Maanantaipäivän ensimmäinen asiakas

Viikonlopun jälkeen rutiineihin pääsemiseksi pitää pinnistää, aamulla laittaa vähän enemmän väriä meikeistä, etsiä se lempisilkkihuivi  kaulaan ja mielellään ajaa töihin stressittömästi aamuruuhkan jälkeen. Näin on toiveita aloittaa viikko positiivisissa merkeissä.

Jo matkalla töihin puhelin soi pari kertaa –tietysti lehtimyyjiä. No, työtäänhän heidänkin on tehtävä.

Ensimmäisenä päivän asiakkaana avaan oven keski-ikäiselle naiselle, joka ensimmäistä kertaa elämässään tulee kasvohoitoon. Hän totesi, että yhdessä yössä iho rupsahti, näytti tosi väsyneeltä, värittömältä, paitsi nenän pielet ja poskipäät. Ennen hoitoa hän täytti Ihoanalyysikaavakkeen. Hoidon jälkeen tiedustelin lähemmin kotihoitotuotteista. ”Ihan vaan saippuaa ja vettä, joskus jotain marketin kosteusmaitoa tarjouksesta. Mutta en mitenkään säännöllisesti, koska en nyt ole huomannut mitään sen kummempaa eroa.” Hän vilkaisi peiliin noustuaan hoitopediltä ja oli erittäin motivoitunut kuulemaan, miten jatkossa on parasta hänen alkaa huolehtia ihostaan. Annoin hänelle FitLine-vitamiinijuoman ja aloin kertoa ihan perustuotteiden merkityksestä.

Oikeaoppinen puhdistus, ihon kosteustasapainon säilyttäminen, aurinkosuoja läpi vuoden. Astiatkin me pestään Fairylla, että rasvat liukenee. 1)Totta toki kasvot tulee puhdistaa siihen tarkoitetulle puhdistustuotteella. Se puhdistaa ihon huokosia myöden, poistaa luonnollisen hilseilyn kautta irronneet kuolleet solut ja luistaa hyvin iholla levitettäessä pyöröliikkein, pitää ihon pinnan pehmeänä. 2) Kasvovesi ei saa missään tapauksessa kuivattaa. Sen tarkoitus on palauttaa ihon normaali happovaippa seuraavien hoitotuotteiden imeytymistä varten, palauttaa tasapaino puhdistuksen jälkeen. Se myös virkistää ja antaa raikkaan tunteen iholle. 3)Jotta iho saa sen oman heleytensä ja värinsä takaisin, kotikuorinta hellävaraisesti 2 kertaa viikossa. BeautyLine-sarjan Soft Peeling-kuorintavoide sisältämiensä jojobaöljyrakeiden ansiosta heti luonnollisesti antaa suojan ja elinvoiman käsitellylle iholle. Se ei vahingoita katkenneita, pieniä verisuoniakaan (couperosa) poskipäissä ja nenän pielissä. 4) Rohkenin esitellä vielä saman sarjan kosteusnaamion, koska se on niin verraton kosteuden kyllästäjänä iholle kuin iholle. Muistutin, että sitä levitetään näkyvä kerros, annetaan vaikuttaa 10-15 minuutin ajan ja loppu pyyhitään kasvovedellä, sillä se hurahtaa ihon sisään patentoidun ainesosasten imeytymiskonseptin (NTC) vuoksi. Selitin, että juuri patentoitu NTC-konsepti takaa tuotteiden sisältämien ainesosasten imeytymisen aina ihonalaiskerrokseen asti eli sinne missä niiden tulee vaikuttaakin. Laitoin hänen käden selälleen vaikuttamaan. Uskomatonta, miten nopeasti naamioaine imeytyi ihoon. 5) Päiväksi valitsin sarjan Anti-Aging-päivävoiteen, jossa SPF-UV-suojakerroin on 15. Kaikki nämä hoitotuotteet sisältävät sitä iholle kaikkein tärkeintä: hyaluronihappoa. Se on tärkein soluväliaineen osa ja se kykenee muodostamaan veden kanssa paksun hyytelön.

