Ryppyjä vastaan ruuan avulla!

Ostin irtonumeron Australian NaturalHealthista ollessani Dubaissa. Lehden 11.numerossa vuodelta 2011 on äärimmäisen mielenkiintoinen juttu “Anti-wrinkle power foods“, jossa esitellään eri ruoka-aineita ja niiden vaikutuksia ihon kuntoon. Asiantuntijana artikkelissa toimii Johanna Clark, jolla on naturopaattinen klinikka Melbournessa. Ajattelinkin poimia blogiini tärkeimmät pointit artikkelista, vaikka oikeastaan koko juttu on täyttä asiaa!

GRANAATTIOMENA

Tämä hedelmä on täynnä C- ja A-vitamiineja, jotka ovat tunnettuja ikääntymistä hidastavia vitamiineja. Punaiset, helmenkaltaiset siemenet estävät ryppyjen ilmaantumista, elvyttävät ihoa edistämällä solujen uusiutumista. Siemenet ovat erityisen sydänystävällisiä. On myös todettu, että granaattiomenassa olevat ainesosat auttavat suojaamaan ihoa esim. psoriaasista ja aknea vastaan. Myöskin tehoja on löydetty syöpää ja auringon aiheuttamia vaurioita vastaan.

LOHI

Lohen sanotaan olevan erityisesti aivojen ruokaa runsaan omega-3:n määrän vuoksi, mutta se on myös hyvää “ihon ruokaa”. Omega-3 takaa runsaan kosteuden ja pehmeyden iholla vahvistamalla (ihon) soluseinämiä. Lisäksi kollageenin tuotanto paranee eli ihon elastisuus säilyy.

PORKKANA

A-vitamiini supervahvistaa ihoa lisäämällä soluvaihdantaa sekä saa ihon näyttämään nuorekkaalta. Kyseistä vitamiinia löytyy beta-karoteenista, jota puolestaan löytyy punaisista, keltaisista ja oransseista hedelmistä ja vihanneksista. Porkkanat ovat erityisen hyvä beta-karoteenin lähde. Tämän hyödyllisen ainesosan lisäksi porkkanat sisältävät paljon kuituja, joista suolisto tykkää.

PÄHKINÄT

Useat pähkinät sisältävät omega-3 rasvahappoja, jotka vähentävät tulehduksia ja turvotusta sekä edistävät vahvempia, terveempiä soluseinämiä. Esim. saksanpähkinästä löytyvät B-ryhmän vitamiinit auttavat hallitsemaan stressiä ja mielialanvaihteluita, jolloin juonteita ilmaantuu kasvoihin vähemmän. Mantelit ja siemenet ovat hyviä E-vitamiinin lähteitä, joka puolestaan auttaa korjaamaan ihoa. Myös pähkinät sisältävät kuitua, jolloin ruuansulatusjärjestelmä toimii moitteettomammin ja iho hohtaa sen ansiosta.

OSTERIT

Nämä eivät ehkä näytä niin herkullisilta, mutta ne ovat täynnä sinkkiä, joka edistää solujen uusiutumista ja nopeuttaa haavojen paranemista. Sinkki tasapainottaa ihoa sekä säilyttää luonnollisen kosteuden.

TOMAATTI

A- ja C-vitamiineja sisältävät tomaatit ovat myös lykopiinin (“lycopene”) lähde, joka vähentää syövän riskiä sekä jättää iholle terveen hehkun. Keitetyt tomaatit ovat parempi lykopiinin lähde kuin raa’at.

AVOKAADO

Ennenaikaista ikääntymistä estävät avokaadot sisältävät paljon mineraaleja ja antioksidantteja. Nämä hedelmät ylläpitävät ihon kosteustasapainoa korkean rasvaisuutensa ansiosta. Avokaadoista löytyy myös niasiinia (“niacin”), joka rauhoittaa ärtynyttä ja läikikästä ihoa.

MUSTIKKA

Stressi, saasteet, ympäristö ja auringon aiheuttamat vahingot ovat suurimmat ennenaikaisen ikääntymisen aiheuttajat. Mustikat tarjoavat iholle aseistusta ulkoisia ikääntymistä lisääviä aiheuttajia vastaan. Lisäksi näistä marjoista löytyy paljon C-vitamiinia, eli kollageenintuotanto on taattu, jolloin iho pysyy timmissä kunnossa.

VALKOSIPULI

Valkosipuli lisää aineiden kiertoa kehossa, ja tämä on tärkeää terveelle iholle. Asiantuntijat ovat sitä mieltä, että valkosipulissa on kehoa puhdistavia aineita, jolloin kaikki kuona-aineet kulkeutuisivat ulos. Tämä maukas ruoka-aine sisältää myös C-vitamiinia sekä seleeniä.

