Hän kieltäytyi kahdesti toivoen Nivelkuntojuoman tekevän ihmeitä. 3. ortopedi vuonna 2010 keväällä vilkaisi tuoreita röntgenkuvia ennen sovittua leikkausta ja totesi: ” Tätä jalkaa ei leikata, nyt on tullut tarpeeksi paljon nivelnestettä, ja liikkuvuus on hyvä”. Niin onhan leikattu jalka aina leikattu. Rouvalla ei edelleenkään ole kipuja jalkaterässä.

71-vuotiaalla henkilöllä toinen polvi leikattiin jo 90-luvulla. Hänellä oli todettu selässä kulumia ja polvissa 3.asteen kulumat. Pari vuotta sitten hän käytti 3x Nivelkuntoa/ päivässä purkillisen verran. Lääkäri oli kirjoittanut kylläkin Artryl-reseptin samanaikaisesti. Lääkkeet jäivät hakematta, kun polvet eivät erityisesti Nivelkuntojuomaa käyttämällä vaivanneet. Edelleen Nivelkunto yhdessä Powercocktailin ja Restoraten ja All-in-1000- jugurtin kanssa kuuluu päivittäiseen ohjelmaan. Eli aamuin illoin Nivelkuntojuoma pitää kivut poissa kuukausia. Jos kipuja ilmenee, hän ottaa yhden lisäannoksen, ja jo seuraava päivä on kivuton.

Anulla todettiin 1.5 vuotta sitten välilevypullistuma. Hän käytti yhdessä muiden FitLine-tuotteiden kanssa aamuin illoin Nivelkuntoa kuukauden ajan. Selkä on nyt kunnossa.

Itselläni 12-vuotiaana loukattu vasen polvi ja nilkka ovat aina rasituksesta kipeytyneet ja rutisivat epämiellyttävästi. Jouduin jopa luopumaan parikymppisenä Jazz-tanssista leikkausuhan vuoksi. En halunnut vaan leikkausta. Nivelkunto aamuin illoin on tehnyt sen, että polvi ei enää naksu rasituksesta eikä muitakaan kipuja jalassa ilmene. Siksi käytän päivittäin Nivelkuntoa edelleen.

Onko tuttua:

 • Rasitus aiheuttaa kipuja nykyään, vaikka on vuosikymmeniä ollut ”säryttömiä” ajan jaksoja.
 • Nivelissä on naksumista, narinaa tai kolotusta.
 • Ylösnoustessa aamuisin on liikkeellelähtö-kipua.
 • Kuormituskipuja ilmenee.
 • Nivelet turpoavat ja tulehtuvat helposti.
 • Kipuja ilmenee tietyllä säällä.
 • Portaita noustessa tai alas mennessä on ongelmia.

Kannattaa miettiä, ovatko kotikonstit käytössä, ennen kuin kääntyy lääkärin puoleen:

 • Tasapainoinen perusravinto takaa huollon mineraalien ja hivenaineiden suhteen, mielellään yhdessä emäsjauhe-Restoraten kanssa. Elimistön happamuus voi edesauttaa tulehduksia.
 • omega-3- rasvahappohuolto
 • antioksidanttihuolto
 • glukosamiini, kondroitiini ja oikeat yrtit tukevat nivelten kuntoa, huolehtivat nivelnesteen määrästä.

FitLine-Nivekunto (LedFit, JointFit) sisältää synergisesti vaikuttavat ravinteet nivelille. Glukosamiinisulfaatti ja kondroitiinisulfaatti ovat tärkeitä ruston ja nivelnesteen muodostumiselle, nivelten elastisuudelle. Luonnolliset yrtit ja C-vitamiini puolestaan turvaavat hapensaantia ja vahvistavat puolustuskykyä – vaikuttavat ehkäisevästi tulehdustaipumukseen.

FitLine-Nivelkunto on valmistettu ja on edelleen Sveitsin Vitamiini-Instituutin (Lausanne) kontrollin alaisena. Nestemäisenä tuotteen imeytyvyys on taattu (patentoitu NTC), tuotteen laadun ja puhtauden takaa GMP-farmasiastandardin mukainen valmistus.