Asiakas vilkaisi vielä ennen hoitoa täyttämäänsä ihoanalyysikaavaketta, joka yksiselitteisesti kertoi, mitä hänen ihonsa tarvitsi.  Kiitollisena hän halusi kokeilla BeautyLine-kosmetiikkasarjan tuotteita, johtuen mm. selkeistä positiivisista tuloksista toiselle käden selälle, ja hän oli silmin nähden tyytyväinen peilikuvaansa ”pitkästä aikaa”. Ja vielä kun muistutin 30 vuorokauden tyytyväisyystakuusta tuotteille eli 30 vuorokauden palautusoikeudesta ja mahdollisuudesta kanta-asiakkuuden kautta 20%:n etuun asiakashinnasta, kun ottaa  kaikki nämä tuotteet: puhdistusmaidon, kasvoveden, kuorintavoiteen, kasvonaamion ja Anti-Aging- päivävoiteen.  Mainitsin tuotteiden keskinäisen synergian nopeuttavasta vaikutuksesta ihon palauttamiseksi ja korjaamiseksi luonnolliseen tasapainoon.

Asiakasta jäi selvästi vielä kutkuttamaan Mirabella-värikosmetiikka. Sovimme uusintakerran kuukauden kuluttua, jolloin tutustumme tarkemmin meikkeihin.

Päiväni alkoi mukavasti, samoin viikko sai oikea alun!

Blogiterveisin, Marita Isomäki

ps. Voit itsekin täyttää vastaavan ihoanalyysikaavakkeen ja tulla tutustumaan juuri sinun ihosi tarvitsemiin tuotteisiin. Kaavakkeen löydät tästä: Ihoanalyysilomake. Voit sen jälkeen halutessasi ottaa yhteyttä, niin perehdytään yhdessä ihosi tarpeisiin!

 My Monday

My first customer was a middle-aged woman who was coming to her very first facial. She told me that just in one night her skin changed; it looked tires and pale. After the treatment I asked how she took care of her skin at home. “Just water and soap, sometimes a discount product from the supermarket. But not regularly because I haven’t noticed any need to do so before.” She looked into the mirror and was very enthusiastic to learn more how she could take care of her skin at home.

1) The face needs to be washed with proper products. 2) The tonic lotion must not dry out the skin. 3) Home peeling twice a week (Soft Peeling from BeautyLine). 4) Moisture mask: leave it on for 10-15 minutes and wash it off with water. 5) Anti-Aging-daycream with SPF 15.

At the end she was very eager to try BeautyLine-products because she saw the positive outcomes immediately and she was very happy with what she saw in the mirror.

She was also quite curious with Mirabella-mineral cosmetics and we made a new appointment when she could learn more about them.

My day started nicely!

 

Min måndag

Dagens första klient var en medelålders kvinna som kom till hennes fösta ansiktsvård. Hon tyckte att ansikten bara hade ändrats i en natt: det såg trött och blekt ut. Jag ville veta hur hon tog hand om hyn hemma. ”Bara med tvål och vatten. Men inte regelbundet eftersom jag inte har sett nån skärskilt ändring.” Efter vården tittade hon på spegeln och var väldigt nyfiken om att höra mer hur hon kan sköta hyn hemma.

1) Ansikten ska tvättas förstås med rätta produkter. 2) Tonic vatten får inte torka ut hyn. 3) Skala hyn 2 gånger i veckan (Soft Peeling av BeautyLine). 4) Fuktmasken ska man lämna på 10-15 minuter och sen tvätta bort med vatten. 5) Anti-Aging-dagkrem med SPF 15.

Hon ville faktiskt prova BeautyLine-produkter eftersom hon såg positiva resultater genast.

Hon var också intresserad av Mirabella-mineralkosmetiken och vi bestämde att hon kan komma igen och då skulle vi titta mera på dom.

Min dag började bra!

 

Tiistainen Business Akatemia (BA)

Tiistai-iltanaa pidettiin pääkaupunkiseudulla BusinessAkatemia (BA). Kello oli vartin yli viiden, kun saavuin klo 18 alkavaan BA:han Arcadan luentohuoneeseen, ja ulkona oli jo pimeätä.