“-because what you put in makes far more difference than what you put on!”

Terveellistä ja ruokaisaa alkanutta viikkoa! Blogiterveisin,

Marita Isomäki

(kuvat lainattu)

 

I bought a copy of  Australian NaturalHealth -magazine while I was visiting Dubai. In the 11th issue (2011) I found a very interesting article “Anti-wrinkle power foods” – meaning that what we eat has an affect on our skin. I thought that I’d bring the most important facts from the article. The expert in the text is Johanna Clark, she has a naturopathic clinic in Melbourne.

POMEGRANATES

 • contains C- and A-vitamins = anti-aging vitamins
 • the red, pearl-like seeds help prevent the appearence of wrinkles, rejuvenate & revive the skin promoting cell renewal and helping it heal from wounds
 • it’s anti-inflammatory properties help protect the skin against conditions (psoriasis, rosacea, acne)
 • wards off cancer and has a protective effect against UVB-induced harm to the skin

SALMON

 • because of omega-3, helps your skin retain moisture and softness by strengthening the walls of our cells
 • helps improve the production of collagen

CARROTS

 • vitamin A/beta-carotene superpowers your skin by increasing cell turnover and making it appear more youthful plus it’s good for the repair and strength of skin

NUTS

 • good source of omega-3 fatty acids, which promote stronger cell walls and reduce inflammation and swelling
 • the B group vitamins in walnuts help you manage stress and mood – no unecessary wrinkles or frown lines on your face
 • almonds and seeds are filled with vitamin E which helps repair the skin and acts as a powerful antioxidant

OYSTERS

 • rich in zink which promotes skin cell reproduction and faster wound healing
 • the zink content will also allow your skin to balance and maintain its natural moisture and oils

TOMATOES

 • high in vitamins C and A plus lycopene which reduces your risk of cancer and leaves your skin a healthy looking radience

AVOCADOS

 • high in minerals and rich in the powerful antioxidant glutathione and essential oils that help nourish the skin and retain its moisture
 • help skin retain its youth through vitamins C and E
 • a good source of niacin which helps soothe irritated and blotchy skin

BLUEBERRIES

 • rich in vitamin C which maintains collagen levels
 • can protect your skin against premature and accelerated ageing lessening the effects of sun damage and also arming the skin with necessary defences against external ageing aggravators

GARLIC

 • boosts circulation in the body -> important for healthy skin
 • has detoxifying effects on the body, clensing the blood and eliminating age-accelerating toxins stored in cells
 • contains vitamin C and selenium

“-because what you put in makes far more difference than what you put on!”

 

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Vieläkö painonpudotus on ajankohtaista? Haluatko sen elämäsi viimeisen Dietin? Saksan terveiset: uudella ProShape2Fit-painonhallintakonseptilla fokusryhmän parikymmentä pudottajaa pudotti 4 viikossa 4,3 kiloa ilman väsymystä, nälkää tai mielen muhkuroita. Fokusryhmässä oli sekä naisia että miehiä. Kerron mielelläni lisää!

 

Are you trying to loose weight? Are you sick of it? Greatings from Germany: new ProShape2Fit: 4 weeks and -4,3 kg without hunger, tiredness or moodswings. Works on both women and men. If you’re interested I’m more than happy to tell you more!

 

Försöker du tappa vikt? Är du trött på det? Hälsningar från Tyskland: ny ProShape2Fit: 4 veckor och -4,3 kg utan trötthet, hunger eller ändringar i humören. Fungerar på både män och kvinnor. Om du är intresserad, berättar jag gärna mera!

 

Suomen KickOff Espoossa 21.01.2012

Sali oli täynnä, kun linkkasin nimetylle paikalleni eturiviin. Olin nyrjäyttänyt harmikseni oikean nilkkani edellisenä päivänä, kun kevyt lumi oli naamioinut tien jääpeitteen.

Vuosi alkaa aina täysipainoisesti Suomen PM-maailmassa tästä vuoden toiseksi tärkeimmästä tapahtumasta ja rytinällä.

Aluksi suoraan Saksasta pohjoismaista vastaava markkinointijohtaja Lutz Bläcker kertasi vuoden 2011 High Light-tapahtumat.