Toimivia niveliä me tarvitsemme kaikki, mutta erityisesti urheilijat, ylipainoiset, ikääntyneet. Paras FitLine-Nivetiimihän on Restorate ja Nivelkunto yhdessä.

Ei kannata kipristellä niveloireiden kanssa, vaan tarttua tähän toimivaan mahdollisuuteen ja kokeilla ensiapuna. Pahempaan suuntaan tuskin on mahdollista mennä kokeilun aikana.

Blogiterveisin, Marita Isomäki

Pietariin laivalla Länsisatamasta

Viime perjantaina uhmasimme talvea ja jäälauttoja lähtemällä laivaristeilylle Pietariin. Innostus FitLine-tuotteisiin oli se kokoava voima. Huomasin, että laivaan astuminen edelleen ikuistetaan valokuvaamalla.

Mikko ja Tommi mm. osallistuivat koulutus- ja virkistysristeilyllemme. Heitä myös ensikertalaisina kiinnosti kokea omakohtaisesti Pietarin kaupunki.

Perjantai-iltapäivän koulutustunnit loppuivat kesken, asiaa olisi ollut, vaan aikaa ei. Illallisen ajankohta tuli aivan liian nopeasti.

Jatkoimme FitLine-keskusteluja illallisella ja sen jälkeenkin koko risteilyn ajan yleisissä oleskelutiloissa.

Lauantaiaamupäivällä meitä odotti opastettu kiertoajelu Pietarissa. Naisopas hyvällä suomenkielellä kertoi kaupungin historiasta. Saimme hyvän yleiskuvan kaupungista, joka on rakennettu kymmenien saarten päälle, sen silloista, kirkoista,

puistoista,

museoista, kattavasta yliostokulttuurista, palatseista, hotelleista (mm. 3 Sokos-hotellia), tavarataloista ja tavoista yleisesti ottaen. Todella mielenkiintoinen kaupunki, ja niin lähellä Helsinkiä. Kiertoajelun päätteeksi oli mahdollisuus jäädä kaupungille ja palata sopivasti Shuttlebussilla laivaterminaaliin. Bussi liikennöi aikataulutetusti terminaalin ja tiettyjen kohteiden välillä.

Osallistujat saivat kuin saivatkin kipinän palata Pietariin paremmalla ajalla ja tarkemmin tutustua kaupungin nähtävyyksiin. Itse olen aina valmis mahdollisuuksien mukaan lähtemään Pietariin. Luen parasta aikaa Katariina Suuren muistelmia, mikä totisesti on elävöittänyt mielikuvitukseni Pietarin suhteen. Monelle oli yllätys, miten upea kaupunki on niin lähellä Helsinkiä.

Sunnuntaiaamuna saavuimme Helsinkiin. Risteilyn tarkoitus syventää tuntemusta FitLine-tuotteiden erottuvuudesta muista vastaavista ravintolisistä onnistui. Myös luotiin uusia tuttavuuksia ja ystävyyssuhteita saman, yhteisen mielenkiinnon ympärillä.

Kuulin jo, että kun seuraavan kerran lähdetään… Uskon, että tämä kerta oli se harjoituskerta. Seuraava on aina parempi.

Blogiterveisin, Marita Isomäki

 

Last weekend we spent in St.Pietersburg. We took a cruise from Helsinki, spent one day on land and came back. We had many very vivid conversations about FitLine-products, which actually were the reason we went there. The trip was a success in every way! Just waiting for my next trip there…

 

Förra veckoslutet vi åkte med båt till St.Pietersburg från Helsingfors. Vi hade flera intressanta konversationer om FitLine-produkter, vilka var orsaken för vår resa. Allt gick bra, resan var toppen! Nu väntar jag bara nästa gången…

Tiesitkö tämän aromaterapiasta?

Nämä paukkuvat pakkaset ja jatkuva lumentulo tuovat ajatuksiin kehon ja mielen hellimisen.

Aromaterapia kokonaisvaltaisena hoitomuotona tyynnyttää ja tasapainottaa kehon ja mielen kaikkine aisteineen. Se luonnollisella tavalla vahvistaa niin fyysisesti kuin psyykkisesti oikein valittujen hyvää tekevien, 100% puhtaista aromaattisista öljytiivisteistä tehtyjen sekoitusten ansiosta. Tähän aromaterapiassa yhdistetään käsien kautta oma tekniikkansa.