Odottaessani alkamista, katselin seinätaululla esitettävää videota: onnistuneeseen liiketoimintaan tarvitaan 4 peruspilaria. 1) Vakavarainen yritys, 2) luotettava, innovatiivinen johtaja, 3) ainutlaatuiset, erottuvat tuotteet ja 4) jokaisen oma panos, mikä ratkaisevasti sulkee ympyrän. Akatemian kulku on yleensä sama, tietyn konseptin mukainen jokaisella paikkakunnalla  ympäri maailmaa. Alussa esitellään PM-International Ab yrityksenä.

Yhteistyö yrityksen kanssa on monessakin mielessä ideaalista. Lisäansiomielessä tulot kasvaa suhteessa omaan panokseen eli tehtyyn työhön, eikä katto tule vastaan. Tavallisessa palkkatyössä ei voi mennä pomolle kertomaan suunnitelmistaan ja kysellä, miten on mahdollista saada esim. 1000 euroa/kk lisää palkkaa, koska suunnitelmat sitä vaativat.

Saksassa Speyerissä on PM:n Logistiikkakeskus, ja tällä hetkellä laajennusvaiheessa hallintorakennusten osalta, varastotilat ja logistiikka toimivat ensiluokkaisesti. Jopa on tehty toimenpiteet vieressä virtaavan Rhein-joen tulvimisen varalta. Vaaran uhatessa nousevat rakennukset kellumaan veden päälle. Onhan kysymyksessä vesiliukoiset ravintolisät!

PM yrityksenä on vahva ja menestynyt: se kuuluu 50 parhaan yrityksen joukkoon koko maailmassa. Ihan huikeata, sehän on ollut markkinoilla vasta 18 vuotta.

Esimerkkinä PM:n innovatiivisuudesta haluan mainita luonnolliseksi luokiteltavan ja turvallisen Stevia-makeutusaineen. Stevia  laillistetaan 2.12.2011. Yhtiössä on jo nyt kaikki valmiina etikettejä myöden toimituksia varten!

Tuotteet ovat patentoidut, ei kopioitavissa, eli ei tule toista Basicsia tai Activizea tai Restoratea vastaan. Muistellaanpa miten monta versiota siitä ainoasta oikeasta piikkimatosta on myynnissä, kun se vuosia sitten tuli kaupan.

Tieteellisiä tutkimuksia voi tarkastella esimerkiksi uudesta, upeasta Sporttikatalogista. Suomessa on selvästi herätty: FitLine-tuotteet halutaan kuntosaleille, tulevaisuutta ajatellen tuotteilla on valtava potentiaali liikuntapuolella.

Osaaminen lähtee huippuasiantuntijatiimistä, jonka johtaja Rolf Sorg on kerännyt ympärilleen. Monipuolisesta ja edustavasta, uudesta Tuotekatalogista voit nähdä myös asiantuntijatiimin jäsenet.

BA:ssa tuotteiden esittely on oma osionsa. Mikä puoltaa sitä, että tuotteet on hyvä selittää ensikertalaiselle kasvotusten. Patentoitu NTC-Ravinteiden Kuljetuskonsepti erottaa tuotteemme muista ravintolisistä tai kosmetiikkatuotteista. NTC antaa tuotteille suojan sekä sisäisesti että ulkoisesti, kohtaaminen tapahtuu verenkierrossa.

Tuoteperhe on vauvasta vaariin, eli samat tuotteet sopii kaikille.

Syksyn kynnyksellä saimme myös Suomeen voimaan 3 kuukauden kestotilauksen. Se todella on liputtamisen arvoinen uudistus! 3 kuukauden kestotilaus merkitsee 30%  etua asiakashinnasta, ja ilman postikuluja! Tuotteet lähetetään joka 3. kuukausi, ja maksu tapahtuu osissa kuukausittain.

PM:n Koulutuskonsepti on ihan omaa luokkaansa maailmanlaajuisesti. On itsestä kiinni, miten nopeasti haluaa kasvaa ja kehittyä tuotetuntemuksessa ja asiakkaasta johtajatasolle eläke- ja auto- ja vuosilomaetuineen. Pyörää ei tarvitse keksiä uudelleen. PM on rakentanut valmiin loistavasti toimivan konseptin.