Hän muistutti, että jopa elefanttikin syödään pala palalta. Tämä on myös se tapa, jolla liikevaihdon tuplaus on saavutettavissa vuonna 2012. Olemme taas vuoden vanhempia, ja uusi vuosi on tasattavissa tarkistamalla Q10- ja omega-3-määriä ”Aamujuomissamme”.  Positiivinen asenne, eli tehdään töitä vähän enemmän kuin ennen. Ihan tähtiasiana pidän PM:n Markkinointijärjestelmän laillista hyväksyntää tuomioistuimen toimesta viime keväänä. Hyväntekeväisyyteen lahjoitettiin kokonaista 330 000 euroa, kummilapsia on nyt 500.

Novak Djokovicin, tennismaailman ykköstähden, terveiset tulivat videon välityksellä.

Hän yksityiskohtaisesti esitteli päivittäin käyttämänsä FitLine-tuotteet ja miksi hän niitä käyttää. Todella upeaa.

Dr. Marcus Iken myös suoraan Saksasta toi mukanaan Infot Steviasta, ProShape2Fit- painonhallintakonseptista ja ProShape(Amino)-kapseleista.


Elämän viimeinen painonhallintadieetti mahdollistuu uudella ProShape2Fit-konseptilla, fokusryhmän (18 henkilöä) keskiarvo neljässä viikossa Saksassa oli 4,3 kg.  Suomessa henkilöt olivat ehtineet kokeilla vasta viikon ajan: rasvansulamista oli tapahtunut jopa 2 kg, ei nälkää, ei väsymystä, farkkukoko pienentynyt 2 numeroa. NTC-Ravinteiden Kulkeutumiskonsepti näissä uusissa, kuten kaikissa FitLine- ja BeautyLine-tuotteissa, takaa ainesosien imeytymisen lähes 95%:sesti solutasolle. Eli tämä pätee myös uuteen ProShape2Fit-painonhallintamenetelmään. Halutessa mukaan mahtuu ravitsemusvalmennusta, yksilöllistä ravintoneuvontaa ja liikuntaohjausta; toistaiseksi saksan lisäksi englanniksi. ”Sohvaperunakin voi katsella laihdutusvideoita ja laihtua sitä kautta”. Dr.Iken teroitti ProShape(Amino)-kapseleiden tärkeyttä aktiivisenioreille, harraste- ja kilpaurheilijoille, painonpudottajille. Immuunijärjestelmä ja lihasmassa ja sen huolto hyötyvät meillä kaikilla ProShape-kapseleista, unohtamatta erityisesti vegaaneja.

Tilaisuus päättyi kiitoksiin, ja ”Never Give up”-toteamuksiin.

Ilolla voin kertoa, että nilkka ei enää ole turvonnut ja kestää astumista eikä särje. 3 yötä ja homeopatia on tehnyt tehtävänsä. Kiitos.

Blogiterveisin, Marita Isomäki

 

Finland’s KickOff 21.01.2012

The house was full when I entered my place. The event started with Lutz Bläcker who reviewed the high lights of 2011. Positive attitude is the key to bigger success in year 2012!

Novak Djokovic, the number one tennis player, told through a video all the products he uses and why.

Dr Marcus Iken brought the news about Stevia, ProShape2Fit-consept and ProShape(Amino)-capsules. The consept was tried in Germany for 4 weeks and the results were aproximately -4,3 kg. In Finland the products have been used for only one week and the results: -2 kg, no hunger, no feeling of tiredness, jeans 2 sizes smaller. AMAZING!

 

Finlands KickOff den 21.01.2012

Rummet var helt full när jag kom på min plats. Allt började med Lutz Bläcker som berättade förra årets high lights. Positiv attityd är den medlen som hjälper oss till bättre resultat under året 2012!

Novak Djokovic, världens nummer ett tennisspelare, berättade via video om de produkterna han använder och varför.

Dr. Marcus Iken pratade om nyheterna: Stevia, ProShape2Fit-konspten och ProShame(Amino)-kapslar. Konsepten har provats i Tyskland under 4 veckor och resultaterna är ung. 4,3 kg. I Finland har man hunnit testa produkterna för bara en vecka nu men resutaterna låter bra: -2kg, ingen hunger, ingen trötthet, jeans 2 storlekar mindre. FANTASTISKT!

Saksan Kick-Off!

Lähdimme Jaanan kanssa viikonloppureissulle Saksaan perjantaina 13.1. PM Internationalin vuoden toiseksi suurimpaan tilaisuuteen, Kick-Off:iin Frankenthaliin.

Molemmat olemme jo vuosikausia olleet FitLine- ja BeautyLine-tuotteiden kestokuluttajia. Halusimme malttamattomina tietää, mitä tämä vuosi 2012 tuo tullessaan. Otimme varaslähdön, sillä Suomen Kick-Off:han on nyt lauantaina 21.1. Espoossa.