Aromaterapia on saanut alkunsa muinaisilta ajoilta, jolloin esi-isämme huomasivat aromaattisten kasvien wellness-vaikutuksen ihmiskehoon sen kaikilla tasoilla. Kasvista uutetut (tislaamalla tai kylmäpuristamalla =distallation or cold-pressing) 100% :sesti puhtaat öljytiivisteet edistävät terveyttä ja vitaliteettia, aikaansaavat tasapainon ja harmonian.

Tämä turvallinen ja tehokas vaihtoehto on käytettävissä monissa arkipäivän rutiinitilanteissa, päivittäisissä haasteissa, kun tavoittelemme hyvinvointia ja terveyttä. Aromaattisia, 100%:sesti puhtaita öljytiivisteitä tiputetaan 4-8 tippaa 4 teelusikalliseen kantajaöljyä (esim. manteliöljy, greipinsiemenöljy, oliiviöljy). Tämä riittää koko kehoon levitettynä aikaansaamaan terveyttä edistävän vaikutuksen. Aromaattisia öljyseoksia käytetään siis ulkoisesti. Helpotusta saamme särkyihin, ihonhoitoon, stressin ja erilaisiin tunnetiloihin, kun levitämme öljyseoksen iholle ja mahdollisesti kevyesti hieromme. Kylvyn avulla vaikutukset saa parhaiten, kun 2-3 tippaa 100% puhdasta öljytiivistettä sekoittaa ruokalusikalliseen hunajaa tai kokomaitoa. Tämä sekoitetaan kylpyveteen, ja nautitaan ihanasti rentoutuen lämpimässä vedessä 10-20 minuuttia. Nuha- flunssa-oireet helpottuvat, samoin tukkoinen olo, kun laitat 2-4 tippaa tuoksulampun kulhoveteen. Hengittelet aromaattista, haihtuvaa öljyä sisältävää huoneilmaa. Suositeltuja ohjeita ei kannata ylittää. Jos olet allerginen jollekin kasville, älä käytä siitä saatua aromaattista tiivistettä. Ja muistetaan ei lähelle silmiä.

Vihjeitä: Stressiin bergamottia, kamomillaa, geraniumia, laventelia, santelipuuta,

ylang ylangia

Nuhaan, flunssaan eukalyptusta, piparminttua, rosmariinia, teepuuta

Masentuneisuuteen bergamottia, geraniumia

Lihasjännityksiin meiramia, piparminttua, rosmariinia

Ryppyihin palmarosaa, patchoulia, santelipuuta

 

Kun tyttärelläni oli yskää pienenä, ja se häiritsi hänen yöuntaan sivelin eukalyptusta sisältävää öljyä rintakehään ja selkäpuolelle. Se aina auttoi ja saatoimme nukkua aamuun asti.

Blogiterveisin, Marita Isomäki

 

Aromatherapy:

It balances body and mind and all the sences. This safe and effective metod can be used everyday while trying to maintain health and well-being. Different oils can be used for different purposes. Here are some examples:

For stress: lavender, camomille, ylang ylang, geranium, bergamonth, sage

For cold: eucalyptus, peppermint, rosemary,

For depression: bergamoth, geranium

For muscle tension: peppermint, rosemary, marjoram

For wrinkles: sage, patschouly, palmarosa

If you are allergic to some plant, don’t use any oil with that ingredient! You can rubb the oil directly on your skin or mix it for instance to bath water. Enjoy the effects!

 

Aromaterapi:

Den balanserar kroppen och minnet och alla sinnen. Detta trygga metod kan användas dagligen när man försöker upprätthålla hälsan och må bra. Olika oljor kan användas för att nå olika resultater. Här är några exemplar:

För stress: lavender, camomille, ylang ylang, geranium, bergamonth, sage

För kyla: eucalyptus, peppermint, rosemary,

För depression: bergamoth, geranium

För muskel spänn: peppermint, rosemary, marjoram

För rynkor: sage, patschouly, palmarosa

Om du är allergisk mot någon växt, använd inte olja med den. Du kan sätta oljan direkt på hyn eller blanda in det med t.ex. badvatten. Njuta av effektena!