BA on koko systeemin kivijalka, jonka ympärille aktiviteetti rakentuu. Siksi niitä järjestetään kuukausittain lukuisia ympäri Suomea. Tavoitteeksi on hyvä asettaa läsnäolo ainakin yhdessä BA:ssa kuukaudessa. Näin asiat pysyvät päivitettyinä, eikä jää mistään vahingossa ulkopuolelle, sillä tässä liiketoiminnassa jokainen on oma toimitusjohtajansa ja koko ajan tapahtuu uutta.

Illan innostavimman uutuuden BA:ssa esitteli Osmo Räihä, Suomen PM-Ykkösmies ja Alkuunpanija. Hän on kehittänyt mullistavan toimintamallin, PRESIDENTTITEHDAS, helpottamaan arkipäivän työtä PM:n parissa. Noudattamalla sääntöä: (500 + 50 + 5) x 3 puhumme ihmisiä oikeasti kiinnostavista asioista. Taustalla, koulutuksella ei ole mitään merkitystä.  ”Jokainen opetetaan kalastamaan, eikä suoraan anneta niitä kaloja”, kuten Osmo Räihä asian kiteytti. Tuotteemme ovat satavarmasti kulutustuotteita, joita kaikki tarvitsevat. Presidenttitehdas on malli ansaita 500 euroa tai enemmän lisäansioita/kk 5 tunnin viikkotyöllä osa-aikaisesti. Tunnetko ketään, joka saattaisi olla kiinnostunut?

Blogiterveisin, Marita Isomäki

PS. Jokohan ensi viikolla voin kirjoitella uudesta Ihon Analyysilaitteesta! Se merkitsee, että adapteri analysoi ensin, mitä iho oikeasti janoaa. Olen ihan ”täpinöissä”, kun enää ei tarvitse arvailla.

 

Business Academi (BA) was held in Helsinki on Tuesday. The academies have a certain patterns or a concept and it starts with an introduction on the company. Co-operation with the company is idealistic in many ways. You can get as big incomes as you are willing to work. In a regular job you can’t go to your boss and tell him about your plans and ask how you could earn some extra 1000 € a month.

As a company PM is strong and successful: it is one of the 50 most successful companies in the world! That is awesome considering that it has only been in the market for 18 years.

Nature’s own safe sweetener Stevia will be legalized in 2.12.2011. The company has already everything ready -starting with labels- for shipping!

The products are patented which mean that there won’t be another similar product.

Finland has finally awoken: FitLine-products are wanted in gyms. Thinking about the future, these products have a huge potential in sports field and exercise.

And the greatest thing is: these products suit for everyone: children, adults, elderly…

 

 

Jag var på Business Akademin I Helsingfors på tisdagen. Akademis har ett särskilt koncept när det gäller BAs och det börjar med en introduktion på företaget. Samarbetning med företaget är idealistiskt på flera sätt. Du kan själv påverka dina inkomster: du får så mycket som du är färdig att jobba för.

Som ett företag är PM starkt och framgångsrikt: det är ett av världens 50 mest framgångsrika företag. Det är fantastiskt eftersom det har varit endast 18 år på marknaden.

Naturens eget tryggt sötningsmedel Stevia blir legaliserad den 2.12.2011. Företaget har allting färdigt för leveranser!

Produkterna har patent alltså det kan inte finnas en annan Restorate eller Activize.

Finland har äntligen vaknat: gymmen vill ha FitLine-produkter. När man tänker på framtiden, har de här produkterna stort potential just i idrott och sport.

Och det bästa är att de här produkterna passar alla: barn, vuxna, de äldre…

Meikit kokeilussa!

Viime viikonloppuna hain postista kauan odottamani uuden kosmetiikkasarjan, Mirabella-mineraalimeikit! Kyseessä on siis yhdysvaltalainen mineraaleihin perustuva meikkisarja. Mirabella Beauty perustettiin vuonna 2002 perustajanaan Christy Thurston, jolla on pitkä työkokemus alalta (hän on työskennellyt mm. Estee Lauderilla). Yritys lupaa tarjota jatkuvasti uusia, nykyaikaisia, viimeisimpien trendien mukaisia, laadukkaita ja turvallisia tuotteita, joiden testaamiseen ei ole käytetty eläinkokeita. Tuotteiden koostumukset ovat hoitavia; ne sisältävät mm. A-, E- ja C-vitamiineja, allantoiinia, aloe veraa, jojoban siemenöljyä sekä muita kasviöljyjä.