Lentomatka Frankfurttiin oli pelkästään positiivinen. Heti alkumatkasta viereemme koneessa istui ruotsalainen 60-vuotias sosiaalinen naishenkilö. Hän kertoi tyytyväisenä kokemuksistaan Pietarista ja Helsingistä. Kesken keskustelun hän kysyi ihmetellen, miksi meillä molemmilla ilo niin hyvä iho.

Matkan edetessä Umeåsta kotoisin oleva lentoemäntä palveli meitä. Nähtyään meidän käyttävän Powercocktailpusseja hän alkoi keskustella iloisesti ja kertoi jo vuoden päivät tyytyväisenä käyttäneensä FitLine-tuotteita. Hänen siskonsa Jaana olikin tavannut viime syksynä Saksassa.

Lauantaina 14.1. olimme hyvissä ajoin jo Kongressikeskuksessa varaamassa istumapaikat mahdollisimman edestä. Pikkuhiljaa sali täyttyi tuhatpäisestä saksalaisyleisöstä.

Uutuutena esiteltiin tieteellisten ravintoasiantuntijoiden toimesta ProShape2fit-painonhallintakonsepti. Tuotteiden nerokkuus ja fokusryhmäläisten nopeat ja näkyvät tulokset vakuuttivat kieltämättä jälleen kerran. Mahdollisuus tehdä ”se viimeinen dieetti”. Verensokeritaso säilytetään vakaana, joten rasvanpoltto mahdollistuu kaiken aikaa, kun insuliinia ei tule vereen.

FitLine ja urheilu kuuluvat ehdottomasti yhteen. Saksan jääkiekkoliitto oli edustettuna vakuuttuneina tuotteiden turvallisuudesta ja toimivuudesta.

Tennismaailman ykköstähti Novak Djokovic päivään kuuluu FitLine-tuotteet. Kuulemma aikaerovyöhykkeetkään eivät enää haittaa suorituksia tuotteiden vaikutuksesta.

Aurinkotuotteet ovat tulossa ensiesittelyyn kevään maailmankongressiin. Sinne seuraavaksi!

Lauantai-iltana saimme juhlallista seuraa illalliselle: maailman  menestyneimpiä jälleenmyyjiä: saksalaiset herrat Heberline ja Aufinger.

Lauantain mahtava anti aikaansai sen, että koko sunnuntain kotimatkan suunniteltiin kevättä ja tehtiin tavoitteita.

Jaana matkan aikana ihmetteli, että ei ollut usein tavannut henkilöä, joka nukkuu missä vaan, jopa nukahtaa kesken lauseen. Tarkoitti minua.

Blogiterveisin, Marita Isomäki

 

We went with Jaana on a weekend trip to Germany on Friday the 13th of January to PM International’s second biggest event of the year, Kick-Off. We have both used FitLine- and BeautyLine-products for years. We wanted to see what the year 2012 brings. We took an early start because Finland’s Kick-Off is on this Saturday the 21st of January.

The flight to Frankfurt was very positive: a social female passanger asked why we both had such a good skin and our flightattendent told as that she also was a satisfied FitLine-user.

On Saturday the 14th we were early at the kongess center to get good seats as front as possible. Soon the room was filled with the German public.

The newest member of the product family is ProShape2fit. The bloodsugar level is stabilized so fatburning is possible all the time because insuine won’t enter the blood.

Sun products are making their preview at this spring’s world’s kongress. I’m SO going to be there!

 

Jaana och jag flög till Tyskland förra veckoslutet till PM Internationals årets näst största händelse: Kick-Off.

Vi båda har använt FitLine- och BeautyLine-produkter för länge och vi ville veta vad skulle hända under året 2012. Vi kunde inte vänta till Finlands Kick-Off som är nu på lördagen den 21 januari.

Flygresan till Frankfurt var bara positiv: en social 60-årig kvinna frågade hur vi båda hade så bara hy och vår flygvärdinna berättade att hon hade använt FitLine-produkter för ett år nu och var jätte nöjd.

På lördagen var vi i god tid på platsen för att få de bästa sitsplatserna så framme som möjligt. Så småningom fylldes rummet med den tyska publiken.

Nyheten: ProShape2fit: man håller blodsockernivån stabil så fetten bränner hela tiden eftersom insulin inte kommer till blodet.

Solprodukterna kommer till vårens världskongress. Dit ska jag ABSOLUT åka!

Dubai is Dubai

Niin siinä aina käy, että loma loppuu aikanaan. Palasin toissa iltana 9 päivän lomalta Arabiemiraateista. On pakko todeta, että siellä jos missä pääsee lomatunnelmaan. Ympäröivä maailma on niin erilainen verrattuna koti-Suomeen: ympäristö koostuu mm. toinen toistaan korkeammista pilvenpiirtäjistä ja upeista moskeijoista sekä sheikkien palatseista, upeasti valaistuista palmupuista, arabiankielisistä merkeistä (tosin englantia puhutaan kaikkialla) ja paikallisten erilaisesta pukeutumistavasta.