Mineraalit ovat maaperäisiä aineita, kyseessä on siis luonnontuotteita. Ne ovat hienojakoisia ja molekyylirakenteeltaan pieniä, mutta ne eivät kuitenkaan pysty imeytymään ihoon tai tunkeutumaan soluihin. Tämän hienojakoisuusominaisuuden ansiosta iho reagoi ja hengittää normaalisti meikistä huolimatta eikä siis kuivata ihoa. Mineraalimeikit soveltuvat kaikille ihotyypeille, siis myös kuivalle ja allergiselle iholle.

Tällä hetkellä ne kiiltävät uutuuttaan laajassa väriskaalassa hoitolassani, ja ajattelinkin esitellä hieman tuotteita, kokeilla muutamaa niistä ja kirjoittaa lopputuloksesta tänne.

Ihon pohjustusta ja meikkipohjaa varten sarjassa on tarjota joka tarpeeseen vaihtoehto. Tarjolla on meikinpohjustustuote, peiteväri, meikkivoide ja useaan erilaiseen lopputulokseen tähtääviä puutereita (irto, puriste, heleyttävä, matta jne.). Näitä kaikkia on saatavilla useissa eri sävyissä (esim. meikkivoidetta on 14 eri sävyssä), joten jokaiselle pitäisi löytyä sopiva. Poskipunat tulevat kahden toisiinsa sointuvan sävyn pakkauksissa. Toinen on heleyttävä highlight-sävy ja toinen muotoileva contour-sävy. Niitä voi käyttää yhdessä, erikseen tai sekoittamalla sävyt keskenään. Tarjolla on neljä erilaista sävyparia.

Luomiväreissä tarjolla on useita kymmeniä sävyjä, osa on kokonaan mattavärisiä ja osa jättää kauniin hohdon. Tähän mennessä kokemusta on vasta pienen hohteen antavista väreistä. Tulos on positiivinen: väripigmenttiä tuli sopivasti, tulos oli pitkäkestoinen ja kaunis.

Kokeilin myös Magic Marker –tussieyelineria. Tussilla saa tehtyä kapean tai leveän rajauksen, tulos on pitkäkestoinen ja tarkka, ei sutannut. Jos haluat intensiivisen ja mustan rajauksen, suosittelen tätä! Sarjaan kuuluu myös useita eri sävyisiä silmänrajauskyniä.

Kuvassa neljän luomivärin paletti ja Magic Marker

Seuraavaksi ripset. Sarjaan kuuluu varsinaisesti vain yksi ripsiväri, ja ainakin tyttäreni suhteutui siihen aluksi skeptisesti. Ripsiväri kuitenkin lupaa eritellä ja antaa volyymiä. Kokeiltuani voin todeta, että tämä tuote todella tekee sen, mitä lupaa. Sen alle voi halutessaan laittaa Lash Definition –ripsivärin pohjustustuotetta, joka antaa ripsille volyymiä. Aine on valkoista eikä tee ripsistä klimppejä, niin kuin monet muut samantapaiset pohustustuotteet. Kun varsinaista ripsiväriä sitten laitetaan tämän päälle, tulos on mahtava!

Lopuksi vielä huulimeikit. Sarjaan kuuluu kahdenlaisia huulipunia: toiset antavat enemmän pigmenttiä ja toiset puolestaan kuultoa. Sävyjä on useita. Huulikiiltoja on myöskin kahdenlaisia: Colour Shineissa on kosteuttava ja hoitava koostumus ja neonpigmenttejä, Outshineissa puolestaan paljon pigmenttejä ja houkutteleva vaniljan tuoksu. Molemmat näyttävät (ja maistuvat) huulissa herkullisilta, Colour Shine lisäksi viilentää huulilla, joka tuo ihanan raikkaan tunteen.

Sarjasta löytyy tietysti useita huulten rajaukseen tarkoitettuja tuotteita. Kynien jälkiä kokeillessani (koskee myös silmien rajaukseen käytettäviä kyniä) huomasin heti, että kynät ovat laadukkaita.

Tässä pieni alkupala uudesta meikkisarjastani.Jotta näkisitte kunnolla koko tarjonnan loiston ja vaihtoehtojen runsauden, tervetuloa hoitolaani tutustumaan lähemmin!