Taksissa istuessaan voi todella nauttia matkasta katselemalla maisemia. Välillä sitä saattaa unohtaakin, millaisessa paikassa on: aivan kaupungin ytimessä kohoavat modernit rakennukset, mutta välittömästi kaupungin rajojen ulkopuolella ympäristön valtaavat silmän kantamattomiin ulottuvat hiekka-aavikot.


Päivät sujuivat hyvin rennossa tunnelmassa: aamulla odotti mahtava valtava aamupala, jonka jälkeen unia pystyi halutessaan jatkamaan mukavasti uima-altaan ääressä makoillessa ja viihdekirjallisuutta lukiessa. Iltapäiväisin suunta kääntyi kohti lukuisia ostoskeskuksia, joista löytyi kaikenlaista matkalaukun täytettä. Elämä siellä oli kovin epätodellista aasialaisen palvelukulttuurin ansiosta, siellä ihmiset todella tekevät kaikkensa turistien viihtyvyyden eteen. Kuinkakohan iso pudotus on taas palata arkeen, kun kukaan ei ole avaamassa autonovia tai jogurttipurkkien kansia vaan se kaikki on taas tehtävä itse?
Yleensä lomalla on vaikeaa ylläpitää täysin terveellistä ruokavaliota. Dubaissa sitä ongelmaa ei ollut: joka paikasta sai esim. erilaisia täyttäviä salaatteja ja maukkaita kana- ja kalaruokia. Oli todellakin mistä valita! Ja jos ei halua syödä ravintolassa joka päivä, löytyy paikallisista ruokakaupoista todella tuoretta lihaa ja noin nelinkertaiset hedelmä- ja vihannestiskit Suomeen verrattuna. Ylimääräisiä kiloja ei tältä reissulta kertynyt ainakaan vyötärölle, vaan ne kaikki taisivat päätyä matkalaukkuun ostosten muodossa.
Nyt kun kaikki akut on ladattu, olen taas valmis työn touhuun! Lomaa osaa aina arvostaa enemmän, kun on arki, mihin palata. Perjantaina lähdenkin taas Saksaan työmatkalle ja ensiviikon viikonloppuna täällä Suomessa järjestetään vuoden toisiksi suurin FitLine-tapahtuma: KickOff!
Näistä lisää ensi viikolla!
Blogiterveisin, Marita Isomäki

 

I just returned from a vacation from the United Arab Emirates. It’s easy to get to a holiday spirit there because the world around you is so completely different than here at home in Finland. It was so relaxing, just what I needed. We spent our days eating exellent food and mostly shopping and walking around. It was easy to eat healthy there because you could get filling salads and tasty fish or chicken meals everywhere. So the only extra weight we toke back to Finland was in ous suitcases not on our weists!

So now I’m back in reality and ready to work! Tomorrow I’m flying to Germany to a work conference and on next week’s weekend we have the next biggest FitLine-event here in Finland: the KickOff!

 

Jag just kom hem från semestern från Arab Emirates. Världen där är so olik att det är lätt att glömma alla jobrelaterade saker och bara RELAX. Vi åt bra och shoppade mycket och bara vandrade runt om kring. Det är lätt att äta hälsosamt där eftersom man hittar fantastiska sallader och goda fisk- och kycklingrätter överallt. Alla extra kilos vi tog med oss var i våra väskor, inte runt höften!

Nu är jag tillbaka och färdig att jobba! Imorgon ska jag flyga till Tyskland till en konferens och sen på nästa veckans veckoslut har vi årets näst största FitLine-händelse: KickOff!

 

 

Uusi vuosi, uudet kujeet!

*Mahtavan jännittävää uutta vuotta 2012*

Lähden itse huomenna lomalle mutta palaan taas asiaan viikolla 2 keskiviikkona! Suunnitelmissa olisi paljon rentoutumista ja rauhoittumista, latailkaa Tekin vielä akkujanne viimeiset lomapäivät!

Blogiterveisin, Marita Isomäki

 

*Happy New Year 2012*

I’m leaving to a vacation tomorrow but I’ll be back on wednesday 11.1. I’m going to relax and I hope You’ll do it to!

 

*Gott Nytt År 2012*

Jag ska åka på semester imorgon men jag är tillbaka på onsdag den 11.1. Jag ska vila och jag hoppas att Ni gör det också!