*PIKKUJOULUTARJOUS*

Kun ostat Heleyttävän, yksilöllisen ihotyypin mukaisen kasvohoidon (125 €), saat korjaavasta, heleyttävästä, normalisoivasta Sinun ihotyyppisi mukaisesta geelistä (asiakashinta 75 €) -20%, eli saat geelin hintaan 60 €!! Tämä geeli on jokaisen talvi-ihon must-hoitotuote! Ihosi näyttää hyvältä ja heleältä – kylmyydestä huolimatta! Tarjous voimassa viikon 50 loppuun. Jos kiinnostuit, varaa aika; yhteystiedot löydät Contact-välilehden alta

Painonhallintaillat henkilöille, jotka ovat jo kaiken kokeilleet

Jo kuukausia olen Hämeenlinnassa pitänyt säännöllisesti kokoontuvia painonhallintailtoja. Keskimäärin joka toinen viikko uudet henkilöt ja aiemmin painonpudotuksensa aloittaneet saavat minulta ohjausta painonsa suhteen. Osallistujalukumäärä vaihtelee kerta kerralta 5-15 henkilöön.

Aloitan illan kertomalla painonhallinnan merkityksestä terveyteemme, mitkä asiat ovat tärkeitä, jotta rasva alkaa palaa ja aineenvaihdunta vilkastua. Kerron, mitä tulee syödä, juoda. Ei tarvitse tuntea jatkuvaa väsymystä, nälkää, unettomuutta, toivottomuutta. Pidämme huolta samalla suojaravinnevarastoista, kuona-aineiden poistumisesta, hyvästä mielestä, rasvan palamisesta ja oikeasta ruoka-annoskoosta.

Päivittäiset kalorimäärät ovat rajoitetut, mutta siitä huolimatta elimistön pitää saada kaikki tarpeelliset pääravintoaineet ja tärkeät suojaravinteet. Oikein valituilla ja yksilöllisesti suunnatuilla ravintolisillä huolehdimme, että emme ole erilaisten ruokahimojen vallassa saavutettuamme tavoitteemme. Että ei käy niin, että muutamassa viikossa syömme itsemme takaisin alkuperäisiin lukemiin. Sen sijaan olemme täynnä energiaa ja oppineet syömään oikein ja ylläpitämään saavutetut tulokset.

Jokaisella on oma kirjanen, jota kerta kerralta täytämme uusilla mittanauha-, vaaka-, rasva%-muutoksilla. Seuraamme kehitystä hoikempaan vartaloon. Uudet henkilöt heti voivat konkreettisesti nähdä, mitä kanssaihmiset ovat saaneet aikaan viikkojen vieriessä. Jokainen voi pudottaa omaan tahtiin, ikään ja elämäntyyliin sopivalla tavalla. Opimme koko ajan toinen toisiltamme.

Eläkeläinen, 67-vuotias nainen, kesän aikana lähti 10 kiloa, vaikka oli uskonsa täysin menettänyt, kun oli jo kaiken kokeillut.

Kolmen lapsen äiti, 34-vuotias, koki kilojensa vaan lisääntyvän lasten synnyttyä, ja vielä stressaava työ: 7 kiloa viidessä viikossa.

Viisikymppinen nainen oli jo vuosia taistellut niiden 5 ylimääräisen kilon kanssa. Kesä vei kilot mennessään.

Tunnelma on painonhallintailloissa kerrassaan iloinen ja mukaansa tempaava. Siellä toinen kannustaa toistaan, etenkin heikkoina hetkinä. Tuloksia tulee varmasti, pitää vaan tehdä päätös laihtua.

Olen aloittanut vastaavat painonhallintaillat myös hoitolassani Pietarinkadulla joka toinen keskiviikkoilta. Ennakkoilmoittautuminen on rajoitetusta osallistujamäärästa johtuen pakollinen.

Blogiterveisin, Marita Isomäki

 

Weight control to those who have already tried everything!

I have had for months now every other week this weight control evening where new beginners and those who have already started their process get together and I give them advice how to continue. Depending on the week, there are 5-15 participants.

The evenings start by me telling the meaning of weight control to our health; what things are important to start the fat-burning. I tell what you should eat or drink. You don’t need to feel tired, hungry or hopeless. Although you can’t eat as much as you want, you still need to get all the essential nutrition. By using the right nutrition supplements we make sure that we won’t be starving and craving for food. Instead of that we are filled with energy and we have learned to eat right and to maintain the results that we gained.  

Everyone has his/her own booklet that we fill with new measurements. We follow the way to a thinner body. All of the new ones can see immediately what other people have accomplished during the weeks.

67 year old women lost 10 kilos during the summer. 34 year old mother of three lost 7 kilos in five weeks.

The atmosphere is glad and supportive. The results will come; you just have to make the decision to lose weight.

 

Viktskontroll för dem som har prövat allt!

Redan för länge har jag haft viktskontroll kvällar. Varannan vecka kommer de nya och de som redan har börjat sin process till evenemanget och de får information till fortsättningen. Antal medlemmar varierar mellan 5 och 15 personer.

Jag börjar kvällen med att berätta om viktskontrollets mening till vår hälsa; vilka saker är viktiga att fet börjar brinna. Jag berättar vad man borde äta och dricka. Man behöver inte känna sig trött, hungrig eller hopplös.

Man får inte äta vad som helst men ändå behöver vi alla huvudnäringsämnena.  När vi använder de rätta kost tillskottarna, tar vi hand om att vi inte är hungriga. I stället för det är vi fyllda med energi och vi lär oss hur vi kan upprätthålla de resultaten vi har nått.

Var och en har sin egen bok dit vi skriver ner alla nya resultaten. Vi följer hela tiden processen till smalare figur. Nya personer kan genast se vad de andra har gjort under de förra veckorna.

Kvinna, 67 år, tappade 10 kg under sommaren. Mamma av tre, 34 år, tappade 7 kg i fem veckor.

Atmosfären i de här kvällarna är glad och uppmuntrande. Alla får resultat; man måste bara först fatta ett beslut att man vill tappa vikt.

Avaimet jaksamiseeni ja ihmisten puheisiin perustuvaan nuorekkuuteeni

Minulta usein kysytään, miten pysyn terveenä ja nuorekkaana. Kerrottuani, että salaisuuteni ovat terveet elämäntavat, elän kuten opetan, sekä FitLine-tuotteet. Saan usein jatkokysymyksiä siitä, miten käytän näitä tuotteita konkreettisesti. Ajattelinkin siis kirjoittaa tänne tarkasti, mitä tuotteita käytän työpäivina normaalin ruoan lisäksi ja kuinka paljon. Tavallinen arkisiis koostuu:
Aamuaskareitten lomassa ennen aamulenkkiä (3-5 x viikossa) ja varsinaista aamupalaa juon “terveys-coktailin”

 • 1 rkl Basics
 • 1-2 tl Activize OxyPlus
 • 1 tl Solunsuoja
 • 1 tl Nivelkunto
 • 1 tl Iso Flavon
 • 1 tl Omega-3
 • 1 tl Q10
 • 1 tl luteiini
 • 3-4 dl huoneenlämpöistä vettä, sekoitetaan
 • nykyään otan lisäksi juoman yhteydessä 6 kpl ProShape-AminoPlus-kapseleita, joista saan välttämättömät aminohapot

Lenkin jälkeen kuppi tai kaksi kahvia ja aamupalaksi lautasellinen itsetehtyä jogurttia, johon lisään esim. marjoja, mantelirouhetta, ananasta, inkiväärijauhetta jne.

Töissä ollessani juon vähintään yhden TäysRavintoSheikin päivässä. Sillä korvaan yhden aterian:

 • 4 rkl TäysRavintoSheikkiä
 • 2,5 dl vettä (veden määrä makuasia), sekoitetaan

Kahvin sijasta juon töissä fifty-fifty-juoman eli

 • 1 tl Restorate
 • 1 tl Activize
 • lasilliseen vettä

Ennen luentoa otan vielä yhden fifty-fifty-juoman ja 1 Deoral-kapselin.
Kotona taas ennen nukkumaanmenoa teen itselleni seuraavanlaisen iltajuoman:

 • 1 tl Restorate
 • 1 tl Solunsuoja
 • 1 tl Nivelkunto

Näillä aineksilla jaksan päivästä toiseen ja voin hyvin!